sakosusz 169 Napisano 3 Grudzień 2014 Ja tez mam takie zdanie o online. Jezeli ktos założy iron klincz to po walce L1+R3 nic nie daje albo jakiś bug albo nie wiem. Najlepiej walczyc ze znajomymi. Dodaj mnie na psn to mozemy powalczyc bo z randomami spamerami nie ma sensu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Grudzień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Grudzień 2014 Lesnar? Really? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 5 Grudzień 2014 (edytowane) Faktycznie już nie mieli kogo dać ;)Ten dodatek będzie płatny czy w ramach updatu ? Edytowane 5 Grudzień 2014 przez NPK_PACMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Grudzień 2014 nieodpłatny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 5 Grudzień 2014 Lesnar? Really? Dużo mówi się o potencjalnym powrocie Brocka do UFC. Poza tym w Stanach ten gość jest medialną maszynką do pieniędzy, a EA nie jest w ciemię bite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Grudzień 2014 Już bym wolał Pudziana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Grudzień 2014 Do klasy lesnara "trochę" mu brakuje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 5 Grudzień 2014 Po jednych piniądzach są ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMonk__ 8 Napisano 5 Grudzień 2014 Po jednych piniądzach są ;)Tylko że Lesnar bierze w dolarach, a Pudzian w pln :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 6 Grudzień 2014 - trailer dla legend :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stfu1337 0 Napisano 6 Grudzień 2014 Zaskoczyli mnie że to DLC będzie za darmo. Początkowo myslałem że jak to EA, zażyczy sobie kilka złociszy. Pudzian bierze marne pieniądze w porównaniu do Brocka, ale jak na polskie warunki, kwoty nieosiągalne dla nikogo innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 6 Grudzień 2014 Ja tam nie narzekam chociaż powinni dorzucić Josha Barnetta i innych HW z TOP15 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Grudzień 2014 Ja tam nie narzekam chociaż powinni dorzucić Josha Barnetta i innych HW z TOP15 :) Josha tego z Pride, młodszego :) ja bym jeszcze z chęcią zobaczył Marka Kerra, a nie Lesnarem nas raczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hncl 0 Napisano 7 Grudzień 2014 Witam. Mam pytanko czy mozna zresetowac wyniki osiagniete w grze online o pasy? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 7 Grudzień 2014 Nie można zaprzeczyć, że Lesnar jest legendą UFC, ponieważ przyczynił się nie tyle do rozwoju dyscypliny sportu, co samej organizacji przynosząc milionowe zyski i promując UFC. Niezbyt przepadam za samym Lesnarem, chociaż tak naprawdę nie zdążyliśmy się go naoglądać, ot taki lepszy Pudzianowski :laugh:. Z całej czwórki jaką nam dadzą, chyba najbardziej przypadnie mi Jackson. Chętnie też zobaczyłbym resztę zawodników z Hall of Fame, może już jako płatne DLC. Chociaż wydaje mi się, że sama gra nie zdobyła takiej popularności na jaką EA liczyło i teraz starają się jak najlepiej podratować sytuację. Fajnie, że dochodzą darmowe rzeczy, ale ja chciałbym w 2015 ujrzeć gruntownie poprawione UFC 2 (czy tam 2015, niech sobie nazwą jak chcą :D), a jak nie to z otwartymi ramionami przyjmę także Fight Nighta z rosterem troche bardziej świeżym niż ten z "Championa" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 8 Grudzień 2014 Wiadomo coś o nowym fight night?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Grudzień 2014 Ja nic nie słyszałem to jest to samo studio, a zapowiadali tylko robienie nowych UFC w odstępach 1,5 roku/2 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 8 Grudzień 2014 Ja nic nie słyszałem to jest to samo studio, a zapowiadali tylko robienie nowych UFC w odstępach 1,5 roku/2 lata Szkoda. Boks fajna gierka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fin3st19 31 Napisano 8 Grudzień 2014 Ktoś pomoże z Friends or Foes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NPK_PACMAN 9 Napisano 10 Grudzień 2014 (edytowane) Ktoś pomoże z Friends or Foes? Jak jeszcze nie ogarnołeś to wyślij mi zapro - niestety jestem raczej dopiero po 21.30 Edytowane 10 Grudzień 2014 przez NPK_PACMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 10 Grudzień 2014 Jest paczyk juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Grudzień 2014 EA UFC będzie w EA Access od 18 grudnia.Ale Sony wie lepiej że ta usługa jest niepotrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Grudzień 2014 Bruce Lee za free http://www.easports.com/ufc/news/2014/ea-sports-ufc-bruce-lee?utm_campaign=ufc-social-global-ic-tw-eas-ufc-bruce-lee-free-121714-tw-text-site-sust&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=ufc-social-global-ic-tw-eas-ufc-bruce-lee-free-121714-tw-text-site-sust&cid=32352&ts=1419279029116 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 23 Grudzień 2014 Żeby zagrać Brucem Lee po pobraniu za darmo trzeba go jeszcze jakoś odblokować w grze czy jest grywalny od razu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach