Skocz do zawartości
DaraS

Call Of Duty: Black Ops 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wizytówki zostaną. Staty też. Reszta się skasuje.

Hubcio pewny jesteś?ja po pijaku przez przypadek wyzerowałem wszystko to pamiętam,że nawet wizytówki poginęły,emblemat który zrobiłem również

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah sorki źle przeczytałem myślałem że chodziło o to czy jak zrobi prestiż to mu wszystko zniknie... A on jeszcze chce statsy resetowac to tak wszystko się restartuje mój błąd :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zresetowanie statystyk to jest głupota, bo po co wszystko kasować skoro po prestiżu można wszystko sobie dalej odblokować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie jak z tym lag compensation jest? :D bo chcielismy z kumplem powrócić do BO2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważam, że bez słuchawek nie da się grać. Refleks mam, jako tako się po mapie poruszam, siedzę na headglitchach. Ale za nic nie mogę ugrać nic dobrego, jeżeli nie wbije szybkiego VSATA to pozamiatane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sobie na mapie origins, i jest poprostu rewelacyjna! Ale, gdzie są części do wszystkich staffów? Co robi ten dron? oraz jeżeli mógłbym prosić o jakieś ogólne porady co do taktyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sobie na mapie origins, i jest poprostu rewelacyjna! Ale, gdzie są części do wszystkich staffów? Co robi ten dron? oraz jeżeli mógłbym prosić o jakieś ogólne porady co do taktyki.

Czerwony staff:

- Po odpaleniu generatora 6 za kościołem.

- Koło 8 fali na niebie widać i słychać samolot z emitującym światłem. Po jego zestrzeleniu fragment staffu spada zawsze pomiędzy generatorem 2 a Puck a Punchem.

- Ostatni element daje zabicie Panzer Soldata w 8 fali.

- Płyta gramofonowa jest zawsze pod lub nad kościołem, lub obok generatora 6.

Niebieski staff:

- Najłatwiejszy moim zdaniem. Cza kopać łopatą kupki kości, które są na mapie, ale uwaga cza to zrobić podczas opadów śniegu.

Przeważnie 1 element jest zawsze w okolicach lobby (gen. 2 i 3)

Element 2 znajduje się w okolicach Puck a Puncha i generatora 4.

Element 3, pod lub nad kościołem.

Kolejność może być inna, ale przeważnie ja znajdywałem zawsze w tych miejscach, lub okolicach.

- Płyta gramofonowa znajduje się zawsze w Tank Station, koło generatora 2.

Żółty staff:

- Tutaj również niema się co rozpisywać. W każdym z trzech robocie jest po jednym kawałku.

- Płyta gramofonowa jest zawsze w okolicach generatora 5 i Staminy.

Lighting staff:

- Trzeba jechać czołgiem i skakać w 3 miejsca na mapie. Pierwszy element dostrzec można po prawej stronie po minięciu generatora 4.

Drugi element po naładowaniu się czołga jest po lewej stronie koło Puck a Puncha.

Trzeci element w prawo przed samym kościołem.

- Płyta gramofonowa w okolicach generatora 4.

*Oczywiście cza posiadać jeszcze sam gramofon i zwykłą płytę do niego, żeby otworzyć ukryte pomieszczenie pod Puck a Punchem.

Oba elementy są zawsze w strefie Puck a Puncha.

*Każdy staff potrzebuje dodatkowo kryształku, który znajduje się w "Crazy Place"

Dopiero po jego zabraniu można złożyć kostuche.

- Czerwony tunel jest koło lobby.

- Niebieski koło generatora 6.

- Żółty koło generatora 4.

- Fioletowy koło generatora 5.

Jest jeszcze możliwość ulepszenia różdżek, ale to bym musiał mieć urządzenie do nagrywania. Niestety na chwilę obecną nie posiadam.

"Maxis Dron" zabija zombiaki, reanimuje towarzyszy i w przypadku jak zombiak zostawi np Max Ammo, może nam je dostarczyć prosto w łapy.

Dodatkowo na mapie są 4 tarcze, które gdy zestrzelimy dają nam za free upgradowaną giwere w Puck a Punchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Video wrzucone przez przewodniczącego Zombie Teamu Treyarch. Nadal są nadzieję na powrót starych (i lepszych) mapek z Call of Duty Black Ops 1 i World at War.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HM, mam pewne pytanie, Zauważyłem, że jeżeli położę się przed Quick Revivem a nastepnie kupie MP40 i podejdę do jednej z półeczek przy 2 generatorze (tam gdzie jest blue disc) dostaje jakiś dziwny kamień który pojawia mi się w miejsce perków. Do czego on służy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mam problemy z dołączeniem się do meczu na multiplayer. Na Hardpoincie jest max jedno lobby do którego mnie nie dołącza bo jest full, na dominacji czasami zdarzy się że dołączy mnie do rozgrywki. Zazwyczaj po prostu pisze "0 games" przy 15tys ludzi grających na danym trybie. Też tak macie?
EDIT: Doszedłem do wniosku, że to przez to że mam Apocalypse i mimo, że szukam gry przez "Standardową" wyszukiwarkę znajduję mi mecze tylko z Apocalypse. Wie ktoś jak to wyłączyć? Nie chce usuwać dodatku ponieważ aktywnie gram na zombie.

Edytowane przez Eisaku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest ktoś chętny pograć w multi ? :D oczywiśćie HS wymagany czyli micro :D albo jakaś dobra ekipa do grania by się przydała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do usunięcia

Edytowane przez jets

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cykor

Siema. Na ktoś może problem z dźwiękiem ? Kupiłem grę z empik.com za 50 zl przyszła w foli i z nuketown i dzisiaj grałem i po godzinie dźwięk zmienił sie na takie jednostaje walenie, az musiałem odłączyć słuchawki. W menu gry nic, zero dźwiękow a w meczu ciagle. Pomogło zrestartowanie gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema. Na ktoś może problem z dźwiękiem ? Kupiłem grę z empik.com za 50 zl przyszła w foli i z nuketown i dzisiaj grałem i po godzinie dźwięk zmienił sie na takie jednostaje walenie, az musiałem odłączyć słuchawki. W menu gry nic, zero dźwiękow a w meczu ciagle. Pomogło zrestartowanie gry.

Ja kupiłem prawie w premierę, gram z najnowszymi patchami i mam to samo. Pisałem w poprzednim poście o innych problemach w tej grze, ale chyba nikt nie zagląda do tego działu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem to samo, nie raz. Osoby z którymi grałem też - trzeba było restartować grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydadzą jakiś patch z okazji tych błędów, czy już na Ghoście w całości się skoncentrowali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki patch?:D Nie żartuj, oni przestali je wydawać już jakiś czas po premierze, a co dopiero teraz.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cykor

A ktos może próbował robic livestream ? Dzisiaj na szybko polaczylem sie z twitch i youtube i lipa bo wymagaja 1,5 mb/s

Mam internet z neti 6mb i teorytycznie powinienem miec te wymagane 1,5 ale cod twierdzi inaczej. Wymienili mi ostatnio 300m kabla telefonicznego bo był stary i zwarcie robił i po tej wymianie sprawdzałem na soeedtest i miałem 6,4mb na 2,3mb a teraz lipa. Jakieś pomysły

Ps: mam bf4 od dnia premiery i nie przepadam za codem ake mnie jakos tak wciagnelo. Od dwoch dni nie ruszylem bf ;)

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Singiel skończony

Gra poprawna ale bez zachwytów. Stary sprawdzony silnik, grafika jak na PS3 przyzwoita. 

Gameplay jak każdy CoD bardzo fajny. Bardzo dobre strzelanie

Fabuła średnia, po fabularnie bardzo dobrym BO1 spodziewałem się więcej.

Elementy wyboru bardzo ubogie, chyba tylko w 3 miejscach możemy wybrać jedną czy drugą opcję.

Grałem na Hard i w porównaniu do innych gier Treyarchu bardzo łatwy (WAW i BO na hard już była prawdziwa rzeźnia)

Dałem niecałe 50 zł za nówkę w folii więc inwestycja udana nawet dla samego singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pablos, nic dodać, nic ująć. Mam takie same spostrzeżenia co do tej gry. Za te niecałe 50zł, było warto ją zakupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi