wonx 0 Napisano 2 Maj 2008 No a ja śmigam multi cały dzień prawie I mam już 2 LVL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 2 Maj 2008 super nie mam internetu i nie bede mial przez najblizszy czas to sobie dzis o 21 nie pogram jak pisalem wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AksoN 2 Napisano 2 Maj 2008 A ja dopiero w poniedziałek Zasrane UPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 2 Maj 2008 WITAM moj nick to: Bat_czarny ZAPRASZAJCIE CHETNIE POGRAM ON LINE Kiedy jakas ustawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capon 0 Napisano 2 Maj 2008 Panowie, przez chwilę udało się nam zagrać na free. Może umówmy się że jeden otwiera pokój z max ilością slotów i zapraszamy się nawzajem i nie zaczynajmy gry dotąd, aż nie będzie nas co najmniej kilku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 2 Maj 2008 pomysl dobry i mamy to zrobic o 23 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capon 0 Napisano 2 Maj 2008 no właśnie ale czy zadziała? może jakieś testy wcześniej przeprowadzimy? A Ty Martiness musisz uważać z tymi zabiegami magicznymi z konsolą (trzy razy restart, dwa razy kombinacja XOXO i pięć razy numer 997), bo przez przypadek jeszcze jakieś ruskie rakiety balistyczne odpalisz i się dopiero zacznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 2 Maj 2008 mi wszystko smiga gralem na servie ktory zrobilem ale byl niechlujny z tego wzgledu ze nie umiem wszystkiego ustawic gre mam od kilku godzin proponuje by ktos zrobil serv i zaproscie mnie do frends. Capon juz zaprosilem ale nie mam odpoiwedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capon 0 Napisano 2 Maj 2008 mi wszystko smiga gralem na servie ktory zrobilem ale byl niechlujny z tego wzgledu ze nie umiem wszystkiego ustawic gre mam od kilku godzin proponuje by ktos zrobil serv i zaproscie mnie do frends. Capon juz zaprosilem ale nie mam odpoiwedzi Zaproszenie przyjmę tylko muszę wyłączyć grę. Inaczej chyba się nie da odpowiedzieć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 2 Maj 2008 Dzis Godz 24.00 Zapraszamy - TYLKO OSOBY PELNOLETNIE! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 2 Maj 2008 mi pasuje OK to wszyscy o 24 ok? tylko nie umiem sie podlaczyc bede musial probowac z listy mam zapraszac w czsie gry? jakos to bedzie . Wszyscy pełnoletni?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 2 Maj 2008 Jeżeli ktoś dzisiaj będzie chętny na multi to proszę śmiało pisać zagram o każdej porze.Piszcie na GG bądź bądź na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 2 Maj 2008 godzina 24 ale co gdzie i jak XD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 2 Maj 2008 godzina 24 ale co gdzie i jak XD? Ale nie jestes pelnoletni.... ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 2 Maj 2008 Ale nie jestes pelnoletni.... ;-) Panowie nie ma co się kłócić,myślę że tutaj wiek nie stanowi problemu. Napiszcie do kogo pisać i zaproszenie do gry,bo jak na razie to znam tylko Godzinę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capon 0 Napisano 2 Maj 2008 Drodzy Koledzy, Możemy zacząć już teraz. Po co czekać? zapraszajmy się wzajemnie i zobaczymy czy w końcu zacznie działać to multi. Jak na razie są duże problemy z zapraszaniem znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 2 Maj 2008 heh 8 miesiecy do 18 ;] wiec wyluzuj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4yer 0 Napisano 2 Maj 2008 me gusta musta Ja obowiązkowo!! martiness i Maciek dawac invita jak cos proponuje nawet zwykle free z mozliwoscia zabicia!! ciezkie sa poczatki ale pisac slac cokolwiek,.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 2 Maj 2008 Badzcie o 24 przy konsolach ja moze zrobie serv i jakos pozapraszam was zobacze jak to dziala proponuje tryb deadmatch. Przyjmujcie zaproszenia ode mnie z gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 2 Maj 2008 Zed.. no co ty.... mysl pozytywnie...a co mialem napisac.... ze moze wszyscy grajacy sa pelnoletni... eej tam.. czytaj miedzy wierszami - trzeba miec tyly ubezpieczone na koncu byl "mrug" ;-) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 2 Maj 2008 Badzcie o 24 przy konsolach ja moze zrobie serv i jakos pozapraszam was zobacze jak to dziala proponuje tryb deadmatch. Przyjmujcie zaproszenia ode mnie z gra Było by miło jak byś podał swoje PSNid,jeżeli oczywiście jest taka możliwość abym z wami grał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4yer 0 Napisano 2 Maj 2008 nie sztuką jest storzyc serwer, a sztuką połączyć wszystkich nas razem!! pzdr LIPA ze tak powiem ;( ciemno to widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 2 Maj 2008 Zed zobacz obok ;p PSNid: Reflect Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeD 0 Napisano 2 Maj 2008 nie sztuką jest storzyc serwer, a sztuką połączyć wszystkich nas razem!! pzdr Z tym raczej nie będzie problemu.Niech jedna odpowiedzialna osoba założy serwer i po prostu powysyła zaproszenia do chętnych osób. edit: Przepraszam Martiness często zapominam o tej opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bat_czarny 0 Napisano 2 Maj 2008 zapraszam was i nie odpowiadacie a jesteście online. Wali się coś i wychodzi z gry. Wina PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach