Dzimi 0 Napisano 2 Czerwiec 2011 @Dzimi Trzeba aktywności wszystkie zrobić z przyjaciółmi , czyli jedzenie , picie , nocny klub itp. Do 100% wliczają się Packie , Bruce i LJ. Roman i Dwayne się nie liczą . Najlepiej zrobić to w jednej sesji , bo np. mi nie naliczało procent , gdy robiłem to na kilka razy... Ok ja powtarzalem po kilka razy ale w kilku sesjach, zrobie wszystko w 1 dzien :) PS Widze ze online Gta4 nie zapamietuje kasy -_- to nie ma co liczyc na avp i wanted. Wie ktos cos o tym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 2 Czerwiec 2011 @Dzimi chyba zły dział :) http://www.ps3site.pl/forum/topic/5875-grand-theft-auto-4/page__st__4460 tam podawałem listę. Osoby pisało co i jak gdy brakowało im paru procent. (ostatnia strona albo przedostatnia na dzień dzisiejszy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 3 Czerwiec 2011 @Dzimi , kilka postów wyżej kolega napisał i podał linka , że to problem od strony Rockstar... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzimi 0 Napisano 3 Czerwiec 2011 @Dzimi , kilka postów wyżej kolega napisał i podał linka , że to problem od strony Rockstar... Tak tak juz wszystko wiem sory za klopot ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 8 Czerwiec 2011 witam pomogl by mi ktos zdobyc trofeum fly the co -op nik pietrzu1910 numer gg 11998649 moge grac od 8 rano do 16 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MadMausY 1 Napisano 8 Czerwiec 2011 Nie moge wytrzymać kiedy sobie kupie EFLC, bedzie super na basejumpach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masone 0 Napisano 13 Czerwiec 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pytanie apropos Multi w GTA IV. Jest ktoś chętny by pomóc mi zdobyć Trofeum "Auf Wiedersehen Petrovic"? Zawsze jak gram i dostaję posadę króla (ustalam wszystko), nie zapisują mi się statystyki, co utrudnia zdobycie mojej wymarzonej platynki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 15 Czerwiec 2011 Masone, chyba byś musiał zrobić to wszystko na raz bez wyłączania gry, bo z tego co widzę, dalej nie zapisują się statystyki. Tj. włączyłem grę, zagrałem misję, dodało mi się do puli 4500$, wyłączyłem grę, odpaliłem jeszcze raz - kasy niestety nie ma. Być może tylko ja mam taki bug, w co wątpię. Dziwię się tylko ludziom, którzy dalej grają w multi. Przecież jak nie zapisują się staty, to po co grać Hangman's Noose kilka razy pod rząd? Widać, że ktoś chce farmić pieniądze, a jest to teraz raczej bez sensu. Wie ktoś coś dokładniej na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzimi 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 Masone, chyba byś musiał zrobić to wszystko na raz bez wyłączania gry, bo z tego co widzę, dalej nie zapisują się statystyki. Tj. włączyłem grę, zagrałem misję, dodało mi się do puli 4500$, wyłączyłem grę, odpaliłem jeszcze raz - kasy niestety nie ma. Być może tylko ja mam taki bug, w co wątpię. Dziwię się tylko ludziom, którzy dalej grają w multi. Przecież jak nie zapisują się staty, to po co grać Hangman's Noose kilka razy pod rząd? Widać, że ktoś chce farmić pieniądze, a jest to teraz raczej bez sensu. Wie ktoś coś dokładniej na ten temat? Wczesniej juz bylo pisane o tym i w innych działach, każdy ma ten problem. Trzeba czekac az Rockstar cos z tym zrobi puki co o trofeach multi mozna zapomniec chyba ze twoja ps3 bedzie chodzic caly czas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAYTRADER1985 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pytanie apropos Multi w GTA IV. Jest ktoś chętny by pomóc mi zdobyć Trofeum "Auf Wiedersehen Petrovic"? Zawsze jak gram i dostaję posadę króla (ustalam wszystko), nie zapisują mi się statystyki, co utrudnia zdobycie mojej wymarzonej platynki... Przeszedłem to sam. Dla pomocy zapisywałem sobie w Wordzie nazwy wyścigów GTA Race i Standard, aby uniknąć powtarzania. Nie zapisywały się pieniądze po każdej grze, ale system pamiętał wygrane wyścigi. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pytanie apropos Multi w GTA IV. Jest ktoś chętny by pomóc mi zdobyć Trofeum "Auf Wiedersehen Petrovic"? Zawsze jak gram i dostaję posadę króla (ustalam wszystko), nie zapisują mi się statystyki, co utrudnia zdobycie mojej wymarzonej platynki... Przeszedłem to sam. Dla pomocy zapisywałem sobie w Wordzie nazwy wyścigów GTA Race i Standard, aby uniknąć powtarzania. Nie zapisywały się pieniądze po każdej grze, ale system pamiętał wygrane wyścigi. Napisałem do Supportu Social Club Rockstar o co chodzi z brakiem zapisu multiplayerowych osiągnięć. W odpowiedzi otrzymałem ten link: http://support.rockstargames.com/entries/479734-problems-with-gta-iv-ps3-money-rank-stats-since-mid-may-2011 A co na to gracze, którzy mają już trofeum Wanted? Czy też mieliście wcześniej problemy z zapisywaniem osiągnięć? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
REDNECK 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 Coś czytałem, że ma to związek z awarią PSN, ale o co chodzi dokładnie tego Ci nie powiem. Jak ja grałem w GTA, a było to z 1,5 roku temu, pojawiał się też taki problem, że nie zapisywało czasami na serwerze zarobionej kasy... EDIT: To błąd ze strony Rockstar. Problem dotyczy nie tylko kasy, ale także wszystkich statystyk on-line. http://support.rocks...ts-not-updating Dopóki tego nie naprawią radzę Ci odpuść sobie granie - strata czasu i nerwów. Koledzy czy to też liczy się do Trofeum w singlu? Przeszedłem GTA chyba w 2008-2009 roku, co ja gadam cały czas je katuje i wszystkie epizody, ale ostatnio zaczęło mi zależeć na trofeach i w ogóle nie zalicza mi takich podstawowych trofeum jak przejazd taksówka do innej dzielnicy, czy sześć gwiazdek. I jak zacząłem sprawdzać trofea to się okazało że mam tylko parę, nie mam np. ukrytych trofeum za LJ, czy Brusa, choć od LJ kupuję bronie, a z Brusem na wycieczki latam śmigłowcem. Fabułę przeszedłem cała pierwszego i drugiego epizodu, trzeciego została jakaś końcówka, a mi pokazuje cały czas tylko 14% przejścia gry. Pozdro xxRed_Neckxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozwalkompa 4 Napisano 21 Czerwiec 2011 Trofea mogą nie wpadać, jeśli grasz na stary save'ie z przed instalacji Patch'a. Po załadowaniu gry pokazuje się komunikat Load successfulTrophies are available ?Jeśli nie, to musisz ściągnąć Patch'a i zacząć grę od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
REDNECK 0 Napisano 21 Czerwiec 2011 Trofea mogą nie wpadać, jeśli grasz na stary save'ie z przed instalacji Patch'a. Po załadowaniu gry pokazuje się komunikat ? Jeśli nie, to musisz ściągnąć Patch'a i zacząć grę od nowa. Shit, faktycznie mam jak wół napisane Trophies are unavailable for old save. Please start a new game to gain trophies. Tylko jak się długo gra w tą grę, to jak się ładuje to oglądam TV, bo już nie mogę patrzyć na czołówkę hehehe i się zemściło. Ok, ale wygląda na to że patch chyba jest zainstalowany bo save-y nie działają stare, czy się mylę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam354 37 Napisano 22 Czerwiec 2011 Jak załadujesz grę na tym nowym savie , to powinno Ci wyskoczyć w rogu "Trophies available" , jeżeli tak masz , to pucharki możesz wbijać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
REDNECK 0 Napisano 23 Czerwiec 2011 Jak załadujesz grę na tym nowym savie , to powinno Ci wyskoczyć w rogu "Trophies available" , jeżeli tak masz , to pucharki możesz wbijać. Tak jadę już od początku w singla i wszystkie od razu wskakują. Tylko teraz mam taką akcje, że jak są misje z pościgiem to jak by w przyspieszonym tempie się poruszał samochód ściganego i samochody z otoczenia, ale da się z tym żyć :D Pozdro i sorry za OffTopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 26 Czerwiec 2011 (edytowane) Nie wiem jak Wam, ale mi wróciły dzisiaj staty tj. pieniądze. Fajnie, bo ćwierć miliona to jednak nie tak mało. Zatem jest ktoś chętny na farmienie pieniędzy, albo robienie wszystkich wyścigów? Chętnie pomogę w standardowy sposób, że ścigamy się normalnie po czym przed metą ktoś komuś daje wygrać, a następny wyścig wygrywa druga osoba. Oczywiście 1 lap. Jak coś to pisać na GG, PW czy PSN. EDIT. Nie wiem czy to nie fałszywy alarm. Niby wróciło 250k$, ale dla pewności zrobiłem dwie misje, kasę doliczyło do puli, restart gry - nie ma tych 10k. Jedyne rozwiązanie to fakt, że wszystko działa z jakimś opóźnieniem. Edytowane 26 Czerwiec 2011 przez Zygo89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwierz4k 0 Napisano 4 Lipiec 2011 Kupiłem właśnie dodatki do GTA: BoGT i LAD, gra ktoś jeszcze online? Bardzo chetnie z kims zagram! PSN: Zwierzak_leon GG: 2211619 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Froozone 0 Napisano 4 Lipiec 2011 Kupiłem właśnie dodatki do GTA: BoGT i LAD, gra ktoś jeszcze online? Bardzo chetnie z kims zagram! PSN: Zwierzak_leon GG: 2211619 Możemy razem pograć, zaproś mnie na PSN. Kto chętny, też niech zaprasza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bajaaaa 6 Napisano 13 Lipiec 2011 ja też chętnie pogram zapraszajcie do znajomych TheLugaBuga gg;8830657 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ScH0ck3R 0 Napisano 14 Lipiec 2011 Elo. Jestem chętny na grę w GTA IV zwykłą wersję - bez dodatków piszcie zawsze kiedy jestem online. Zapraszajcie mnie do znajomych. Mój PSN ID : ScH0Ck3R1243 Do zobaczenia w grze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymsonPL 0 Napisano 14 Lipiec 2011 mam zwykłego GTA 4 nie mam trofeów z multi chętnie wbije te misje mam mikro itd lubię grać online piszcie SzymsonPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rfi 1 Napisano 22 Lipiec 2011 (edytowane) 23 lipca START godz 18:00 Polacy z headsetami mile widziani gramy wspólna ekipą w GTA4 (podstawka) teamdeatmatch albo cops & crooks (po to są właśnie potrzebne headsety) kontakt na psn id psn po lewej w profilu Edytowane 22 Lipiec 2011 przez m0rfi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nokiakacpi1 1 Napisano 25 Lipiec 2011 Ja mogę zagrać. ID PSN : wepek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 30 Lipiec 2011 Też jestem chętny na wspólna grę. Te 3 tryby w co-op bym chętnie z kimś przeszedł. Wersja gry: Podstawowa. PSN: RIVEL88PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacpErCzAk 1 Napisano 30 Lipiec 2011 Siemano. Chętnie z kimś pogram w Gta 4 najlepiej w TBoGT :D PSN ID : KacpErCzAk HS : Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach