michalbarca9 0 Napisano 5 Listopad 2012 Cześć. Mam taki problem, że nie widzę piłki w sezonach online. Wcale teksturka się nie wczytuje. Pomożecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antyinterek 0 Napisano 5 Listopad 2012 Zaczyna mnie mocno irytować ta Fifa. Żeby pograć online trzeba się mocno natrudzić.Począwszy od tego że raz na dziesieć razy uda mi się zalogowac.Przeważnie wyskakuje mi komunikat Upłyną czas połączenia z siecią Sony Entertainmet Network.Pozniej jak już się zaloguje ,wyszkuka przeciwnika, albo utracę połączenie z przeciwnikiem,albo wejdzie mi w mecz po czym do woli moge sobie komać na bramkę.Jedymym wtedy wyjściem jest wyjście z gry.jak już się uda rozegrac 2-3 to pad zaczyna mi szalec(tak jakby się strzałki zablokowały),nie wiem, może ma to jakiś związek z Move? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reters 1 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 16:20, Antyinterek napisał: Zaczyna mnie mocno irytować ta Fifa. Żeby pograć online trzeba się mocno natrudzić.Począwszy od tego że raz na dziesieć razy uda mi się zalogowac.Przeważnie wyskakuje mi komunikat Upłyną czas połączenia z siecią Sony Entertainmet Network.Pozniej jak już się zaloguje ,wyszkuka przeciwnika, albo utracę połączenie z przeciwnikiem,albo wejdzie mi w mecz po czym do woli moge sobie komać na bramkę.Jedymym wtedy wyjściem jest wyjście z gry.jak już się uda rozegrac 2-3 to pad zaczyna mi szalec(tak jakby się strzałki zablokowały),nie wiem, może ma to jakiś związek z Move? Mam identyczne objawy i na pewno nie ma to związku z move.Po prostu ta gra ma tyle błędów że szkoda gadać. W dniu 5.11.2012 o 13:44, elwis1981 napisał: 9-10 tarcza 8-6 puchar ea 5-3 puchar konatynentalny 2-1 puchar swiata tak wygląda to na 100% ps. napisałem do ea zobaczymy co mi odpiszą pozdr A mógł byś napisać jaki jest namiar do nich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isaac1906 2 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 09:36, jnstomasz napisał: http://portforward.c...PS3_FIFA_13.htm tu masz krok po kroku przecież pisałem ze nie rozumiem po angielsku a tranzlator to strasznie kulawo tłumaczy...napiszcze ktoś jak zrobic z tymi portami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Listopad 2012 tez macie wrazenie, ze fifa 13, a fifa 13 ultimate team to 2 zupelnie inne gry ? a raczej, ze mogly by to byc dwie oddzielne gry? UT bardziej chyba kierowane do niedzielnych graczy abusujacych pace i absurdalnie duzo przypadku, a sezony juz sie trzeba troszke napocic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis1981 0 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 17:15, reters napisał: Mam identyczne objawy i na pewno nie ma to związku z move.Po prostu ta gra ma tyle błędów że szkoda gadać. A mógł byś napisać jaki jest namiar do nich? https://help.ea.com/ trzeba sie zarejestrowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jnstomasz 0 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 17:20, isaac1906 napisał: przecież pisałem ze nie rozumiem po angielsku a tranzlator to strasznie kulawo tłumaczy...napiszcze ktoś jak zrobic z tymi portami ? Przecież tu nie trzeba nic rozumieć masz pokazane w którą zakładke wejść i co wpisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spl1nter 2 Napisano 5 Listopad 2012 Ja czekam na drugą łatkę. Jeżeli w niej nie naprawią tych wszystkich błędów, od których odechciewa się grać - w następnym roku zakupuję konkurencję. Przecież za te pieniądze, które wkładamy w płytę to jest kpina. Pozdro dla cierpliwych. Moja się już traci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reters 1 Napisano 5 Listopad 2012 Moja się już straciła,elwis dzięki za namiar.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Listopad 2012 bez kitu ja nie przypominam sobie takich jajec w grach od EA fifa 11,12 git fight nighty to samo, czemu ta f13 jest taka felerna ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spl1nter 2 Napisano 5 Listopad 2012 Odbiegając od tematu. Aby zawodnik wyszedł na pozycję wciskamy R2? Wkroczyłem do 6 ligi, po pierwszym meczu zwycięstwo 4:3 w ostatniej minucie, ale widać, że tutaj gracze już wiedzą o co zapierd***. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adikos 3 Napisano 5 Listopad 2012 Jeden wielki niewypał jeżeli chodzi o FIFE 13. Cholerne, wręcz nie spotykane do tej pory momentum. Mogę to powiedzieć całkowicie świadomie po rozegraniu 22 sezonów i to głównie w 2 i 3 lidze. Zjawisko momentum nie miało miejsca, aż w takim stopniu w fifie 12. Problemy z łączeniem się, co chwile serwery niedostępne, a jeżeli dostępne to tak zacina, że nie ma sensu grać. Patch zdecydowanie popsuł grę, zdecydowanie popsuł, gra chodzi mniej płynnie w trybie online, o ile w ogóle chodzi. Jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem tej gry - ODRADZAM. Szkoda pieniędzy. Lepiej pozostać przy 12, w którą chociaż można zagrać online, bo w 13 póki co jest to praktycznie niemożliwe, ba wręcz po bagażu doświadczeń z EA i ich Fifą 13, zdecydowanie zakupiłbym w chwili obecnej produkt Konami pod tytułem PES 13. Myślę, że płacąc prawie 200 zł. mam prawo wymagać od producenta chociaż tego, aby była możliwość komfortowego zagrania meczu online, nie będę się już rozpisywał o pozostałych trybach gry, gdyż szkoda drogi czytelniku Twojego cennego czasu. Sytuację tą można porównać do zakupu nowego samochodu prosto z salonu, lecz bez silnika, którym nie można jeżdzić. Dokładnie takie samo miejsce ma sytuacja w przypadku fify. Nie czytajcie zakłamanych recenzji odnośnie fify 13 jaka to doskonała gra, bo większość z nich została napisana w pierwszych dniach ukazania światła dziennego tego darmenego produktu jakim jest fifa 13. Ta gra jest jednym wielkim bublem, za który my, tak podkreślę to, my czyli gracze wydaliśmy naprawdę sporo pieniędzy i mamy całkowite prawo oczekiwać produktu gotowego, finanlengo, a nie półproduktu, który zostaje wypuszczony przez producenta, mało tego i ten producent kasuje nas 200 zł. za ten swój szit. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 21:20, adikos napisał: Jeden wielki niewypał jeżeli chodzi o FIFE 13. Cholerne, wręcz nie spotykane do tej pory momentum. Mogę to powiedzieć całkowicie świadomie po rozegraniu 22 sezonów i to głównie w 2 i 3 lidze. Zjawisko momentum nie miało miejsca, aż w takim stopniu w fifie 12. Problemy z łączeniem się, co chwile serwery niedostępne, a jeżeli dostępne to tak zacina, że nie ma sensu grać. Patch zdecydowanie popsuł grę, zdecydowanie popsuł, gra chodzi mniej płynnie w trybie online, o ile w ogóle chodzi. Jeżeli ktoś się zastanawia nad kupnem tej gry - ODRADZAM. Szkoda pieniędzy. Lepiej pozostać przy 12, w którą chociaż można zagrać online, bo w 13 póki co jest to praktycznie niemożliwe, ba wręcz po bagażu doświadczeń z EA i ich Fifą 13, zdecydowanie zakupiłbym w chwili obecnej produkt Konami pod tytułem PES 13. Myślę, że płacąc prawie 200 zł. mam prawo wymagać od producenta chociaż tego, aby była możliwość komfortowego zagrania meczu online, nie będę się już rozpisywał o pozostałych trybach gry, gdyż szkoda drogi czytelniku Twojego cennego czasu. Sytuację tą można porównać do zakupu nowego samochodu prosto z salonu, lecz bez silnika, którym nie można jeżdzić. Dokładnie takie samo miejsce ma sytuacja w przypadku fify. Nie czytajcie zakłamanych recenzji odnośnie fify 13 jaka to doskonała gra, bo większość z nich została napisana w pierwszych dniach ukazania światła dziennego tego darmenego produktu jakim jest fifa 13. Ta gra jest jednym wielkim bublem, za który my, tak podkreślę to, my czyli gracze wydaliśmy naprawdę sporo pieniędzy i mamy całkowite prawo oczekiwać produktu gotowego, finanlengo, a nie półproduktu, który zostaje wypuszczony przez producenta, mało tego i ten producent kasuje nas 200 zł. za ten swój szit. Może jak wydadzą kolejną pre-alfę oczywiście premierowej FIFY 14 za kolejne 200 zł to może do tego czasu załatają FIFE 13 i da się jakoś w to grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antyinterek 0 Napisano 5 Listopad 2012 Ja w tym roku po raz 1 zakupiłem fifę i jestem załamany.Wcześniej przez wiele lat grałem w PES na ps2.Po zakupie PS3 postanowiłem kupić fifę, bo Pes na tą konsole bardzo mi się nie podoba. Ale nie był to dobry wybór..... Wczoraj siedziałem od 20 do 3 w nocy i może udało mi się zagrać z 5 meczów online .Tragedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venez 43 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 21:20, adikos napisał: Sytuację tą można porównać do zakupu nowego samochodu prosto z salonu, lecz bez silnika, którym nie można jeżdzić. Dokładnie takie samo miejsce ma sytuacja w przypadku fify. Wybaczcie Panowie, że wtrącę się w te gorzkie żale... Ale jeśli FIFA13 jest takim samochodem bez silnika, którym nie można jeździć, to jak do cholery ja tym czymś jeżdżę i nie mam problemów? Jeśli jakiś produkt jest skopany, to odczuje to KAŻDY nabywca. Jeśli piekarz zapomni posolić ciasto na chleb, to wybaczcie, ale nie ma możliwości, żeby wśród tysiąca bochenków trafić na choć jeden posolony. Wczoraj włączyłem grę ok północy i grałem do 4 rano. Na kilkanaście meczy tylko raz mnie wywaliło zaraz na początku. W pozostałych przypadkach łączyło mnie tak szybko, że dawno nie miałem takiego komfortu. W czasie gry zero utraty płynności, po prostu bajka. Nawet w Fifie12 na 10 meczy były ze 2 wieczne areny i 3 wywalenia z serwera. Skoro więc wszyscy mamy tę samą grę i te same konsole, ale nie wszystkim chodzi ona dobrze, to poszukałbym winy gdzieś indziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isaac1906 2 Napisano 5 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 18:38, jnstomasz napisał: Przecież tu nie trzeba nic rozumieć masz pokazane w którą zakładke wejść i co wpisać a co wpisuje w pierwsze okienko ? local ip adr ? mam 192.168.0.0 przy czym ostatnie zero mozna zmienić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 5 Listopad 2012 Jakiś czas temu napisałem, że sprzedaję tą grę i żegnam się z tym działem na tym forum. Oczywiście przegrałem sam ze sobą, bo po kilku tygodniach rozbratu z fifą mój głód tej gry powrócił. Zacząłem znowu grać, w zasadzie to starałem się grać, ale się nie da... Po przeczytaniu powyższych postów zgadzam się z każdą osobą, która psioczy na tę odsłonę fify. Mecze bez piłki, wieczna arena, wychodzenie przeciwnika z meczu przy moim prowadzeniu grubo po upływie 5 minut i finał taki, że według gry mecz się w ogóle nie odbył, itp. itd. Na ponad 50 meczy rozegranych Barceloną każdy był przeciwko Realowi, o co kaman? Fakt, Real ze swoją domyślną formacją jest zespołem zdecydowanie najlepszym w tej grze, ale ile można walić głową w mur i patrzeć jak leci kontra za kontrą? Dodam do tego, że musiałem wykasować całą date w grze, bo przy próbie rozegrania meczu onilne gra mi się zawieszała. EA skasowało wielką kasę, jak co roku z resztą i otrzymaliśmy w zamian shit nad shity. Wczoraj po godzinie zabawy przy tworzeniu swojego zawodnika gra mi się znowu zacięła i wszystko poszło w las. Oczywiście straciłem ochotę na kolejną zabawę z tworzeniem swojego zawodnika. Nie rozumiem jak programiści EA po bardzo dobrej, jak dla mnie odsłonie dwunastki dopuścili do tylu uchybień? Przecież to są jakieś jaja. Każdy liczył, że pierwsza łata załatwi sprawę, a tu co? Nie jest lepiej, jeśli już to tylko gorzej. Najbardziej pasują tutaj słowa Szpaka- Jak mówią młodzi ludzie, masakracja. W dniu 5.11.2012 o 23:28, venez napisał: Wybaczcie Panowie, że wtrącę się w te gorzkie żale... Ale jeśli FIFA13 jest takim samochodem bez silnika, którym nie można jeździć, to jak do cholery ja tym czymś jeżdżę i nie mam problemów? Jeśli jakiś produkt jest skopany, to odczuje to KAŻDY nabywca. Jeśli piekarz zapomni posolić ciasto na chleb, to wybaczcie, ale nie ma możliwości, żeby wśród tysiąca bochenków trafić na choć jeden posolony. Wczoraj włączyłem grę ok północy i grałem do 4 rano. Na kilkanaście meczy tylko raz mnie wywaliło zaraz na początku. W pozostałych przypadkach łączyło mnie tak szybko, że dawno nie miałem takiego komfortu. W czasie gry zero utraty płynności, po prostu bajka. Nawet w Fifie12 na 10 meczy były ze 2 wieczne areny i 3 wywalenia z serwera. Skoro więc wszyscy mamy tę samą grę i te same konsole, ale nie wszystkim chodzi ona dobrze, to poszukałbym winy gdzieś indziej. Kolego, w Fifie 12 na rozegranych przeze mnie ponad 1000 meczy online nigdy nie zdarzyła mi się wieczna arena, więc albo siedzisz w strukturach EA ;) albo nie wiesz o czym piszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antyinterek 0 Napisano 6 Listopad 2012 Utracono połączenie z serwerami EA ,zostałeś wypisany z usługi SEN, no normalnie krew człowieka zalewa.Na kilanaście/kilkadziesiąt prób nie udało mi się dzis rozegrać ani jednego meczu przez sieć.Lepiej było te 200 zł na Sts czy coś innego przeznaczyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venez 43 Napisano 6 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 23:49, awakeman napisał: Kolego, w Fifie 12 na rozegranych przeze mnie ponad 1000 meczy online nigdy nie zdarzyła mi się wieczna arena, więc albo siedzisz w strukturach EA ;) albo nie wiesz o czym piszesz. Rozgryzłeś mnie, to ja prezes EA :) Twierdzisz, że nie wiem o czym piszę? Może faktycznie mam zwidy, gra się ucina, a ja wchodzę w jakiś trans i gram w myślach te wszystkie mecze online. Tylko dlaczego jak się budzę, to mam naliczane punkty? :) Powtarzam raz jeszcze - nie mam problemów z Fifa 13. Wyjaśnij mi więc, jak to jest możliwe, skoro to taki bubel, w który się nie da grać? Problemy takie jak Wy miałem na początku - zwiechy i łączenie 1 meczu na 10 prób. Od patcha i odblokowania przeze mnie portów w routerze problemy zniknęły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 6 Listopad 2012 (edytowane) W dniu 6.11.2012 o 00:38, venez napisał: Rozgryzłeś mnie, to ja prezes EA :) Twierdzisz, że nie wiem o czym piszę? Może faktycznie mam zwidy, gra się ucina, a ja wchodzę w jakiś trans i gram w myślach te wszystkie mecze online. Tylko dlaczego jak się budzę, to mam naliczane punkty? :) Powtarzam raz jeszcze - nie mam problemów z Fifa 13. Wyjaśnij mi więc, jak to jest możliwe, skoro to taki bubel, w który się nie da grać? Problemy takie jak Wy miałem na początku - zwiechy i łączenie 1 meczu na 10 prób. Od patcha i odblokowania przeze mnie portów w routerze problemy zniknęły. W moim poście odniosłem się do wyssanych przez Ciebie z palca wiecznych aren w dwunastce. Nic takiego nie miało miejsca więc nie wal ściemy, bo nie znam osoby która miałaby z tym problem w 12. Co najwyżej gra potrafiła się zawiesić tak, że trzeba było z niej wyjść ale nie było wiecznego czekania na mecz. Przed chwilą grałem z Realem (norma z resztą) Valdesem wybiłem piłkę ze swjego pola karnego i... strzeliłem gola. Nie mogłem w to uwierzyć (gram na asystach). Piłka minęła Ikera i wpadła do bramki. Teraz kolejny hicior w Fifie 12. Wchodzę w powtórki bramek po meczu, żeby zgrać ów babola na serwer, a tam na 6 bramek, które wpadły w tym meczu są raptem 4, a reszta to powtórki obronionych strzałów. Jak nie jest się ciężko domyśleć bramki Valdesa nie było. :pooh_lol: Już sam nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Tak czy siak bramka identyczna jak tutaj strzelona przez innego bramkarza (od 33 sek.)- BTW, zna ktoś myk jak wypuścić przed siebie piłkę która leci górą? Mam na myśli coś w stylu jednokrotne lub dwukrotne stuknięcie analoga kiedy piłka jest na ziemi. Za każdym razem kiedy mój zawodnik znajduje się przed obrońcami przeciwnika, przy górnej piłce zatrzymuje się w miejscu i stara się ją przyjąć zamiast wypuścić przed siebie. Oczywiście zawodnicy rywala w tym czasie już do niego doskakują i dupa blada. Edytowane 6 Listopad 2012 przez awakeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spl1nter 2 Napisano 6 Listopad 2012 Również narzekam na grę jak pisałem wyżej, ale również wieczna arena zdaża mi się raz na 10 meczy. A połączyć się z przeciwnikiem mogę praktycznie zawsze więc również dziwi mnie pisanie co poniektórych, że przez 3h połączyli się dwa razy. Bardzo dziwne... Co nie zmienia faktu, że nawet POJEDYŃCZYM osobom nie powinny przytrafiać się takie błędy w grze! EA do roboty kur**... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promienie_iks 1 Napisano 6 Listopad 2012 Gra pozbawiona błędów nie jest ale bez przesady. Gram tylko Kolejorzem w sezonach. Wieczna arena załącza mi się raz na 10 meczów +-. Jak nawinie się przeciwnik ze słabym netem i z lagami rozłączam się (do 5 minuty za darmo hehehe). Ale co innego pisać chciałem: Generalnie Szaranowicz i Szpaku NIGDY nie wymienili nazwy mojego klubu (Lech Poznań) Zawsze 'Ta drużyna'... etc. Trafia mi się często Wisła, Śląsk, Legia - tu również komentatorzy nie wymieniają nazw tych zespołów. Aż tu nagle i niespodziewanie w 3 lidze trafiłem wczoraj na Pogoń. No i komentatorzy co chwilę: 'Pogoń Szczecin.....' Jak to? Co to? Dlaczego akurat Pogoń?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris de la Rosa 76 Napisano 6 Listopad 2012 W dniu 5.11.2012 o 23:49, awakeman napisał: Na ponad 50 meczy rozegranych Barceloną każdy był przeciwko Realowi, o co kaman? Widzę, że niektórych myślenie po prostu boli :) Przy wyszukiwaniu przeciwnika wyraźnie jest napisane "szukanie przeciwnika z tej samej ligi i o takiej samej ilości gwiazdek" Czy w lidze Hiszpańskiej BBVA jest jakiś inny zespół 5 gwiazdkowy oprócz Barcy i Realu ? ja nie znam takiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 6 Listopad 2012 (edytowane) W dniu 6.11.2012 o 10:20, Chris de la Rosa napisał: Widzę, że niektórych myślenie po prostu boli :) Przy wyszukiwaniu przeciwnika wyraźnie jest napisane "szukanie przeciwnika z tej samej ligi i o takiej samej ilości gwiazdek" Czy w lidze Hiszpańskiej BBVA jest jakiś inny zespół 5 gwiazdkowy oprócz Barcy i Realu ? ja nie znam takiego... To powiedz mi czarodzieju jak rozegrać mecz w sezonach z przeciwnikiem z innego państwa? W 12 jak dobrze pamiętam było napisane to samo i jakoś można było grać inne mecze niż Real-Barcelona. Poza tym w takim razie po co są ustawienia- rodzaj zespołu (można grać przeciwko reprezentacji (pewnie w lidze hiszpańskiej gra reprezentacja tego kraju mądrusiu) jak i klubom oraz ustawienie dopasuj jakość klubu (restrykcyjnie lub umiarkowanie)? -8 stopni Celsjusza Edytowane 6 Listopad 2012 przez awakeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 6 Listopad 2012 Z tej samej ligi chyba chodzi o lige w sezonach jeśli grasz w lidze 5 to wyszukuję również kogoś z 5. Nie o drużynę z tej samej ligi którą Ty grasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach