wiaderko 18 Napisano 16 Sierpień 2012 To chyba była FIFA 11, a to zjawisko nazywało się bodajże ReGens ;) http://www.fifafanatic.com/fifa-11-regens/ tu masz potwierdzenie. Dzieki :) To było ledwo w poprzedniej części. Marzy mi sie znów pograć Ronaldo ( tym prawdziwym :P Nazario de Lima ) A propo filmiku z gameplaya ....również zdziwił mnie brak odświeżonej grafiki meczowej na ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 16 Sierpień 2012 Czy to jeszcze nie będzie podlegać poprawce takie sprawy jak scoreboards ? Wydaje mi się że powinno. Mało można po tym gameplayu stwierdzić czekam na kolejne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 16 Sierpień 2012 No i o co płaczesz? Wychodzą to dostają walkowera, a Ty 3 pkt. W UT dostajesz z kolei mniejszą ilość monet niż za cały rozegrany mecz ale i tak zalicza Ci zwycięstwo. Co jeszcze chciałbyś mieć? Automatyczny awans do wyższej klasy? Puchar? Milion monet? Nie ogarniam tych płaczków :happy: To co powiesz jeśli strzelasz bramkę w 3 minucie a do 5 minuty można wyjść bez konsekwencji? Ostatnio tak 3 mecze grałem nie miałem z tego NIC, a następny mecz porażka i spadek do drugiej ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 16 Sierpień 2012 To co powiesz jeśli strzelasz bramkę w 3 minucie a do 5 minuty można wyjść bez konsekwencji? Ostatnio tak 3 mecze grałem nie miałem z tego NIC, a następny mecz porażka i spadek do drugiej ligi. To musisz wyczekać te 5 minut Ja tak każdy mecz gram :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) To, że miałeś szczęście i strzeliłeś w 3. minucie nie znaczy że wygrałbyś mecz więc proszę nie płacz. Nie raz miałem taką samą sytuację i jakoś nie wylewam żali z tego powodu. Edytowane 16 Sierpień 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) To, że miałeś szczęście i strzeliłeś w 3. minucie nie znaczy, że wygrałbyś mecz więc proszę nie płacz. Nie raz miałem taką samą sytuację i jakoś nie wylewam żali z tego powodu.Możesz skończyć z tym płakaniem? Bo ja Cię dopiero mogę doprowadzić do płaczu napinaczu internetowy. Właśnie to że stracenie bramki w 3. minucie nie oznacza przegrania meczu powinno powodować żeby przeciwnicy grali dalej, ale jest to denerwujące.Będę sobie wylewał żale bo od tego jest forum, a ty skoro jesteś taki wielki i wszechmocny, w ogóle najlepszy gracz na świecie to nie marnuj swojego jakże cennego czasu Edytowane 16 Sierpień 2012 przez Adam_GA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 16 Sierpień 2012 Możesz skończyć z tym płakaniem? Bo ja Cię dopiero mogę doprowadzić do płaczu napinaczu internetowy. Właśnie to że stracenie bramki w 3. minucie nie oznacza przegrania meczu powinno powodować żeby przeciwnicy grali dalej, ale jest to denerwujące. Będę sobie wylewał żale bo od tego jest forum, a ty skoro jesteś taki wielki i wszechmocny, w ogóle najlepszy gracz na świecie to nie marnuj swojego jakże cennego czasu Właśnie widać, kto tu jest napinaczem internetowym :) Zamiast czerpać przyjemność z gry, Ty wolisz sobie popłakac na forum oczekując nie wiadomo czego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 16 Sierpień 2012 Właśnie widać, kto tu jest napinaczem internetowym :) Zamiast czerpać przyjemność z gry, Ty wolisz sobie popłakac na forum oczekując nie wiadomo czego. A ty zamiast zająć się swoim życiem szukasz komu by dowalić w necie, polecam wyjście na zewnątrz i świeże powietrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 16 Sierpień 2012 Gameplayów z Gamescomu juz jest masa, wystarczy poszukac na profilu KSI'a albo Calfreezego. First touch czasami bardzo fajnie działa, a tak to roznice w gameplayu minimalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fankis 5 Napisano 16 Sierpień 2012 Adam_GA masz tu kompletną racje!ale jak widzisz jedni graja fair a drudzy maja wy.....!ja nawet jak po dupie dostaje 0-5 to gram do końca o honorową bramke!i zdazylo mi sie juz kilka razy bramke strzelic do 5min,to prawie za kazdym razem ucieczka!Adam tez mam nadzieje ze to zmienią,bo jest to oszustwo poprostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messinho 4 Napisano 16 Sierpień 2012 Czy jest gdzieś dostępna Fifa 13 Ultimate Edition w pre-orderze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fankis 5 Napisano 16 Sierpień 2012 Adam_GA masz tu kompletną racje!ale jak widzisz jedni graja fair a drudzy maja wy.....!ja nawet jak po dupie dostaje 0-5 to gram do końca o honorową bramke!i zdazylo mi sie juz kilka razy bramke strzelic do 5min,to prawie za kazdym razem ucieczka!Adam tez mam nadzieje ze to zmienią,bo jest to oszustwo poprostu!ps.strzelilem tak kiedys bramke kolesiowi do 5min,uciekl i jak stwierdzil pozniej bo strzelilem głupią bramke!,pojechalem mu po ambicji,wymienilismy sie z 10 dlugimi wiadomosciami,przeprosil i przyznal ze głupio zrobił,i tak juz nie zrobi,ale trzeba miec troche oleju w głowce a nie kapuste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) Też mnie to wkurwiało w 12, ale co się napinacie w temacie o 13? Raczej tego nie poprawią bo nie jest to żaden wielki problem... FIFA 13 w pre-orderze chyba tylko z UK w wersji ultimate edition. Niedługo zamawiam z amazona bo z tego co widzę to w Polsce się raczej nie pojawi. Wychodzi ok. 250 zł a po 210-220 pre-ordery w Polsce za zwykłą wersje. Edytowane 16 Sierpień 2012 przez bartez1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 16 Sierpień 2012 Jeżeli ktoś ogarnia UT, to nie będzie kupował żadnych pre-orderów. Trzeba obdzwaniać wszystkie możliwe sklepy z grami i jechać jak tylko dostaną dostawę. Dwunastkę odebrałem w świecie-gier TYDZIEŃ przed oficjalną premierą. Przez te 6-7dni byłem w stanie ustawić się na kilka miesięcy w przód, a nadwyżkę coinsów opylić na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 16 Sierpień 2012 Jeżeli ktoś ogarnia UT, to nie będzie kupował żadnych pre-orderów. Trzeba obdzwaniać wszystkie możliwe sklepy z grami i jechać jak tylko dostaną dostawę. Dwunastkę odebrałem w świecie-gier TYDZIEŃ przed oficjalną premierą. Przez te 6-7dni byłem w stanie ustawić się na kilka miesięcy w przód, a nadwyżkę coinsów opylić na allegro. Ja podobnie miałem. W MediaMarkt 6 dni przed oficjalna premiera juz dostalem FIfę 12. A w dodatku mialem sporo kont w UT to i na wstepie z 30 paczek otworzyłem : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbiman 2 Napisano 16 Sierpień 2012 FIFA 13 w pre-orderze chyba tylko z UK w wersji ultimate edition. Niedługo zamawiam z amazona bo z tego co widzę to w Polsce się raczej nie pojawi. Wychodzi ok. 250 zł a po 210-220 pre-ordery w Polsce za zwykłą wersje. A czym się różni Ultimate Edition od normalnego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja podobnie miałem. W MediaMarkt 6 dni przed oficjalna premiera juz dostalem FIfę 12. A w dodatku mialem sporo kont w UT to i na wstepie z 30 paczek otworzyłem : ) Właśnie... Muszę sobie poprzypominać hasła do kont od handlu, bo w tym roku pewnie będzie podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 16 Sierpień 2012 Właśnie... Muszę sobie poprzypominać hasła do kont od handlu, bo w tym roku pewnie będzie podobnie. He he ...z jednej strony mówi sie że wychodzenie z gry jest oszustwem....a z drugiej nikt nie mówi jak to każdy cwaniakuje z ilością kont by móc się ''nachapać'' w UT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 17 Sierpień 2012 nowy "piękny" trailer - > nie mogę się już doczekać, w sumie jak co roku !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam_GA 7 Napisano 17 Sierpień 2012 Ja w sumie w tym roku nie mam jakiegoś ciśnienia :P oczywiście znając życie kupię w dniu premiery, ale nie ma tutaj jakiejś rewolucji na którą bym wyczekiwał mam tylko nadzieję że nowościami nie zepsują gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 17 Sierpień 2012 (edytowane) czytałem, że znowu ma nie być licencji na polską Ekstraklasę :( http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/33/fifa-13-kolejna-odslona-serii-bez-licencji-na-ekstraklase Edytowane 17 Sierpień 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 17 Sierpień 2012 czytałem, że znowu ma nie być licencji na polską Ekstraklasę :( Ku^^^ no bo to jest dupowata Polska, jedno jest pewne na pewno będą polscy zawodnicy (gdyż ich obowiązuje inna licencja (FIFPro) natomiast kluby też będą lecz (z nieoryginalnymi herbami, strojami zawodników)...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 17 Sierpień 2012 czytałem, że znowu ma nie być licencji na polską Ekstraklasę :( To świetnie :( Pewnie znowu leśnym dziadkom coś nie grało... Pajace. Skąd masz to info? Wrzuć linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 17 Sierpień 2012 W tamtym roku ludzie mieli po 40-50 kont z UT i sporo paczuszek pootwierali na starcie. W tym roku tez beda paczki dla powracajacych graczy. Ekstraklasa mnie zbytnio nie obchodzi, nie interesuję się nią praktycznie w ogole, od czasu do czasu jakis mecz obejrzę . Poziom zalosny, zalosne szefostwo ligi i caly ten PZPN to kpina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 17 Sierpień 2012 a to nie jest przypadkiem tak, ze w startowych paczkach sa jacys czerstwi brazowi grajkowie ? nie widze tu logiki jak na tym zarobic ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach