One Post Man 4596 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) @up W rozwinieciu zamieszczam mape z dodatkami do kupienia do naszych domow. Na kazda dzielnice przypada 1 safehouse, i do niego mozna dokupic 4 dodatki Edytowane 20 Sierpień 2012 przez Bansai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 20 Sierpień 2012 Jeśli chodzi o dom w Kennedy Town, to... odkryłem go przypadkiem. Wszełem do środka, połozyłem się spać i zapisało mi go jako dom. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 20 Sierpień 2012 Jaki macie ogólny procent ukończenia gry? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) 36% z kawałkiem - póki co bawię się w misje / zadania / gry / znajdźki, i ogólnie zwiedzam... Edytowane 20 Sierpień 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan21 0 Napisano 20 Sierpień 2012 Moze glupie pytanie ale gdzie sprawdzic % ukonczenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Sierpień 2012 W menu masz opcje -> statystyki :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 20 Sierpień 2012 Miał ktoś problem ze sprzedawcą Hi-Fi? Zwiedziłem cały targ, kupiłem wszystkie trzy pozostałe przedmioty, ale tego pana nie ma. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 20 Sierpień 2012 czytałem że można dowolnie sejwować a w trakcie misji powraca się po wczytaniu sejwa w to samo miejsce co się zakończyło potwierdzacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) W piatek załozyłem konto na kompania braci i poprosilem o wygenerowanie kodu za 1 gre dzis mi odesłali.. kod i odpowiedziec ze nie moga naraz 2 kodów chcialem jeszcze o 50 % zniżi napisalem do nich i za 3 godz dostałem kod z rabatem ps NIE WIEM CZEMU ALE TEN KOD NIE DZIAŁA ;/ Edytowane 20 Sierpień 2012 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 20 Sierpień 2012 W piatek załozyłem konto na kompania braci i poprosilem o wygenerowanie kodu za 1 gre dzis mi odesłali.. kod i odpowiedziec ze nie moga naraz 2 kodów chcialem jeszcze o 50 % zniżi napisalem do nich i za 3 godz dostałem kod z rabatem ps NIE WIEM CZEMU ALE TEN KOD NIE DZIAŁA ;/ U mnie wszystko gra http://img10.imageshack.us/img10/2703/dfdfdm.png Więcej takich promocji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 20 Sierpień 2012 U mnie wszystko gra http://img10.imagesh...2703/dfdfdm.png Więcej takich promocji Ehh no to masz szczęscie :/ co mam w takim wypadku zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 20 Sierpień 2012 Ehh no to masz szczęscie :/ co mam w takim wypadku zrobić ? Napisz do nich - przedstaw problem. Trzeba podkreślić, że kod ma być na gry PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 20 Sierpień 2012 Napisz do nich - przedstaw problem. Trzeba podkreślić, że kod ma być na gry PS3. napisałem zeby kod byl na platforme Playstation 3 za pierwszym razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 20 Sierpień 2012 nadal trzeba im jakiś paragon wysłać na maila żeby dali tą zniżkę 50%? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 20 Sierpień 2012 To chyba chodzi o to że jesli to twoja pierwsza gra ale nie wiem dokladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 20 Sierpień 2012 Możecie się z tym offtopem wynieść na PW? Ten temat raczej nie jest przeznaczony do tego typu dyskusji. Dziękuje :thanks: :rtfm: Regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 20 Sierpień 2012 Ja jak na razie mam 56% ukończenia gry o 48% trofeów, a gra nadal jest niesamowita :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jip 8 Napisano 20 Sierpień 2012 nadal trzeba im jakiś paragon wysłać na maila żeby dali tą zniżkę 50%? Tutaj masz cały regulamin promocji - http://konsole.cenega.pl/ Gra jak dla mnie dużo ciekawsza niż GTA IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Sierpień 2012 http://www.ps3site.pl/forum/topic/59342-kompania-graczy/page__hl__kompania Tu macie odpowiedni temat. Sio z tym offtopem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 20 Sierpień 2012 Mam pytanie dotyczące mieszkań. Napiszę w spoilerze, bo może nie każdy chce wiedzieć. :) Gdzie znajdują się mieszkania w Central i Aberdeen? Jakieś mapki albo punkty odniesienia - próbuję namierzyć, ale nie wychodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 20 Sierpień 2012 Koledzy mam takie pytanie co zawierają dwa DLC dostępne na ps store.??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Sierpień 2012 Jakieś duperelki typu "nowe ciuszki"...i skiny z tego co kojarzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Sierpień 2012 Koledzy mam takie pytanie co zawierają dwa DLC dostępne na ps store.??? Oldskulowe ciuchy + Stylowy kung-fu van, a w drugim dodatkowe punkty doświadczenia (triady i policji)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 20 Sierpień 2012 Na jednej nakładce :l2: / :r2: pojawiły się 2 pęknięcia. U was nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 20 Sierpień 2012 Oldskulowe ciuchy + Stylowy kung-fu van, a w drugim dodatkowe punkty doświadczenia (triady i policji)... Dzięki koledzy za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach