TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) No tak tylko nie mam dostępu do konsoli. Nie walczyłem w tej wadze więc nie wiem który zawodnik ma jaki ovr. Napiszcie mi jakiegoś zawodnika z nastawieniem na stójkę o ovr przynajmniej w okolicy 90. Mnie jest obojętne który będzie. Ważne aby umiał się obronić od dźwigni:)Czlowieku pisali Ci juz, wybieraj. Masz liste. Jak Ci obojetne to zamknij oczy i wybierz palcem. Edytowane 2 Lipiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Niech będzie Lamas. Z drugiej strony przecież jestem ostatni na liście to co za różnica kogo wybieram. Edytowane 2 Lipiec 2014 przez handy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 2 Lipiec 2014 Wyniki walk wrzucamy tutaj, czy na stronkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Handy, przecież zawodnik to nie wszystko. Np, Aldo - niby "najlepszy" - nigdy z nim nie przegrałem online. Możecie próbować wrzucać wyniki na stornę, troszkę się poprawiło, ale tez wyłączyłem sporo funkcji, właśnie sprawdzam bazę danych, bo może coś sie posypało. Ale możecie wpisywać na stronę, na forum jest temat. Jak ktoś będzie streamował to dawać link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Tak ale jak zawodnik ma ovr koło 80 to wiele nim nie zrobię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 ZESTAWIENIA : torresbtmPL VS WrongSzczepanEsMCe VS Haaqudaw1985 VS Fuviksarbi89_ VS mat_eyo WYBRANI ZAWODNICY : Haqu - Chan Sung Jungatoreso - Chad MendesEsMCe - Jose Aldomat_eyo - B. J. Penn WrongSzczepan - C. Swanson Fuviks - Conor MCGregor arbi89_ - Franki Edgar handy - Ricardo Lamas Kto może, niech już walczy. Kto streamuje, niech da link. Pamiętajcie, dzień testowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 twitch.tv/haquu Narazie czekam na smalca :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Lipiec 2014 Czekam na Daw1985 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 Tak ale jak zawodnik ma ovr koło 80 to wiele nim nie zrobięNie boj sie takich nie ma na liscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 15 min i będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Ale bitka :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Noo ciekawa walka i chłopaków Kurde... też bym powalczył już. :PKtoś coś wie czy Daw1985 będzie :D? Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Fuviks 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 2 Lipiec 2014 super walka Haqu przechodzi dalej :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Noo ciekawa walka i chłopaków Kurde... też bym powalczył już. :P Ktoś coś wie czy Daw1985 będzie ? pisał, że za 15min będzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 Dzieki panowie i dziekuje Smalcowi za walke Chcialem go tez publicznie przeprosic za pauze w 1 rundzie, ale z emocji wcisnalem ps button :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) @Fuviks, daw1985=handy. Panowie, dawać następną walkę :D Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Turin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Włączam konsole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 2 Lipiec 2014 @Fuviks, daw1985=handy. Aaaaa to handy jest :D okej wszystko jasne już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) PIRPL ty nie uczestniczysz w turnieju? :D No ja nie wiem z kim mam sie zmierzyc :P Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 ^ byłem 4 zapisany, ale pomyślałem ze użytkownicy powinni pierwsi zagrać, ja chciałem to live ogarniać tabele itd. niestety home.pl nie idzie mi na rękę :P ale zaraz serwer migruje na inny hosting, dobrze ze home.pl nie opłaciłem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 2 Lipiec 2014 Zaczynamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 2 Lipiec 2014 Dawac stream ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 2 Lipiec 2014 ^ byłem 4 zapisany, ale pomyślałem ze użytkownicy powinni pierwsi zagrać, ja chciałem to live ogarniać tabele itd. niestety home.pl nie idzie mi na rękę :P ale zaraz serwer migruje na inny hosting, dobrze ze home.pl nie opłaciłem. No dobra, a jak tableka dalej idzie? Z kim gram dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 2 Lipiec 2014 Bez streama sie nie liczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 2 Lipiec 2014 Mojego przeciwnika nie ma jeszcze. Czekam do wpoldo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach