Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry interes? Od kiedy kupowanie jakiś kart (dzieki ktorym postrzelasz sobie gole Ronaldo w innym trybie gry i innej druzynie niz real) do gry to dobry interes? :biggrin: Chyba jedynie jako prezent dla 10 letniego dziecka. Nikt normalny do czołówki się nie doczłapie, bo zawsze znajdzie się jakiś chinczyk siedzacy po 20 godzin przy konsoli, lub inni boosterzy. Lepiej grac bez spiny i czerpac radoche samemu do wszystkiego dochodząc, niz wydawac jakiekolwiek pieniądze. Bananowe dzieci rzecz jasna beda uwazac inaczej :)

Edytowane przez Maty15
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy wiesz ale w innych krajach niz polska kupywanie tych paczek jest norma i nie tylko przez bananowcow jak to napisales %-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie możliwość otrzymania tych 24 paczek w polsce- na początku sierpnia w PSN ma pojawić się EA season ticket za około 80zł, przy jego zakupie przysługuje m.in dostęp do gry tydzień wcześniej i właśnie paczki. Wie ktoś może czy na taki ticket mogą się złożyć dwie osoby? Wtedy przy jednoczesnej składce na grę wyszłoby 170 z paczkami :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są osoby, którym to jednak przeszkadza. Myślałem że w spółce TME zasiadają kompetentne osoby ale nie potrafię tego pojąć o co tym krawaciarzom chodzi :/

jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, obejrzałem ten gameplay z tvgry. Koleś twierdzi, że grają na Signal Iduna Park. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekstraklasa znowu sobie strzela w stopę i rezygnuję ze świetnej reklamy poprzez fifę ? No cóż. Dla mnie osobiście żadna strata jak już mam grać drużynami ze średniej bądź niskiej półki wolę 2 Bundeslige czy drugą lige francuską ew. słabsze zespoły z owych 1 lig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy wiesz ale w innych krajach niz polska kupywanie tych paczek jest norma i nie tylko przez bananowcow jak to napisales %-)

i co to ma do rzeczy? To, że zachód jest głupi nie znaczy, że ja muszę za nim podążać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, tutaj nie chodzi o to czy będziemy grali zespołami z naszej ekstraklasy, czy z innych państw. Chodzi o to, że po raz kolejny ludzie odpowiedzialni za polską piłkę nożną mają nas, kibiców serdecznie w dupie. Najważniejsze jest być przy korycie i żreć w restauracjach, spać w hotelach, jeździć ze swoim kierowcą i posuwać dupy za firmowe pieniądze. Polska jest takim państwem i nie wiem ile czasu jeszcze minie, zanim zbliżymy się choć trochę do cywilizowanej Europy. Z resztą mówię już nie na temat. Każdy wie o co chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tylko zastanawiam jaka jest w tym rola sponsora tytularnego naszej nędznej ligi - czy sprawa rozbija się o niego (bo chce kasę za wykorzystanie praw, zakładając oczywiście, że ma coś do powiedzenia) czy po prostu nie próbuje naciskać na zarząd spółki w sprawie niezłej reklamy marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EA powinno obrać inną drogę, tylko i wyłącznie licencjonowane ligi, nie ma porozumienia nie ma ligi w grze proste, buraki z Ekstraklasy stawiają warunki EA jakby byli conajmiej Bundesligą, chętnych na ich miejsce zapewne znalazło by się wielu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie ciesze, że polska liga nie ma licencji. Na licencje trzeba zasluzyc i przede wszystkim potrafic grac w pilke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomasz Jarzębowski z polskiego oddziału Electronic Arts rozwiał wszelkie wątpliwości. Sprawę skomentował dla Polygamii w nastepujący sposób:

Jest to biznes, w którym jedna ze stron nie jest zainteresowana współpracą. Do tanga trzeba dwojga, jeśli ktoś nie chce wyjść na parkiet, druga strona go do tego nie zmusi.

3omm7s.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem ze EA nie jest zainteresowana ta "liga" haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie ciesze, że polska liga nie ma licencji. Na licencje trzeba zasluzyc i przede wszystkim potrafic grac w pilke :)

Na pewno w ZEA grają lepiej w piłkę od nas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakas polska strona oferuje te wersje UT z uk ? bo z tego co widze tam tylko kredytowa mozna placic a ja jej nie posiadam

na allegro 320zl hahaha

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno w ZEA grają lepiej w piłkę od nas :)

Polska pilka i nasza rodzima ekstraklasa nie istnieje , zaden nasz zespol nie gra w LM w LE prawdopodobnie tez zaden nasz zespol nie zagra . EA sprzeda tyle samo kopii gry bez wzgledu na to czy licencja na polska lige bedzie czy tez nie. Najzwyczajniej w swiecie, w innych zwiazkach pilkarskich sa osoby , ktore wola miec 10% od tysiaca niz 0% od miliona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska pilka i nasza rodzima ekstraklasa nie istnieje , zaden nasz zespol nie gra w LM w LE prawdopodobnie tez zaden nasz zespol nie zagra . EA sprzeda tyle samo kopii gry bez wzgledu na to czy licencja na polska lige bedzie czy tez nie. Najzwyczajniej w swiecie, w innych zwiazkach pilkarskich sa osoby , ktore wola miec 10% od tysiaca niz 0% od miliona.

Błagam Cię, Ekstraklasa to świetny produkt eksportowy, oglądałeś chociaż jeden mecz 1. kolejki? Bo chyba nie. Transmitują ją do ponad 20 krajów w tym na Wyspy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, przed chwilą oglądałem mecz Ekstraklasy na Eurosporcie 2 i wstydu nie ma, ładna oprawa, piękny stadion, gra też nie była taka zła. Do tego angielski komentarz. Jak chcą to potrafią coś zrobić, ale pewnie myślą, że w gry to się w ogóle nie gra na świecie. Szkoda, bo na tym cierpimy wszyscy.

Rzecznik Ekstraklasy na temat FIFY:

W naszej ocenie temat współpracy jest ciągle otwarty. Nigdy nie zakładaliśmy, że może być inaczej. Ta współpraca powinna mieć obopólne korzyści, zarówno dla Ekstraklasy jak i EA. Jestem przekonany, że możemy osiągnąć porozumienie, które w efekcie będzie dobrą wiadomością dla naszych kibiców.

Miejmy nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone.

Edytowane przez Maaaziu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podziwiam was za kibicowanie polskim druzynom, ja bym nie dal rady tego ogladac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"wstydu nie ma"

chłopie, przeanalizuj występy tych amatorów na arenie międzynarodowej i popatrz na to przez pryzmat ich zarobków a na koniec, na dobitke, porównaj je z zawodnikami np Pilzna.

Lub inaczej - włącz teraz canal + i pooglądaj MU vs Everton. To są 2 różne dyscypliny sportu, o ile to co prezentują nasze niedojdy mozna nazwac sportem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"wstydu nie ma"

chłopie, przeanalizuj występy tych amatorów na arenie międzynarodowej i popatrz na to przez pryzmat ich zarobków a na koniec, na dobitke, porównaj je z zawodnikami np Pilzna.

Lub inaczej - włącz teraz canal + i pooglądaj MU vs Everton. To są 2 różne dyscypliny sportu, o ile to co prezentują nasze niedojdy mozna nazwac sportem.

W takim razie w ogóle w Polsce nic nie oglądajmy, nasza Tauron Basket Liga i NBA to jak 2 różne dyscypliny sportu itd. Występy na arenie międzynarodowej? Może najpierw poczekajmy aż wszyscy odpadną, bo w zeszłym roku każdy psioczył na Legię i Wisłę a jakoś wyszli z fazy grupowej LE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierw kłótnia o okładkę teraz spam o poziomie Ekstraklasy.Panowie proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błagam was nie brońcie polskiej ekstraklasy... nie pogrążajcie się błagam!!! Ta liga to dno i nic tego nie poprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi