Skocz do zawartości
pablos_83

EA SPORTS UFC

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez mam takie zdanie o online. Jezeli ktos założy iron klincz to po walce L1+R3 nic nie daje albo jakiś bug albo nie wiem. Najlepiej walczyc ze znajomymi. Dodaj mnie na psn to mozemy powalczyc bo z randomami spamerami nie ma sensu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie już nie mieli kogo dać ;)

Ten dodatek będzie płatny czy w ramach updatu ?

Edytowane przez NPK_PACMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lesnar? Really?

Dużo mówi się o potencjalnym powrocie Brocka do UFC. Poza tym w Stanach ten gość jest medialną maszynką do pieniędzy, a EA nie jest w ciemię bite.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już bym wolał Pudziana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po jednych piniądzach są ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaskoczyli mnie że to DLC będzie za darmo.

Początkowo myslałem że jak to EA, zażyczy sobie kilka złociszy.

Pudzian bierze marne pieniądze w porównaniu do Brocka, ale jak na polskie warunki, kwoty nieosiągalne dla nikogo innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie narzekam chociaż powinni dorzucić Josha Barnetta i innych HW z TOP15 :)

Josha tego z Pride, młodszego :) ja bym jeszcze z chęcią zobaczył Marka Kerra, a nie Lesnarem nas raczą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam pytanko czy mozna zresetowac wyniki osiagniete w grze online o pasy? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można zaprzeczyć, że Lesnar jest legendą UFC, ponieważ przyczynił się nie tyle do rozwoju dyscypliny sportu, co samej organizacji przynosząc milionowe zyski i promując UFC. Niezbyt przepadam za samym Lesnarem, chociaż tak naprawdę nie zdążyliśmy się go naoglądać, ot taki lepszy Pudzianowski  :laugh:. Z całej czwórki jaką nam dadzą, chyba najbardziej przypadnie mi Jackson. Chętnie też zobaczyłbym resztę zawodników z Hall of Fame, może już jako płatne DLC. Chociaż wydaje mi się, że sama gra nie zdobyła takiej popularności na jaką EA liczyło i teraz starają się jak najlepiej podratować sytuację. Fajnie, że dochodzą darmowe rzeczy, ale ja chciałbym w 2015 ujrzeć gruntownie poprawione UFC 2 (czy tam 2015, niech sobie nazwą jak chcą :D), a jak nie to z otwartymi ramionami przyjmę także Fight Nighta z rosterem troche bardziej świeżym niż ten z "Championa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nic nie słyszałem to jest to samo studio, a zapowiadali tylko robienie nowych UFC w odstępach 1,5 roku/2 lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nic nie słyszałem to jest to samo studio, a zapowiadali tylko robienie nowych UFC w odstępach 1,5 roku/2 lata

Szkoda. Boks fajna gierka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś pomoże z Friends or Foes?

Jak jeszcze nie ogarnołeś to wyślij mi zapro - niestety jestem raczej dopiero po 21.30 

Edytowane przez NPK_PACMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zagrać Brucem Lee po pobraniu za darmo trzeba go jeszcze jakoś odblokować w grze czy jest grywalny od razu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi