Skocz do zawartości
Snafu

Assassins Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze czy SP odblokowal jakies misje z kolekcjonerek , niestety nie dzisiaj bo corka byla w kilku sklepach w Gdansku i niestety gra nie byla jeszcze dostepna.

Dzięki wielkie, to czekam, nie ucieknie. :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze czy SP odblokowal jakies misje z kolekcjonerek , niestety nie dzisiaj bo corka byla w kilku sklepach w Gdansku i niestety gra nie byla jeszcze dostepna.

Podobno ma być jutro. Ja będę prawdopodobnie jutro koło południa w Galerii Bałtyckiej to dam znać czy jest w Saturnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę,nadal nie działa. Usunąłem i zainstalowałem ponownie całą zawartość, bez rezultatów.

EDIT: Ok, jakimś cudem się udało. W ustawieniach dźwięku włączyłem możliwość przekazywania dźwięku kilkoma łączami. Nie wiem jak to się ma do AC III w stosunku do innych gier,które działały bez tego bajeru,ale nieważne. Ważne,że ukatrupię dziś kilki Brytoli ;)

Edytowane przez Aberguy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA jutro lece po swoja kopie :) juz cisnienie mnie rozrywa od srodka, ale bedzie giercowanie :)

Panowie dziala juz multi, czy trzeba bedzie czekac do jutra na oficjalna premiere??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym ograł od AC2(REVELATIONS I BROTHERHOOD) choć wątpię żebyś miał siłę po takim seansie zagrać jeszcze w AC3

Hmm,lecz AC3 jest coś nowego a z poprzednich części jest kontynuowany wątek Desmonda

Edytowane przez LionelPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Historia Connora jest prowadzona od początku i prawdopodobnie do końca (nie wiem bo nie czytałem spoilerów). Jedynie Desmond będzie miał wątki z poprzednich części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś już Join or Die? Ciekawi mnie czy ta moneta jest metalowa. Jeżeli tak, to chętnie od kogoś odkupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam ale z tego co słyszałem od innych to 'niezły kawał blachy' czyli możesz uznać ze tak, to metal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem już na 1 filmiku, metal. Tak więc jak ktoś sprzedaje, to pisać PW.BTW, BEZSENS, że nie dali tego do Freedom ...

Edytowane przez monobloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jak wygląda sprawa płynności gry. AC2 w miarę dobrze działał na PS3, Brotherhood nieco poprawili, za to Revelations graficznie był najlepszy, żadnych doczytywań. Jak to wygląda w AC3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile waży ten premierowy patch?

Kilkadziesiąt mb, bez problemów pobrał mi na początku. Z kolei to dodatkowe DLC z Colonial Missions waży prawie 200 mb.

Panowie, jak wygląda sprawa płynności gry. AC2 w miarę dobrze działał na PS3, Brotherhood nieco poprawili, za to Revelations graficznie był najlepszy, żadnych doczytywań. Jak to wygląda w AC3?

Wygląda bardzo dobrze. Pograłem jakieś 2-3 h. i nie wyczułem żadnych problemów. Gra wygląda przepięknie, wg mnie jest wyraźny progress w stosunku do Revelations.

Nie chcę się rozpisywać na temat fabuły i nikomu spoilerować, dlatego po tych 2-3 h. gry powiem tylko tyle - miałem ciaryyyy w momencie gdy pojawił się napis "Ubisoft przedstawia: Assasins Creed 3". Ciekaw jestem, czy mieliście podobnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero po 2-3 godzinach? To bardzo późno, ale chyba znam powód, bo ktoś wcześniej spoilował :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo już co dokładnie pojawi się w "Day 1" Season Passa? Czytałem, że wszystkie DLC z różnych edycji gry - pytanie czy mają na myśli DLC z preorderów sklepowych, gdzie każdy dawał coś innego, czy również te wchodzące w skład JoD i CE?

Edytowane przez pan_satyros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem już na 1 filmiku, metal. Tak więc jak ktoś sprzedaje, to pisać PW.BTW, BEZSENS, że nie dali tego do Freedom ...

Jest ciężki i metalowy - ogólnie bardzo fajnie wykonany...

Sorry za jakość - telefon...

3b062ec6b6477af3.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś ile na PSS kosztuje ACIII? Nie chce mi się biegać po sklepach :P

239 zł wersja clasic taką wczoraj zakupiłem 11,2 gb

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś nie grał, i nie ma zamiaru grać w poprzednie części polecam przeczytać, sam tak właśnie odświeżyłem sobie dawno ograne uniwersum ;)

AC http://zakon-ac.info...Assassins-Creed

AC II http://zakon-ac.info...assins-Creed-II

AC: B http://zakon-ac.info...eed-Brotherhood

AC: R - niestety nie znalazłem, a że nie grałem za kilka h jadę do lokalnego punktu wymiany :)

Edytowane przez pan_satyros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy Krakowskie Empiki już zostały zaopatrzone w grę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie wytrzymałem. Spakowałem Darksiders II LTD i Zapominane Piaski - ruszam wymieniać na AC: R + AC III :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po ponad dwu godzinnym wczorajszym czasie spędzonym z Join or Die postanowiłem napisać parę słówek:

• Medalion, dziennik i opakowanie są świetnie wręcz epicko wykonane, co prawda nie jestem osobą która lubi zaśmiecać sobie pokój jakimiś pierdółkami (preferuję minimalizm) te z chęcią wylądowały na stoliku,
  • W tej edycji znajdują się trzy kody (Online PASS, kod na dodatkową 60 min rozrywkę dostępną tylko na PS3 pobranie zajmuje 180MB, kod na dodatkową misję dla pojedynczego gracza i jakieś tam pierdółki do multi po 100KB więc pewnie znajdują się na płycie pobiera się tylko "unlock",
  • Animacje są niesłychanie płynne bez żadnych lagów ni tym podobnych,
  • Walki z "Czerwonymi płaszczami" są deczko trudniejsze,
  • Początek fabuły mnie całkowicie pozytywnie zaskoczył, tak jak już ktoś wcześniej napisał Jak zobaczyłem napis Ubisoft prezentuje: Assassins Creed III to aż mnie dreszcze przeszły,

Wniosek jest to najlepszy Assassyn z całej serii i u mnie ma ocenę 11/10. WARTO

P.S. Zapomniałem dodać na uPlay warto sobie jeszcze jedną postać odblokować do multi i zwiększenie pojemności sakw.

Edytowane przez bileczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi