Fuczak 43 Napisano 20 Grudzień 2013 wgrywaj, przy pierwszym uruchomieniu jest najczęściej problem, później już zazwyczaj śmiga 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 20 Grudzień 2013 Panowie, u Was te patche też się instalują niesamowicie długo? Bo nie wiem czy coś z moją czarnulką ale żeby nie skłamać to ten patch instaluje mi się około półtorej godziny i mam dopiero 86% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 20 Grudzień 2013 Spokojnie, ten typ tak ma, u mnie 5 min trwało z 0,5h :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 20 Grudzień 2013 Mi tak 2-3 godziny się instalują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 20 Grudzień 2013 U mnie akurat patche instalują się dosyć szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) Jak wam się jeździ gokartami ? Ja stanąłem na wyścigu kartem 100 (środkowy tor) i mimo wielu prób, nie mogę zdobyć co najmniej brązu. Jakieś rady ? Edytowane 20 Grudzień 2013 przez Użytkownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 20 Grudzień 2013 Jak wam się jeździ gokartami ? Ja stanąłem na wyścigu kartem 100 (środkowy tor) i mimo wielu prób, nie mogę zdobyć co najmniej brązu. Jakieś rady ? Nie wiem który to jest 'środkowy tor' ale możesz skrócić/przedłużyć skrzynię biegów o 10-20km/h zależnie od tego czy są długie proste czy dużo zakrętów i oczywiście korzystać przez cały czas z tunelu aero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 20 Grudzień 2013 (edytowane) Ciśnij na maksa i nie bój się, tylko nie przesadzaj, czasami trzeba użyć hamulców, bo w bandę wjedziesz. Edytowane 20 Grudzień 2013 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobelrly 0 Napisano 21 Grudzień 2013 znajde gdzies jakieś stupy pod GT6 ?? potrzebowałybym do scuderi, i do CTR na bazie starych 911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mart_102 15 Napisano 21 Grudzień 2013 (edytowane) Macie problemy z odtwarzaniem powtórek? Chciałem zobaczyć replay z wczorajszego wyścigu online i podczas ładowania powtórki zwiecha PS3 i odtwarzanie systemu plików . Dwa razy sprawdzałem i ten sam efekt. Co jest grane? P.S. Dodam że replay jest dość długi, koło godziny Edytowane 21 Grudzień 2013 przez mart_102 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 21 Grudzień 2013 przy ostatnim patchu Kazu chyba przedobrzył i ludzie mają kłopoty ze zwisami, na Twoim miejscu bym przeczekał do kolejnej aktualizacji z tym replayem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 21 Grudzień 2013 U mnie to samo Mart :-( Zwis w trakcie robienia zdjęć. Dodatkowo w trakcie wyścigu wyskoczył komunikat, że przerwano zapisywanie powtórki !!?Około 30 ookrążenia, na 6 przed końcem wyścigu!? Bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 21 Grudzień 2013 U mnie to samo Mart :-( Zwis w trakcie robienia zdjęć. Dodatkowo w trakcie wyścigu wyskoczył komunikat, że przerwano zapisywanie powtórki !!?Około 30 ookrążenia, na 6 przed końcem wyścigu!? Bez sensu. Niekoniecznie. Powtórka pewnie musi się na bieżąco gdzieś zapisywać w tle, a komunikat który przeczytałeś spowodowany był tym, że coś się rypło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 21 Grudzień 2013 U mnie to samo Mart :-( Zwis w trakcie robienia zdjęć. Dodatkowo w trakcie wyścigu wyskoczył komunikat, że przerwano zapisywanie powtórki !!?Około 30 ookrążenia, na 6 przed końcem wyścigu!? Bez sensu. Miejsce na HDD może się skończyło ? Nagrywanie powtórki przez to się nagle przerwało i plik został zapisany z błędami, efektem czego konsola zawiesza się przy próbie jej oglądania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 21 Grudzień 2013 Każdy miał w wyścigu identyczny komunikat, więc to nie wina pojedynczej konsoli i miejsca na dysku. Miałem identyczną informację a na dysku mam z 80GB miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 21 Grudzień 2013 Ja miałem komunikat i mi wszystko działa, zapisała się do końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 21 Grudzień 2013 U mnie też wyskoczył komunikat z zakonczeniem nagrywania powtórki ale po wyścigu sprawdzałem i mam całą , odtwarzam bez problemu:) Dodam też że poprawili czas tankowania , wczoraj właśnie przez to zdecydowałem się na dwa pity bo pamiętałem że zatankowanie 60 litrów w GT5 trwało wieki , a teraz chwila moment:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 21 Grudzień 2013 Dzisiaj zdziwienie. Po odpaleniu powtórki wszystko ok. Śmiga bez problemu, nie wiesza gry i co najlepsze jest zapisana w całości :) Choroby wieku dziecięcego? Sporo poprawili tym 1.02, ale przy okazji coś musieli spie*****ć :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 21 Grudzień 2013 za to ja logując się codziennie dzisiaj się z dziwiłem, premia za logowanie leci mi od początku :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 21 Grudzień 2013 Trafi mnie cos z tym redgunwem na goodwood. Po godzinie jazd na padzie zszedlem do 33.04 pomijam juz fakt ze na red bullu nabilem ponad 100km na tym krotkim odcinku. Nie wiem jak sie zabrac za to :/ komus na.padzie udalo sie wbic zloto na tym? Jakies pro tipy moze na zrobienie tego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 21 Grudzień 2013 Nie jedż na maxa tylko spokojnie pokonuj zakręty. Na padzie dla testu zrobiłem 31s z małym hakiem, także po kilku próbach złoto napewno by wpadło. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 21 Grudzień 2013 Najważniejsze to trzymać się "czarnego" i ..... to wszystko... Możesz też włączyć wszystkie asysty ale i bez nich można zejść 5s poniżej golda nawet na padzie... Też mordowałem to 30 minut bo chciałem urwać jak najwięcej pomimo, że za pierwszym podejściem wpadło srebro. Za trzecim już złoto .... ale mi było mało :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 21 Grudzień 2013 Mnie pomogły linie przejazdów osób z moich znajomych. Poza tym, jak zawsze, duch mojego najlepszego okrążenia. Widziałem gdzie mogę opóźnić dohamowanie, albo wejść inaczej w zakręt. Takie uczenie się na błędach i wpadło złoto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 21 Grudzień 2013 Trafi mnie cos z tym redgunwem na goodwood. Po godzinie jazd na padzie zszedlem do 33.04 pomijam juz fakt ze na red bullu nabilem ponad 100km na tym krotkim odcinku. Nie wiem jak sie zabrac za to :/ komus na.padzie udalo sie wbic zloto na tym? Jakies pro tipy moze na zrobienie tego Użyj kamery z dachu. Mniej trzęsie i imo lepiej jest się wczuć w sterowanie. Dodatkowo ustaw czułość na -2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DatSheffy 2 Napisano 21 Grudzień 2013 (edytowane) Użyj kamery z dachu. Mniej trzęsie i imo lepiej jest się wczuć w sterowanie. Dodatkowo ustaw czułość na -2. -2? Ja grając na padzie mam czułość na maksa (7) i tylko tak mogę w pełni kontrolować moje auto. Edytowane 21 Grudzień 2013 przez DatSheffy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach