Numinex 636 Napisano 8 Luty 2014 Dzisiaj odpaliłem BO2 pierwszy raz od jakichś pięciu miesięcy i cóż - cholernie doceniłem tę grę po traumie, jaką zafundował mi Ghost :P. I nawet grafika całkiem przyjemna się wydaje. Mówię o multi, ale o singlu nawet nie wspominam, bo to już w ogóle klasa w porównaniu z CoD: G. Taka tylko, ten, mała dygresja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Dzisiaj odpaliłem BO2 pierwszy raz od jakichś pięciu miesięcy i cóż - cholernie doceniłem tę grę po traumie, jaką zafundował mi Ghost :P. I nawet grafika całkiem przyjemna się wydaje. Mówię o multi, ale o singlu nawet nie wspominam, bo to już w ogóle klasa w porównaniu z CoD: G. Taka tylko, ten, mała dygresja. Mam podobne zdanie. Niestety posłuszne owieczki acti już dawno pozbyły się BO2 na rzecz Ghosta w dniu premiery. Patrząc na ilość graczy (PS3) na serwerach to odpłynęła jakaś ~połowa? Edytowane 9 Luty 2014 przez jets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAG 14 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Mam podobne zdanie. Niestety posłuszne owieczki acti już dawno pozbyły się BO2 na rzecz Ghosta w dniu premiery. Patrząc na ilość graczy (PS3) na serwerach to odpłynęła jakaś ~połowa? 16 miesięcy po premierze black ops2 ,gra ponad 200 tys ludzi w weekend.W tygodniu trochę mniej-około 160 tys.Pamiętam,jak kupiłem black ops'a 2 ,dwa miesiące po premierze.Wtedy grało 500 tys ludzi.Ghosts ,dwa miesiące po premierze - 200 tys.Oczywiście w weekend,bo w tygodniu około 120 tys. Edytowane 9 Luty 2014 przez MAG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 9 Luty 2014 Dokładnie, nie jest tak źle z ilością grających (w MW3 to już w ogóle są pustki). Problemem jest raczej rozłożenie graczy na poszczególnych trybach - jedynie Kill Confirmed, Dominacja i TDM są oblegane, a pozostałe to od kilkuset graczy do tysiąca z hakiem, zależnie od pory dnia. Pomijając jednak standardowe dla BO2 cyrki, nie narzekam na matchmaking i generalnie nie żałuję że przeprosiłem się z grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Luty 2014 16 miesięcy po premierze black ops2 ,gra ponad 200 tys ludzi w weekend.W tygodniu trochę mniej-około 160 tys.Pamiętam,jak kupiłem black ops'a 2 ,dwa miesiące po premierze.Wtedy grało 500 tys ludzi.Ghosts ,dwa miesiące po premierze - 200 tys.Oczywiście w weekend,bo w tygodniu około 120 tys. Bardzo rzetelne porównanie uwzględniające graczy z nowych platform (PS4 i XboxOne). ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) Witam :) są może jeszcze chętni do wspólnej gry online w BO2? ;) mój nick - MariushPL headset - jest w razie czego śmiało zapraszać do friends i gramy ;) Edytowane 24 Luty 2014 przez Mariush86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 14 Marzec 2014 Panowie kiedy maja być te obniżki DLC do BO2 ? bo ciagle tam widze standardowa cene 56 zł a miały być wszystkie po 28 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 14 Marzec 2014 (edytowane) Z tego co widziałem są obniżki tylko na gry na razie dokładnie MW3,MW2,BO2 i Ghosts DLC może z czasem przecenią chociaż ja w to wątpię. Edit: Już na psstore są wszystkie dodatki po 27zł. Edytowane 14 Marzec 2014 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 14 Marzec 2014 Zgadza sie od dzisiaj juz wszystkie dodatki po 27 zł do BO2 ja sobie zakupiłem osobiscie Vengeance :yes: ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 14 Marzec 2014 Dużo osób gra po sieci na mapkach z DLC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 14 Marzec 2014 Nie wiem bo mnie zbytnio multi w COD nie interesuje kupiłem dodatek dla trybu Zombi :) mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 15 Marzec 2014 W multi grają. Zawsze znajdziesz graczy. Ostatnio nawet wydali patcha wraz z nowymi skinami :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zxcvb 47 Napisano 19 Marzec 2014 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem DLC - Apocalypse, jak oceniacie owe DLC ? Mapki, tryb zombie? A może jednak Vengeance? Kolega napisał: Ostatnio mam problemy z dołączeniem się do meczu na multiplayer. Na Hardpoincie jest max jedno lobby do którego mnie nie dołącza bo jest full, na dominacji czasami zdarzy się że dołączy mnie do rozgrywki. Zazwyczaj po prostu pisze "0 games" przy 15tys ludzi grających na danym trybie. Też tak macie?EDIT: Doszedłem do wniosku, że to przez to że mam Apocalypse i mimo, że szukam gry przez "Standardową" wyszukiwarkę znajduję mi mecze tylko z Apocalypse. Wie ktoś jak to wyłączyć? Nie chce usuwać dodatku ponieważ aktywnie gram na zombie. Czy w związku z tym mam się obawiać bugów po kupnie DLC ? Czy wiele osób ma podobny problem co kolega Eisaku ? Edytowane 19 Marzec 2014 przez zxcvb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 19 Marzec 2014 nie wiem czy grasz w multi czy w zombie. wiem tylko, że DLC to zombie to jedna wielka kupa. Origins z początku wygląda fajnie a potem mega nudne. Reszta mapek do zombie jeszcze gorsza. Jeszcze Mob of The Dead może być. Co do multi to ja się nie wypowiadam, bo nie grałem dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 19 Marzec 2014 Apocalypse polecam bo to chyba najlepsze DLC jakie wyszło. Dla mnie mapa Origins była najlepsza z wszystkich 4 z DLC. EE jest jednym z najdłuższych i trudniejszych do roboty. Mapy multi z tego DLC też bardzo dobre jak nie najlepsze. Mapa DIG mimo ,że remake to mi się świetnie na niej grało. Z tym problemem co miał kolega to ci nie powiem bo gram na platformie Xbox 360 i tutaj wszystko działa ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 23 Marzec 2014 Jak ma się sytuacja w multi jest z kim pograć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 23 Marzec 2014 (edytowane) Tak, jest z kim na większości trybów. To CoD, masa ludzi będzie w to grać przez następnych kilka lat. Edytowane 23 Marzec 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 24 Marzec 2014 Jak ma się sytuacja w multi jest z kim pograć ? Wczoraj przy niedzieli 230 tys. ludu. W tygodniu nie najmniej jak dotąd zauważyłem to 160 tys. Sporo ludzi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 25 Marzec 2014 Witam. Jeśli jest ktoś chętny, do wspólnej gry 4fun to zapraszać do znajomych PSN: grassek_69. Gram dosyć często w godzinach popołudniowo-wieczornych. Jeśli jest jakiś czynny klan z fajną atmosferą to proszę o wiadomość, również z chęcią dołączę :)Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J4NK1 1 Napisano 14 Kwiecień 2014 Swego czasu łoiłem zdrowo w bo2 mialem wykupione wszystkie mapy. Przyszedl czas na ps4 wiec bo2 oddalem siostrze wraz z konsolą. Ostatnio mnie naszla chec znow na bo2 i gt6 kupilem wiec raz jeszcze ps3 i teraz pytanie czy jesli kupie uzywana gre bo2 i zainstaluje na tym koncie na ktorym poprzednio gralem w bo2 bede mial mozliwosc grania multi? i czy mapy wykupione beda dostapne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikx 1 Napisano 14 Kwiecień 2014 Beda dostepne jesli zainstalujesz na swoim koncie o ściągniesz jeszcze raz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 9 Maj 2014 Witajcie. Powiedzcie mi w jaki sposób można zmienić nick w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Maj 2014 Nie da się masz taki jak psnid jak chcesz zmienić sobie nick to musisz nowe konto zakładać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 9 Maj 2014 W takim razie w jaki sposób członkowie danego clanu mają inicjały przed swoim nickiem? Na pewno nie zakładają wtedy nowego konta i nie wbijają prestiży od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 9 Maj 2014 Rozumiesz że się nie da? Muszą mieć konto poprostu na którym grają już w danym klanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach