Skocz do zawartości
Emir

Grand Theft Auto 4

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest tu w ogóle jakaś ekipa, która gra o konkretnej dacie i godzinach? Dotychczas ogrywałem tylko Free Zone gdzie bawiłem się głównie ze znajomymi. Teraz postanowiłem spróbować Deathmatch ale albo nie mogę znaleźć odpowiedniej liczby albo ludzie wyjdą i nic z tego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Szukam chętnych osób do pomocy przy trofeach Auf Wiedersehen Petrovic Fly The Co-op i Wanted

Edytowane przez Cristov3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małe info dla ludzi którzy tłuką trofea Auf Wiedersehen i Wanted:

Wanted : ugrywać tylko mape z Petroviczem (ucieczka helikopterem z lotniska) - wystarczy dwóch ogarniętych ludzi i można spokojnie nabijać

Auf Wiedersehen : druknijcie sobie tabelke (jest w necie) i skreślajcie po kolei każdy level. Dodatkowo każdy mecz/wyścig który nie skończy się (bo się zwinie ekipa na przykład) jest zaliczony jako wygrany , także na "+" :) Oprócz tego zawsze sprawdzajcie w statsach czy gra Wam zaliczyła dany tryb/mape . Mi też nie wskoczyło od razu trofeum bo dwie gry (które wygrałem) gra nie zaliczyła...

Tymczasowo gry nie mam ale jak coś to zawsze pomogę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy też zerknąć do poradników. Wszystko opisałem co i jak.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ktoś jeszcze? Jak coś to zapraszać możemy pograć kooperacje najlepiej z hs'em :) albo coś innego jak się znajdzie ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to gram w weekendy w GTA ale przeważnie Free Mode z policją :) lub party mode i bawimy się czyli szukamy błędów w grze, gramy tak o godz :14/15 :)

-chodzimy po sklepach ,

-Ścigamy się na lotnisku,

-bawimy się w przeskakiwanie nad śmigłowcem np. z budynku garażu

-Gramy w misje na multi (obojętnie co)

-huśtawka ,kto dalej :P

Ogólnie zabawa jest zapewniona i nie ma nudów , jest nas 4 i każdy z nas ma headseta i dobrze by było jakby ktoś też miał jak ktoś chciałby do nas dołączyć hs :)

Zapraszam ,kto chętny niech zaprosi mnie do znajomych nick w sygnaturze ,ale w tresci dodania mnie to napiszcie GTA IV.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam osoby chętnej do zrobienia trofeum ,,auf wiedersehen petrovic'' w GTA IV. Gram w weekendy, mój nick to: Legenda_Pl

Legenda_Pl.png

Edytowane przez Legenda_Pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również szukam osoby do trofeum Auf Wiedersehen Petrovic PSN matL91pl

Edytowane przez Mati91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jest ktoś jeszcze chętny, kto gra jeszcze w GTA aby zrobić we 2 Auf Wiedersehen Petrovic? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam osób do trofeum fly the co-op. Termin ustalimy po zebraniu chętnych. Potrzebuje kogoś, kto jest dobry w lataniu helikopterem.

1. tata_arek

2.

3.

Edit: nieaktualne

Edytowane przez tata_arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ktoś jeszcze na spokojnie, dla zabawy Np. Free albo wyscigi czy dm? Oczywiscie z hs i mozna sie pobwic :) jak ktoś bylby chętny na wspólna grę to pisać lub od razu zapraszać w tytule pisać gta iv na pewno sie jakoś zlapiemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie pogram w GTA IV na multi dla zabawy. Nie mam hs, ale mam skype/ts3 + własny serwer :)
Dodawać Komorn1k :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pogram chętnie dla zabawy mam HS ale mogę korzystać z TS albo Skype. Dodawać: OmirosPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam problem wszystko na AWP zaliczone sprawdzałem 2 razy i trophy dalej nie wpada coś poradzicie? sprawdzałem według listy i odznaczałem sobie wszystko. moze ktos juz ma te trophy i mi powie czy to wpada odrazu po zrobieniu ostatniej rzeczy czy trzeba troche odczekac? pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź na stronie czy Ci wszystko zaliczyło bo to że masz zaznaczone na kartce jeszcze nic nie znaczy. Ponoć są niezłe jaja ze statystykami zapisywanymi na serwerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam problem wszystko na AWP zaliczone sprawdzałem 2 razy i trophy dalej nie wpada coś poradzicie? sprawdzałem według listy i odznaczałem sobie wszystko. moze ktos juz ma te trophy i mi powie czy to wpada odrazu po zrobieniu ostatniej rzeczy czy trzeba troche odczekac? pomocy

No te statystyki to masakra. Jeśli czytałeś poradnik Patricka to powinieneś wiedzieć że po każdej grze należy najpierw wyjść do singla, a dopiero potem wyłączyć grę i robić przerwy między sesjami. Najlepiej wejdź na stronkę i zobacz co masz pozaliczane. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mile widziana pomoc przy trofiku Taking it for the team (wygrana w pięciu trybach drużynowych). Potrzebujemy 2 osób. Jeśli ktoś byłby chętny do wbicia lub zwyczajnie chciałby pomóc to piszcie w temacie lub PW do mnie (Tecumthe) lub do Vulcana (Vulcan_Genom).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam osób do AWP + inne trofea online, piszcie na pw to sie dogadamy i podam aktualny psn

Edytowane przez Mati91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi