kakaroto 3892 Napisano 26 Luty 2015 I od razu wygrali mecz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Marzec 2015 haha padłem :laugh: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 10 Marzec 2015 ale windmill fachowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Marzec 2015 To byla jego noc: kyrie irving 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Marzec 2015 oglądałem skróty. niezły mecz i wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Marzec 2015 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 17 Marzec 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 22 Marzec 2015 Steve nash przechodzi na emeryture. Imo najwyzszy czas na to. Od przejscia do lakers dobrze juz nie gral i czesto kontuzje lapal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Maj 2015 Szkoda Wizards. Znowu niesamowity Pierce ale zabrakło 0,0005 sekundy http://watch.nba.com/nba/video/channels/playoffs/2015/05/16/0041400206-atl-was-play19.nba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Maj 2015 Minnesota z pierwszym numer w drafcie. Ciekawa druzyne moga miec jak bedzie w nim ktos wart uwagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 22 Maj 2015 W tym roku niestety draft jest nie oszukujmy się - słaby. Nawet Okafor czy Towns to nie pokrój Anthony'ego Davis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Maj 2015 Wszystko wyjdzie w praniu. Taki jordan nie byl wybierany z 1 numerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Maj 2015 no to Curry pozamiatał Houston :). według mnie mistrzostwo NBA zależy już tylko od formy LeBrona :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 24 Maj 2015 W życiu, nawet jak wejdzie na top topów to będzie za mało. Mistrzostwo zależy od tego kto i czy się w GSW połamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Maj 2015 GSW się nie połamie, Curry potwierdza że wybór MVP był słuszny i nie widzę powodów żeby coś się zmieniło na sam koniec, a jak on gra swoje to drużyna też gra. ale LeBron to LeBron. na "topie topów" jest w stanie sam wygrywać mecze. tak uważam i mam nadzieję że tak się nie stanie bo to GSW w końcu zasługuje na mistrzostwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Maj 2015 Lebron dal dzisiaj rade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 25 Maj 2015 Raczej średnio, bo +/- miał -3, a skuteczność 37%. Stary dobry Allen Iverson byłby dumny. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Maj 2015 triple double (z pierwszym punktem w drugiej kwarcie, co prawda z OT ale jednak..), praktycznie wygrał swojej drużynie trzeci mecz i wedle statystyk już są jedną nogą w finale - ale hooy tam. raczej średnio... :) mam czasami wrażenie że Ty tak na siłę szukasz czego się przyczepić żeby pokazać jaki jesteś znafca NBA ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Maj 2015 Raczej średnio, bo +/- miał -3, a skuteczność 37%. Stary dobry Allen Iverson byłby dumny. ;)mecz ogladales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 25 Maj 2015 mam czasami wrażenie że Ty tak na siłę szukasz czego się przyczepić żeby pokazać jaki jesteś znafca NBA ;) Rozgryzłeś mnie :D Tak bardziej serio to jestem uczulony na kult LeBrona, jest chłop najlepszy w lidze, ale nie jest bogiem, to nie Jordan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Maj 2015 no rozumiem, też nie przepadam za jego kultem, nie jest drugim Jordanem, nikt nie jest. nawet nie jestem jakimś jego fanem, wolę Irvinga, ale potrafię docenić to co wyczynia ;). po erze Lakers i Bryanta, jest najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Maj 2015 Nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz. Leszek Miller jest dumny. W tym roku to play-off konstuzji. Cavs wygrywają bez 3 zawodników z 1 piątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Maj 2015 Mam nadzieje ze irving będzie gotowy na finały. Szkoda troche kevina love. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 26 Maj 2015 Przypomnijmy, że James będzie prawdopodobnie miał piąty finał z rzędu. Konferencja LeBrona :D ? Rockets dziś wyrwali Game 4, groźny upadek Curry'ego. Ale zapewne będzie 4-1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Czerwiec 2015 Irving nie zagra już do końca finałów :/. Jestem za GSW, ale straszna szkoda że tak się stało. W pierwszym meczu do kontuzji grał świetnie, nawet zablokował rzut Stepha który ewentualnie dałby im zwycięstwo wcześniej. Jeśli LeBron pociągnie Cavs do mistrzostwa (w co nie wierzę), to moim zdaniem osiągnie status legendy jak Jordan. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach