danken000 352 Napisano 26 Sierpień 2014 Po co wydawaliby patcha gdyby to miało być tymczasowe? Multi bez niego działało bez problemu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luxra 0 Napisano 27 Sierpień 2014 Po co wydawaliby patcha gdyby to miało być tymczasowe? Multi bez niego działało bez problemu. Musieli wydać patcha ponieważ Sony przejęło serwery od GTA IV i teraz tylko od nich zależy czy serwery będą działać czy wyłączą, a biorąc pod uwagę że teraz są bardziej przejęci dystrybucją PS4, to serwerom daję jeszcze jakiś rok i wyłączą (obym się mylił), ale nie ważne Kamilos105 jeśli chcesz mogę poexpić z tobą Bomb da Base, teraz raczej nie mam innych gier do grania więc nic mi nie stoi na przeszkodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal1Marcin2 0 Napisano 8 Wrzesień 2014 Szukam chętnych do trofeum :bronze: :braz: "Fly The Co-Op" i :braz: Teamplayer. Proszę pisać na PSN: Michal1Marcin2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
famas27 0 Napisano 15 Grudzień 2014 siemanko, szukam ludzi do popykania w multi, mój psn famasik27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 1 Sierpień 2015 Siema, gra w tę grę jeszcze ktoś? :) chętnie powbijam jakieś trofiki online :) jak coś to wysyłać zaproszenia z tematem gta IV :) pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SolidAREK 10 Napisano 27 Grudzień 2015 Witam Szukam chętnych do pomocy z trophy "Teamplayer", "Fly The Co-op" oraz "Wanted" z wykorzystaniem "Sniper Respawn Glitch". PSNid: SolidAREK Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach