Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

LOL, ja wczoraj wieczorem zaczynałem grać z identycznym bilansem- 0-1-1 żeby doprowadzić do 5-2-1 i zostawiłem sobie dwa meczyki na dzisiaj. Myślałem, że zdobędę 1 pkt luzem i awansuję do 1 ligi a tu zaczęły dziać się cuda... W pierwszym meczu po 20 minutach przegrywam 0:3 i mam na koncie dwie czerwone kartki :D Moje patałachy biegają dwukrotnie wolniej niż wczoraj, przegrywają każdy pojedynek bark w bark a każdy strzał łapie bramkarz. Oczywiście odpuściłem sobie i zrezygnowałem z dlaszej rozgrywki po pierwszej połowie. Drugi meczyk i sytucja jest bardzo podobna, ale tym razem udało mi się wyrównać w końcówce meczu i awansowałem do 1 ligi. W końcu :D Po dwóch meczach w 1 lidze cały czas jakoś moi zawodnicy nie czuli bluesa i chyba czas na odstawienie gierki na kilka dni. Wtedy może wstąpią w nich jakieś super moce jak u zuby1899 ;)

Gram od jakiegoś czasu zespołami 3* i jak dla mnie Fifa w takim wydaniu wygląda najlepiej. Mecze są bardziej realistyczne i nie ma westernu typu akcja spod jednej bramki na drugą przez 90 minut. Polecam zespół Seattle Sounders FC. Fajne meczyki się gra przeciwko zespołom takim jak Leicester, FC Koeln, Fortuna Dusseldorf, czy innym z ligi amerykańskiej.

BTW, 3 dni temu zmieniłem router i w końcu kiedy przeciwnik mi ucieka zalicza walkower w moją stronę. Możecie mi wierzyć lub nie, ale ostatnie 15-20 ucieczek przeciwnika zawsze konsola zaliczała jako mecz nierozeragny :/

Edytowane przez awakeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem tak jak w temacie. W karierze miałem już 3 sezon i w ogóle zauważyłem że gra zaczełą podczas kariery trochę mulić i zacinać. Teraz gdy chcę wczytać dochodzi do 96% i konsola się wiesza i koniec, próbowałem kilka razy ale to nic nie daje. Z góry dzięki za pomoc :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję pomocy odnośnie online pass do gry Fifa 13. Grę mam pożyczoną i kolega wykorzystał już kod, szukałem na allegro aby kupić niestety nie ma do kupienia. Może ktoś coś doradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem że już wszystkiego doświadczyłem w tej grze...a tu wczoraj zagrałem sobie sparing w pojedynku nierankingowym i podczas meczu doszło do fantastycznej sytuacji. Mój obrońca podał piłkę do bramkarza ale tak niefortunnie że ta trafiła do napastnika przeciwnika który był w polu karnym (został po akcji i powolutku sobie wracał..) a tu sędzia gwiżdże...SPALONY!!! ale się koleś musiał wkurzyć, obejrzeliśmy powtórkę i na zwolnionym tempie widać jak powolutku Wawrzyniak, podaje do tyłu, piłeczka wolno leci w stronę bramki (...)...napastnik ją przejmuje i..stop gierka:). Nawet pokazali piękną czerwona linię przy nim a przy podającym niebieską.

No chyba że coś się zmieniło w przepisach to sorry za spam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Nie wiem, czy ten temat był już poruszany, więc zaryzykuję...

Czy wie ktoś jak zgrać filmiki z serwera ea games np. na kompa, lub pendrive ( chodzi o powtórki z meczów, które wysyłamy na serwer ), żeby ich nie stracić ( na serwerze jest miejsce chyba na 5 powtórek )

Będę wdzięczny za odpowiedź

Pozdrawiam :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Nie wiem, czy ten temat był już poruszany, więc zaryzykuję...

Czy wie ktoś jak zgrać filmiki z serwera ea games np. na kompa, lub pendrive ( chodzi o powtórki z meczów, które wysyłamy na serwer ), żeby ich nie stracić ( na serwerze jest miejsce chyba na 5 powtórek )

Będę wdzięczny za odpowiedź

Pozdrawiam :smile:

wchodzisz na stronę ze swoją bramką, np http://www.easports.com/media/play/video/156318437 i klikasz "Download Video" po prawej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki :smile:

A w takim razie mam jeszcze jedno pytanie. Jak mam znaleźć stronę ze swoją bramką ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiedziałem. oczywiście dzisiaj opuścił mnie skill. 2 porażki w lidze w sezonach. włączyli puchar to myśle zrobię trofeum. yhym. 16 porażek oraz 1 zwycięstwo i to po karnych. Nie mogę nawet wejść do 1/4 tarczy EA.. jak nie kochać tej gry???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanko czy do Fify jest dodany jakiś kod aby można było grać przez internet ?? Jeśli tak i został już użyty na jednym koncie to mogę go użyć go na drugim ?? Bo chcę kupić używaną fifę i niewiem czy warto jeśli jest taki kod ... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biechu i Eskimos47 poszły pw. Kto pierwszy ten lepszy ;) Kod mam tylko jeden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

http://www.ea.com/uk...s/ugc/156815908

Panowie, wielu z was chwaliło się ładnymi, ciekawymi, nietypowymi bramkami na tym forum i teraz właśnie ja chciałbym pochwalić się golem, który strzeliłem Cristaiano Ronaldo z przewrotki z ładnych kilku metrów, po której (piłka odbija się od poprzeczki i wpada do bramki.... :smile:) w meczu Portugalia - Argentyna........

Dawajta komenty, bo chyba to jest jedna z ładniejszych bramek hehe :D

Edytowane przez Cris__83
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jaka ta gra byłaby fajna gdyby decydował tylko a wyłącznie skill, a nie jakieś skrypty... ;) Nie ma co pisać, bo wszystko już zosatało napisane w tym wątku ;)

BTW, Cris z całym szacunkiem ale takie bramki w Fifie to norma ;)

Edytowane przez awakeman
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Jaka ta gra byłaby fajna gdyby decydował tylko a wyłącznie skill, a nie jakieś skrypty... :wink: Nie ma co pisać, bo wszystko już zosatało napisane w tym wątku :wink:BTW, Cris z całym szacunkiem ale takie bramki w Fifie to norma :wink:
Jaka ta gra byłaby fajna gdyby decydował tylko a wyłącznie skill, a nie jakieś skrypty... :wink: Nie ma co pisać, bo wszystko już zosatało napisane w tym wątku :wink:BTW, Cris z całym szacunkiem ale takie bramki w Fifie to norma :wink:
Edytowane przez pakasiedlce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka ta gra byłaby fajna gdyby decydował tylko a wyłącznie skill, a nie jakieś skrypty... :wink: Nie ma co pisać, bo wszystko już zosatało napisane w tym wątku :wink:

BTW, Cris z całym szacunkiem ale takie bramki w Fifie to norma :wink:

To strzel taką w meczu online i mi pokaż... :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To strzel taką w meczu online i mi pokaż... :tongue:

nie wiem co on sie przyczepil, calkiem ladny byl ten wolej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ja napisałem, że ten wolej był brzydki, czy że takie bramki w Fifie to norma?

Grając jakiś czas temu zespołami 5* takich bramek wpadało dużo, wystarczy nacisnąć strzał z L2 i większość zawodników światowej klasy potrafi zakończyć w ten sposób akcję. Co niektórzy nie potrzebują nawet L2 żeby walnąć taką lutę, wystarczy skill np. Ronaldo... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hłehłe. dzisiaj za pierwszym razem puchar zdobyty :biggrin: i to w finale 5-1 wygrałem :biggrin: ta fifa jest niesamowita :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co on sie przyczepil, calkiem ladny byl ten wolej ;)

Dzięki! :)

A ja nadal czekam na filmik z taką bramką "awakemana" w meczu online, bo przecież według niego takie gole zdobywa się non stop i kiedy tylko się zechce... hehe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cris: Bramka ładna, dosyć często taka wpada :) Ale wiem jak taka bramka cieszy, sam nie raz się cieszyłem jak dziecko z zajebistych bramek :P

Ja raz strzeliłem w UT z przewrotki ale gościu uciekł i nie mogłem zapisać, później już ani razu nie chciało mi tak wejść :sad:

Z kolei w 12 bramki z przewrotki strzelałem bardzo często :)

A wam udało się strzelić z przewrotki bramkę w 13?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cris: Bramka ładna, dosyć często taka wpada :) Ale wiem jak taka bramka cieszy, sam nie raz się cieszyłem jak dziecko z zajebistych bramek :P

Ja raz strzeliłem w UT z przewrotki ale gościu uciekł i nie mogłem zapisać, później już ani razu nie chciało mi tak wejść :sad:

Z kolei w 12 bramki z przewrotki strzelałem bardzo często :)

A wam udało się strzelić z przewrotki bramkę w 13?

w UT nawet jak ktos ucieka mozna zapisac bramke ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Fajnie wiedzieć...

Nawet o tym nie wiedziałem, człowiek cały czas poznaje tą grę. hehe

------

W UT mój brat ma zapisane 2 bramki z przewrotki, aż nie wierze a on ma dopiero 11 lat ...

Edytowane przez krycha94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki! :)

A ja nadal czekam na filmik z taką bramką "awakemana" w meczu online, bo przecież według niego takie gole zdobywa się non stop i kiedy tylko się zechce... hehe!

Awakeman odpala sezony raz na tydzień i gra zespołami bez terminatorów w składach. Jak chcesz to możemy się umówić jakiegoś wieczoru na spary to może takich bramek zobaczysz kilka live ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi