MarcinX 197 Napisano 29 Październik 2012 Ok medalion i notatnik już wystawione na allegro Jeszcze raz pytam : Kto chętny na grę multi po premierze?Chętni niech dodają mnie do znajomych Daj link do aukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Trailer, który sprawia, że jeszcze bardziej nie mogę usiedzieć na tyłku. Tak dla podsycenia apetytu przed samą premierą. :happy: Troszkę spoilerowaty, więc uwaga! (o Connorze) Edytowane 29 Październik 2012 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Byłem dziś przelotem w Silesia City Center w Katowicach. Saturn i Empik -> premiera 31.10, także póki co na jutro Ci co tam zamówili nie mają co liczyć. Jak komuś bardzo zależy na terenie Katowic to wiem gdzie będzie jutro popołudniu dostępny. Edytowane 29 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Październik 2012 Daj link do aukcji http://allegro.pl/assassin-s-creed-iii-notatnik-jerzego-waszyngtona-i2753060652.html Chętny jesteś? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 29 Październik 2012 http://allegro.pl/as...2753060652.html Chętny jesteś? Lepiej zejdź z ceny, bo obok jest taka sama aukcja 20 zł taniej :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) siemka, w którym sklepie internetowym można kupić najtaniej AC? Czy może chwilę się wstrzymać (parę dni) przejść na spokojnie deus exa(dlc) i kupić używkę na allegro? btw. ludzie w ogóle sprzedają tak szybko gry (parę dni po premierze)? Edytowane 29 Październik 2012 przez maciek1027 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 siemka, w którym sklepie internetowym można kupić najtaniej AC? Wybacz, ale nie zrobię przeglądu całego PL internetu by odpowiedzieć na Twoje pytanie. Podejrzewam, że inni tez nie będą chętni :D Przeszukaj ten temat i użyj google, na pewno coś znajdziesz i będziesz miał satysfakcje z podjętego przez siebie wysiłku. :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Październik 2012 siemka, w którym sklepie internetowym można kupić najtaniej AC? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Lepiej zejdź z ceny, bo obok jest taka sama aukcja 20 zł taniej :laugh: Jednak zmieniłem To chcesz kupić? :D za 90zł sprzedam od ręki :) Edytowane 29 Październik 2012 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 29 Październik 2012 na ceneo wyskoczyło dosyć mało sklepów (chyba 4) - dla ciekawych w 3kropki jest za 196:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Wiem,liczę na to że trafi się ktoś kto da za to 60zł xD I tak głównie liczę na licytację Ale z Ciebie chytrusek :D :banana: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 29 Październik 2012 Nice :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Październik 2012 Ale z Ciebie chytrusek :banana: jednak zmieniłem na 40zł bo chce się tego pozbyć xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 jednak zmieniłem na 40zł bo chce się tego pozbyć xD A widzisz :D Od razu widać że równy z Ciebie gość :D Lepiej zejdź z ceny, bo obok jest taka sama aukcja 20 zł taniej :laugh: Ixion - wywalczyłem dla Ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 29 Październik 2012 za 90zł sprzedam od ręki!! Ktoś chętny? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 Dobra, bo robimy offtop :P handelek to w dziale kupie/sprzedam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 29 Październik 2012 Ale się nakręciłem, bardziej czekam niż w czerwcu na przykład. W piątek ma przyjść EK WWE 13, w następnym tygodniu AC3. Ale będzie grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 29 Październik 2012 Dzis dostałem gazetkę z NeoNet gra będzie u nich za 180 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 29 Październik 2012 Znalazlem fajna recenzje , bez spoilerow ale jest maly problem ze wzgledu na prosbe Ubi bedzie dostepna od jutra od godz 18-tej dla chetnych http://zakon-ac.info/newsy-n-951-Recenzja-Assassins-Creed-III-pierwsza-w-polskim-internecie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 29 Październik 2012 Gdyby ktoś chciał odsprzedać DLC Red Coat btw. to jestem chętny. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubian 0 Napisano 29 Październik 2012 http://www.wykop.pl/ramka/1305879/ubisoft-kpi-sobie-z-graczy-wprowadzajac-coraz-to-glupsze-pomysly-do-gier/ - to mi się nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 29 Październik 2012 Mi tam bez różnicy bo gram w AC tylko dla singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 29 Październik 2012 takie zabiegi sprawiają, że multi prędzej czy później stanie się niegrywalne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubian 0 Napisano 29 Październik 2012 Zgadzam się. Jeśli te działania sprawdzą się w Ubi to podłapią to inni producenci i będzie naprawdę ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Październik 2012 I tak już się zaczął syf przy okazji tej produkcji, kiedy to łaskawie przed premierą gry ogłosili 5 DLC. Reszta mnie już nie dziwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach