Krypto 93 Napisano 9 Styczeń 2012 Czyli podsumowując, wstępnie umawiamy się na piątek 16:30? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Styczeń 2012 Dobra, to niech będzie ten piątek o 16:30 wstępnie. Biorąc pod uwagę problemy z grą, zaczniemy tak koło 17 pewnie :) Lista chętnych: - Patrickosan - josephineola - Edi022 - Ziomalin_PL - Ogarniam42 PS. Listę będę aktualizował tutaj! Proszę tylko napisać posta, że ktoś jest chętny na ten piątek i go dodam! Żeby było w jednym miejscu, a nie każdy kopiował potem listę bo się syf zrobi. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RomanVelBurdel 2 Napisano 10 Styczeń 2012 Dobra, to niech będzie ten piątek o 16:30 wstępnie. Biorąc pod uwagę problemy z grą, zaczniemy tak koło 17 pewnie :) Lista chętnych: - Patrickosan - josephineola - Edi022 - PS. Listę będę aktualizował tutaj! Proszę tylko napisać posta, że ktoś jest chętny na ten piątek i go dodam! Żeby było w jednym miejscu, a nie każdy kopiował potem listę bo się syf zrobi. No, a ja gdzie :D ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Styczeń 2012 Nie dałeś odzewu to nie wiedziałem czy Ci pasuje ten piątek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 10 Styczeń 2012 (edytowane) Patricko podaj raz jeszcze nazwy tych pucharków, które zamierzamy zrobić to sobie je przejże na "TrophyHunters" i będę przygotowany na piątek. Edytowane 10 Styczeń 2012 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Styczeń 2012 Robimy kilka trybów do AWP, nie robimy pucharku! Od razu mówię. Jest to część do zrobienia do pucharku AWP, której nie zrobi się w 2 osoby. Także jak ktoś jest na etapie robienia AWP, to będzie musiał te tryby zrobić tak czy siak. Temu ma służyć głównie ta ustawka właśnie. Jeśli po zrobieniu tych trybów będą chętni, to możemy zrobić pucharek Fly the Coop, czyli zrobienie 3 trybów kooperacji w odpowiednich czasach. Ja wiem jak je trzeba robić, więc wystarczy, że będziecie mnie słuchać jak należy i powinno się w końcu udać. Tylko niech nikt nie liczy, że Fly The Coop zrobi się za pierwszym razem. Jak ekipa jest kumata to pójdzie szybko, ale jak są betony to trudno, nie zrobimy, bo każdy tutaj musi się uwijać, a nie że jeden liczy na drugiego. Polecałbym obejrzenie Wam materiałów z YouTuba, bo jest tam fajnie pokazane jak należy szybko robić te tryby. Przy okazji można zrobić pucharek z 20 zabiciami z pistoletu w deathmatchu, ale to już na samym końcu jak resztę porobimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 11 Styczeń 2012 (edytowane) Jak nam się uda wbić "Fly the Coop" to do platyny pozostanie mi "Auf Wiedersehen Petrovic"(ale to po części zrobimy), "Top The Midnight Club" i chyba najbardziej wnerwiające trofeum ze wszystkich w GTA IV, a mianowicie "Wanted". Jak na razie mam 8lvl, który wbiłem 2 lata temu i tu rodzi się moje pytanie. Czy sporo osób(nie wliczając noobów) gra jeszcze w misję "Hangman's NOOSE"? Edytowane 11 Styczeń 2012 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 11 Styczeń 2012 (edytowane) Sporo, sporo ;D. Ja w przyszłym tygodniu biorę się właśnie za "Wanted". Z Patricko już prawie mamy cały komplet wyścigów i mam nadzieję, że za drugim razem wpadnie mi "Auf wiedersehen petrovic". Edytowane 26 Lipiec 2012 przez josephineola 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 11 Styczeń 2012 Z Patrico już prawie mamy cały komplet wyścigów Piszesz o "Top The Midnight Club"? Da się spokojnie zrobić ten pucharek beż żadnej pomocy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Styczeń 2012 Piszesz o "Top The Midnight Club"? Da się spokojnie zrobić ten pucharek beż żadnej pomocy? Josephine pisze, że mamy już sporo zrobione do AWP. Tutaj masz listę do AWP: My już mamy zrobione wszystkie wyścigi. Zostały nam już tylko samochody w GTA Race + reszta trybów "strzelanych". Te na zielono to są właśnie bodajże te, które wymagają minimum 4 osób. Czyli zrobimy bardzo mały procent do AWP, ale wg mnie jakże ważny mały procent :) Jeśłi chodzi o poziom trudności AWP, to jak znajdziesz kompana to nie ma żadnego problemu. Robicie po kolei na zmiane wszystko i jakoś to idzie. Kwestia czasu i tyle. Jeśli chodzi o Wanted, to tutaj NOOSE NOOSE i jeszcze raz NOOSE. Ja już tam mam wszystko po prostu opanowane na pamięć, czy to lot heli czy strzelanie. Wiem gdzie spada ile kasy, kogo najpierw zabijać, jak najlepiej i najszybciej jechać do heli, jak lądować sprawnie, itd. Co nie znaczy, że nie popełnia się błędów, bo te są zawsze. Najważniejsze tutaj to trafić na kumaty zespół! Jak tylko widzisz, że ktoś nie jedzie od razu po heli, albo pakuje się do furgonetki i zwija do niej Petrovica to wychodź. Już dawno się przekonałem, że lepiej poszukać dłużej dobrego zespołu niż męczyć się z idiotami. Co do Fly The Coop to tak jak mówię. Zainteresowani niech obejrzą filmiki na YT z tych 3 trybów. NOOSE zrobimy raz dwa, bo ja wezmę heli, a Wy tylko będziecie osłaniać jeta Petrovica i pójdzie. Inne tryby trochę się pomęczymy, ale najważniejsze żeby każdy poznał swoją rolę i wtedy będzie git. Przy okazji wpadnie trochę $$$ jak będziemy to robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 11 Styczeń 2012 Patricko Najlepiej wrzuć tutaj najlepsze filmy Twoim zdaniem. Każdy z tych trybów można robić na wiele sposobów a tak z góry ustalicie sobie taktykę. Hangman's NOOSE, tak jak piszesz, to banał - kilka podejść i po krzyku. Moim zdaniem najtrudniejszy jest Deal Breaker. Można się wściec, szczególnie we 4. Ale ogólnie te 3 tryby są w online najlepsze. Powodzenia.:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Styczeń 2012 Mi chodzi tylko o to, żeby wiedzieli jak robić dany tryb. Żeby nie było bezsensownego biegania, czy lądowania heli w dziwnych miejscach, kilometr od celu. Na Deal Brakerze zrobimy tak, że jak będą 4 osoby, to 2 wysiadają u góry budynku i lecą potem w dół, a te dwie ląduje na dole i lecą od dołu. Potem szybko rozwalić pozostałych, czy to z heli czy z rakietnicy jak się pojawią w łódce. Odnośnie Bomb Da Base, to trójka wysiada na końcu statku, a pilot leci do góry i tam podkłada ładunek. W jednego spokojnie tam sobie można poradzić, a na dole pokładu trochę ludzi jest, więc 3 osoby tam jak znalazł. Ewnetualnie 2 tu i 2 tu. Ale to jest kwestia dogadania się już podczas gry co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 11 Styczeń 2012 Eeeeeee, chodziło mi tylko o to żeby od razu ustalić jednolitą taktykę. Nie chcę się wtrącać, ale na samo wspomnienie Fly the co-op łza się w oku kręci. Kilka rad z tego co pamiętam. Deal Breaker Na youtube jest filmik jak 4 kolesi zapier**** na miejsce spotkania... samochodem i potem nim wracają. Próbowałem tego z 20 razy - nie ma opcji, mi nie wyszło. Jeżeli nie ma 4 asów w strzelaniu to za długo schodzi w budynku. Mała rada - zanim tych 2 którzy będą "czyścić" od dołu wejdzie na schody to niech ogarnie gagsterów tych po lewej (stojąc plecami do wody - tu też znajduje się RPG na platformie. Z tej platformy można nieźle wyczyścić parter i pierwsze piętro). Najlepiej, moim zdaniem, jak od dołu do budynku wchodzi tylko jedna osoba a druga zajmuje się RPG i resztą na ziemi. Oczywiście, jeżeli nie przyjedzie motorówka to misję można już powtarzać. Jeżeli będziecie lecieć heli to oczywiście Patrico znasz do niego skrót? Bomb Da Base II Raczej nie dacie rady jeżeli od góry wejdą 2 osoby - nie załatwicie reszty. Od góry musi wejść ten kto ma latanie heli w małym palcu - trzeba z niego (z heli) wyskoczyć w odpowiednim momencie tak żeby nie zginąć. No i najważniejsza rzecz - ten kto podkłada ostatni ładunek - nawet wszyscy Ci którzy są pod pokładem - muszą "popełnić samobójstwo" - wystarczy, że 1 osoba wyskoczy ze statku i sprawa załatwiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 12 Styczeń 2012 Da się gdzieś zobaczyć jakie się ma postępy w "Auf Wiedersehen Petrovic"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EsbeeLsky 1 Napisano 12 Styczeń 2012 Witam.Grywam w GTA czasem i w sumie mógłbym zagrać Multi.Posiadam również obydwa dodatki GTA,The Ballad of Gay Tony i The Lost and Damned. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Styczeń 2012 Da się gdzieś zobaczyć jakie się ma postępy w "Auf Wiedersehen Petrovic"? W social clubie na zakładce multiplayer musisz patrzeć każdą konkurencję i trasę osobno. Jeśli masz tam pod tym joystickiem z gwiazdką chociażby 1 to znaczy, że wygrałeś raz tutaj i masz to zaliczone. Jeśli nie ma nic, to musisz to zrobić. Możesz też sprawdzić to w statach w grze, bo to to samo w sumie, ale jakoś bardziej preferuję ten social club. Jak nie masz tam konta, to po prostu zrób na ten sam mail co masz PSN na nim i tyle. EsbeeLsky, my robimy ustawkę pod pewne tryby do trofeum AWP i potem ewentualnie do Fly The Coop i innych pucharków z multi jak będzie czas. Jest nas już 4, albo nawet 5 z tego co widziałem, a do coopa idzie maks 4 osoby. Więc ewentualnie albo się podzielimy jakoś, albo zgadasz się z kimś w innym terminie. Bo też nie wiem co masz na myśli mówiąc, że pograłbyś. Czy normalne granie czy nabijanie do pucharków. Na normalne granie to ja już nie mam siły w tą grę, tyle się nagrałem, a jeszcze muszę zarobić 1.2 mln $ do zdobycia 10 rangi, bliżej niż dalej, ale wciąż kupa czasu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rezor007 0 Napisano 17 Styczeń 2012 (edytowane) Cześć. Chetnie zagram w multi. Mój nick na PSN to:rezor007pl Edytowane 17 Styczeń 2012 przez rezor007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Retas 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Chetnie zagram piszcie gg:3427117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiestobunio 0 Napisano 12 Luty 2012 Co piątki i soboty robię zlot w GTA IV (umówimy się na którą na GG),czyli PARTY MODE,jeśli ktoś jest chętny to zapraszam. Mój ID: tiestobunio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilos477 0 Napisano 15 Luty 2012 chętnie zagram mój id kokon210 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 16 Luty 2012 ja chętnie mój psnid: pawciu19972 zapraszajcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczotex7 2 Napisano 26 Luty 2012 Ja jestem chętny mój psn id: szczotex7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikus19992 1 Napisano 26 Luty 2012 również, Maaajkiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rav82 0 Napisano 28 Luty 2012 Ja też: RavBMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 7 Marzec 2012 Co piątki i soboty robię zlot w GTA IV (umówimy się na którą na GG),czyli PARTY MODE,jeśli ktoś jest chętny to zapraszam. Mój ID: tiestobunio Robicie też trofiki ? Chciałby porobić te z on-line :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach