piernik 60 Napisano 20 Sierpień 2012 Własnie robie zadanie obronić wujaszka w szpitalu przed 18k. Wiem poczatek gry ale nie mam czasu niestety na więcej. Czuje że nie wyciągnę jej z plejki zanim nie przejde :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 20 Sierpień 2012 Ktoś wrzuci link z porządną recką SD ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Sierpień 2012 A to nasze FAP'owanie Ci nie wystarczy za rekomendacje ;) Porządnej chyba jeszcze nie ma... To można do średniej zaliczyć -> http://www.cdaction.pl/artykul-28311/sleeping-dogs--recenzja-cdactionpl.html (chociaż wbrew temu co autor pisze - pistolet można schować)... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) Dzięki bardzo :) Edytowane 20 Sierpień 2012 przez dejvid1234 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Sierpień 2012 Naprawdę dziwna sprawa z tym tytułem... Ostatnio mam bardzo dużo 12ek w pracy i co?? wraam do domu o tej 22 zajadam "obiad" i chociaż na godzinkę przed snem obijam parę chinskich wytatuowanych mord i dopiero po tym mogę bez problemu zasnąć ;) Tytuł naprawdę wciąga a to za sprawą klimatu oraz różnorodności. Jak na sandboxa naprawdę sporo różnych rzeczy dzieje się na raz i jest bardzo różnorodnie - póki co najlepszy sandbox od czasów rdr jak dla mnie ale na ostateczny werdykt trzeba będzie poczekać aż gry nie ukończę - a mam nadzieję że jest długa... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 21 Sierpień 2012 wczoraj próbowalem zamówić gre ze zniżka i sie nie dało ;/ dzis sprubowalem jeszcze raz i gra zamówiona :) <jupi> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebektag 1 Napisano 21 Sierpień 2012 Własnie robie zadanie obronić wujaszka w szpitalu przed 18k. Wiem poczatek gry ale nie mam czasu niestety na więcej. Czuje że nie wyciągnę jej z plejki zanim nie przejde :) To zadanie to około 65 % gry już :) Tez to miałem i było 68 % ukończenia fabuły już :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 21 Sierpień 2012 Też u was pisze, że sieć Sleeping Dog jest niedostępna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 21 Sierpień 2012 Czasami tak, czasami nie :) Fajnie, że dali DLC Martial Arts do preordera, bez niego chyba nigdy nie dobiłbym 10 poziomu triady :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 21 Sierpień 2012 (edytowane) Panowie jesli zakupiłem dzis gre tez bedę miał DLC ? niby na muve caly czas pisze Sleeping Dogs + DLC ,,, Edytowane 21 Sierpień 2012 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 21 Sierpień 2012 Dostaniesz tylko to, co jest w pudełku. Martial Arts pack dołączali tylko do zamówień przedpremierowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
investor 0 Napisano 21 Sierpień 2012 Mam pytanie, czy gra w języku polskim jest z lektorem, czy może tylko z napisami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 21 Sierpień 2012 Tylko napisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 21 Sierpień 2012 Mam pytanie, czy gra w języku polskim jest z lektorem, czy może tylko z napisami ? Gry z lektorem, to ja jeszcze nie widziałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan21 0 Napisano 21 Sierpień 2012 Gry z lektorem, to ja jeszcze nie widziałem :P Ktorys Stalker mial lektor na pewno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 21 Sierpień 2012 czytała Krystyna Czubówna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 21 Sierpień 2012 Ile godzin zajmuje sam wątek główny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
investor 0 Napisano 21 Sierpień 2012 (edytowane) Gry z lektorem, to ja jeszcze nie widziałem :P Pomyłka, oczywiście chodziło mi o dubbing ps. również zamówiłem gierkę :) Edytowane 21 Sierpień 2012 przez investor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 21 Sierpień 2012 Pomyłka, oczywiście chodziło mi o dubbing Dla mnie coś takiego wypada dużo lepiej od czasem idiotycznego dubbingu.Poważniej niż PL głosy, często stałych bywalców kreskówek. KONIEC OFFTOPU z mojej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 21 Sierpień 2012 Ile godzin zajmuje sam wątek główny? Ja mam 53% po 9H. Ale robię też misje poboczne i znajdzki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 21 Sierpień 2012 na PS store pojawiły się trzy nowe DLC wie ktoś może co zawierają ?? w sumie mamy już pięć DLC miło ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan21 0 Napisano 21 Sierpień 2012 Ile godzin zajmuje sam wątek główny? Ja mam okolo 80 % po 16 h ale tez robie duzo misji pobocznych bo sa po prostu fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekbossko 3 Napisano 21 Sierpień 2012 Skonzylem watek glowny, wszystkie randki, wszystkie zadania policyjne, sporo misji pobocznych i mialem 16h na liczniku. Piekna gra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 21 Sierpień 2012 Ja mam 75%, wszystkie wyścigi, randki, zadania główne skończone, wszystkie poziomy na 10, 130 znajdziek i brakuje mi 3 kamer do trofeum :) A na liczniku 22h o.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Sierpień 2012 na PS store pojawiły się trzy nowe DLC wie ktoś może co zawierają ?? w sumie mamy już pięć DLC miło ;-) Głównie boosty do punktów doświadczenia i kasę... Kurcze znów nagnę swoje przekonania co do DLC i zakupię te trzy nowe... Mam nadzieję, że trochę przystopują z wydawaniem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach