klensi 7 Napisano 22 Maj 2013 Cris_83 jak twój wpis ma się do Fify 13? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 22 Maj 2013 Cris_83 jak twój wpis ma się do Fify 13? Ta płyta którą "ładował" do konsoli to Fifa 13 ;D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PICU_JUNIOR 0 Napisano 22 Maj 2013 Witam wszystkich, pewnie ktoś już to pytanie zadał ale mam problem z rozegraniem meczu towarzyskiego online ze znajomym, przy wybieraniu drużyn wyskakuje informacja "wczytywanie" i po kilkunastu sekundach, że "połączenie zostało przerwane", w sezonach mecze rozgrywane bez żadnego problemu, poradzi ktoś co można zrobić?? z góry dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 22 Maj 2013 Witam wszystkich, pewnie ktoś już to pytanie zadał ale mam problem z rozegraniem meczu towarzyskiego online ze znajomym, przy wybieraniu drużyn wyskakuje informacja "wczytywanie" i po kilkunastu sekundach, że "połączenie zostało przerwane", w sezonach mecze rozgrywane bez żadnego problemu, poradzi ktoś co można zrobić?? z góry dzięki ;) U kolegi w sezonach też wszystko ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PICU_JUNIOR 0 Napisano 23 Maj 2013 tak on też sezony gra bez problemu, wszystko płynnie się ładuje, problem pojawia się jak chcemy zagrać między sobą, też niby jest to wczytywanie i przerywa szybko :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitruvianManPL 0 Napisano 23 Maj 2013 Witam wszystkich, pewnie ktoś już to pytanie zadał ale mam problem z rozegraniem meczu towarzyskiego online ze znajomym, przy wybieraniu drużyn wyskakuje informacja "wczytywanie" i po kilkunastu sekundach, że "połączenie zostało przerwane", w sezonach mecze rozgrywane bez żadnego problemu, poradzi ktoś co można zrobić?? z góry dzięki ;) Tez tak mialem, mianowicie sezony gralem bez problemow, a jak chcialem zagrac towarzyski z kumplem co pare ulic dalej mieszka to nas nie laczylo, w takich przypadkach gralismy poprzez opcje gdzie mozna grac w wiele osob z tym ze my bylismy tylko we dwoch kazdy wybieral strone potem ustawial na swoj klub i, a nastepnie wybieral opcje dow zeby grac calym skladem, naturalnie usuwalismy ze sklqdu nasze WG zeby grac oryginalnym sladem danej druzyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ripper86 2 Napisano 23 Maj 2013 oooooo ja jebę Panowie.... Wczoraj kupiłem i zarazem odpaliłem i poustawiałem to nowe Ps3 Slim dla mojej siostrzenicy na komunię.... Qorwa Pany, ale to chujnia jest! Ładowanie płyty do konsoli - MASAKRA! To wcześniejsze Ps3, które właśnie ja mam i gdzie system wręcz sam "połykał" płytę to było super zajebiastą rzeczą... Tera trza jakieś klapki ręcznie odsuwać, wsadzać totalnie od góry płytę..... ale dooopa! Ale jakby nie było, to po zaprezentowaniu nowej konsoli X Box "ONE" każde inne PS na Bank będzie lepsze od tego nowego...... drewnianego kloca, gdzie bardzo łatwo pomylić to "coś" z odtwarzaczem starej generacji kaset wideo, czyli magnetowidem... hehe! Z nowego "X Box One-a" śmieją się nawet starzy wyjadacze "X Boxa" http://gry.interia.pl/newsy/news-xbox-one-na-grach-skupimy-sie-na-e3,nId,971767 Mi sie podoba. Xbox 360 jest obrzydliwy. ONE jest minimalistyczny i swietnie pasuje do nowoczesnych i eleganckich wnetrz. 360 co najwyzej do pokoju nastolatka. Tak jakbys uwazal, ze np laptopy Samsunga serii 9 sa brzydkie, wygladaja jak z 20. wieku bo nie maja swiecacych wentylatorow, wypuklych czaszek na obudowie czy innych wodotryskow;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkamil 4 Napisano 23 Maj 2013 Po tym jak 2 razy z rzędu goście spie****i po tym jak strzeliłem im gola przed 5 minutą a w następnym meczu w 17 było 2:0 dla przeciwnika (tak, wyszedłem...) stwierdzam że ta FIFA to jednak gówno. Przegrałem ponad 100h ale już więcej nie dam rady.... szkoda czasu, mam nadzieję że nowa FIFA na PS4 będzie bez laga, decydowania o wygranym przed meczem itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalvi7 14 Napisano 23 Maj 2013 Widzę, że Bartas poza osiągnięciami e-sportowymi, nieźle sobie radzi xD 1:43 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 23 Maj 2013 co to za gowno ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 23 Maj 2013 (edytowane) co to za gowno ? LOL 2:58, wyciera gluta w koszulkę ;) Edytowane 23 Maj 2013 przez awakeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Maj 2013 a w 0;58 slychac strzaly.............. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 25 Maj 2013 a nawiasem, co to ma do tematu FIFA 13? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Maj 2013 podejrzewam, ze ten Bartas to jakis PRO fifa playa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalvi7 14 Napisano 25 Maj 2013 Coś tam playa xD tylko vice-mistrz świata i europy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 25 Maj 2013 to temat o fifie czy pudelek.pl? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Maj 2013 tym bardziej, ze nuta hu... na maksa ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 25 Maj 2013 no nie da się ukryć, że wieś tańczy i śpiewa. oczywiście nie obrażając wsi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 25 Maj 2013 (edytowane) Ciekawy turniej z nagrodami przyszykowała stronka www.efifa.pl. Ponad 60 graczy na PS3 już się zapisało. Jak chcecie to się zapisujciehttp://www.efifa.pl/newsy/fifa-13-turniej-sponsorowany-2669.htmlJeśli nie można reklamować linków to mod usuń ten post :P Edytowane 25 Maj 2013 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UltrasPoland 29 Napisano 26 Maj 2013 Dzięki za info, ciekawa formuła, można pograc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 26 Maj 2013 Włączyłem dziś sezony pierwszy raz od dwóch miesięcy, zagrałem 4 mecze i zostanę jednak przy WK. Bez sensu jest grać jak gra z góry narzuca że moja drużyna nie może wygrać (już nie mówię o porażce). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PICU_JUNIOR 0 Napisano 26 Maj 2013 mam pytanie do speców, pad od ps mi padł a dokładniej jeden przycisk sie zwalił i chce kupić coś tego typu http://allegro.pl/gamepad-pad-speedlink-xeox-do-pc-i-ps3-wireless-kr-i3213210694.html poręczniejsze są pady od xboxa w porównaniu z padami ps ? jakieś opinie? jak nie wolno wrzucać linków to sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UltrasPoland 29 Napisano 27 Maj 2013 (edytowane) mam pytanie do speców, pad od ps mi padł a dokładniej jeden przycisk sie zwalił i chce kupić coś tego typu http://allegro.pl/gamepad-pad-speedlink-xeox-do-pc-i-ps3-wireless-kr-i3213210694.html poręczniejsze są pady od xboxa w porównaniu z padami ps ? jakieś opinie? jak nie wolno wrzucać linków to sorry Wielu było tutaj agentów nie piszących na temat ale Ty jesteś w czołówce Edytowane 27 Maj 2013 przez UltrasPoland 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PICU_JUNIOR 0 Napisano 27 Maj 2013 oczywiście chodzi mi o pada na którym najlepiej bedzie sie gralo w fife zapomnialem dodac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 27 Maj 2013 Tylko oryginalny dualshock 3 ;) Lepiej dołóż te 60-80 zł i ciesz się grą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach