Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Mam właśnie ciuchy dające 15% do triady. Zostaje sie pomęczyć troszku ;-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo standardowo - kupić DLC dodające wspomniane punkty... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni chyba to specjalnie zaplanowali, taki chwyt marketingowy ;-) żeby ludzie to kupowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie zakładając ciuchy i poprawiając misje można dobić do maxa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie zakładając ciuchy i poprawiając misje można dobić do maxa

Dokładnie, nic w tym trudnego nie jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dużo misji musieliście poprawić żeby dobić do końca?

Ja grę skończyłem na około połowie 9 poziomu i po ok. 5 powtórzonych misjach wiele się to nie zmieniło. Poprawialiście jakieś konkretne misje, czy po prostu te, w których jest najwięcej punktów do zdobycia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi najwięcej nabiło w tych których miałem słaby wynik triady. Dobrą metodą jest też w misji Wujka Po gdy ścigasz na końcu tą babkę, to nie przejmuj jej auta od razu tylko obijaj to auto ile wlezie(za każde obicie nalicza punkty) jak będziesz widział że twój samochód jest już w słabym stanie to wtedy dopiero przejmij jej auto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi najwięcej nabiło w tych których miałem słaby wynik triady. Dobrą metodą jest też w misji Wujka Po gdy ścigasz na końcu tą babkę, to nie przejmuj jej auta od razu tylko obijaj to auto ile wlezie(za każde obicie nalicza punkty) jak będziesz widział że twój samochód jest już w słabym stanie to wtedy dopiero przejmij jej auto.

Jeździłem za nią około 20 minut, jak auto zaczęło się dymić to przejąłem inne, zabawa się skończyła, jak laska wjechała na jakieś schody i pojawił się prompt żeby wsiąść do jej auta. Niestety nie zaliczyło mi punktów z tej misji. Za drugim razem nie zmieniłem auta, ale znowu się gdzieś zaklinowała. W rezultacie dostałem za misję niecałe 800 punktów, a pasek ledwo drgnął :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robiłem każdą misję, która miała poniżej 2 gwiazdek, potem dobijałem te łatwiejsze do 3 i wpadł 10lvl w jakąś godzinę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeździłem za nią około 20 minut, jak auto zaczęło się dymić to przejąłem inne, zabawa się skończyła, jak laska wjechała na jakieś schody i pojawił się prompt żeby wsiąść do jej auta. Niestety nie zaliczyło mi punktów z tej misji. Za drugim razem nie zmieniłem auta, ale znowu się gdzieś zaklinowała. W rezultacie dostałem za misję niecałe 800 punktów, a pasek ledwo drgnął :/

I co dobiłeś do 10lvl już :P ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogóle mi gra skasowała intieligetnie postęp. Zrobiłem wszystkie misje, kamery, przysługi. I poprawiałem misje dla traidy. I teraz całą grę cofneło mi do 2 misji, kamery też ale tylko tak że pobije kolesi i musze jechać do domu wytypować tych kolesi. Statów z misji oraz ciuchów i kasy nic nie ruszyło. Magia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wogóle mi gra skasowała intieligetnie postęp. Zrobiłem wszystkie misje, kamery, przysługi. I poprawiałem misje dla traidy. I teraz całą grę cofneło mi do 2 misji, kamery też ale tylko tak że pobije kolesi i musze jechać do domu wytypować tych kolesi. Statów z misji oraz ciuchów i kasy nic nie ruszyło. Magia....

Ale i tak trofea które Ci wpadły wcześniej to Ci ich chyba nie skasowało ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trofeów nie skasowało, ani stastyk. A powie mi ktoś jak sie kogoś namierza i rzuca ?? ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że takie rzeczy to tylko w Vice City. :D Ciekawe co by się stało, jakby doktorek wcześniej do niej dolecial? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trofeów nie skasowało, ani stastyk. A powie mi ktoś jak sie kogoś namierza i rzuca ?? ;-)

Nie da się namierzyć, po prostu naceluj sam lekko i rzuć samo Ci tor lotu wyznaczy, tylko stań w miarę blisko i postaraj się nacelować trochę chociaż i rzuć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha ale pobić leko ?? Czy tylko samym rzutem zabije :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to zrobiłem na jakiejś głównej ulicy gdzie stało dużo zaparkowanych aut. Podchodzisz do bagażnika, wyciągasz klucz, podchodzisz do cywila i rzucasz. Naprawdę nie jest trudno trafić, nie trzeba specjalnie się z tym męczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha ale pobić leko ?? Czy tylko samym rzutem zabije :-D

Najlepiej uderz z raz a potem rzuć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze wiedziec, bo mnie tez czeka to wyzwanie. Niestety tylko czasu brak..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co dobiłeś do 10lvl już :P ?

Wczoraj się udało.

W sumie musiałem powtórzyć 13 misji. Nie jestem w stanie tylko rozgryźć tego w jaki sposób przyznają ten progres. Pasek drgnął bardzo podobnie jak misje poprawiłem o 800, a drugą o 300.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak miałem, trochę to dziwne, ale ważne, że platynę udało się wbić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak sie robi rozbrojenia?

Dobra, juz sobie przypomnialem. A teraz powiedzcie mi co wchodzi w sklad 100% gry. Fabula skonczona, wszystko w Sieci Spolecznosci na zloto (oprocz 100%), wyscigi ukonczone, wszystkie znajdzki znalezione. Musze szukac gosci w bagaznikach? Czy wszystkie misje na 3*?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie misje na 3*? Zarowno policji jak i triady?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi