mazi252 0 Napisano 12 Sierpień 2012 witam szukam kogos kto chcial by sie wymienic na łupy pozdro!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maro1973 4 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) Bardzo chętnie się powymieniam.Jestem dostępny prawie codziennie po godz. 21. Najlepiej będzie jak się zarejestrujesz na stronce vitasite.pl. Edytowane 13 Sierpień 2012 przez maro1973 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 14 Sierpień 2012 no tam ten temat jest juz jakis czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 15 Sierpień 2012 co te łupy dają ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 16 Sierpień 2012 co te łupy dają ? nic zbierasz je i możesz się wymieniać bez sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Grudzień 2012 ma ktos tu platyne w golden abyss? usiluje przejsc gre na crushing mode i stanałem na dantym ;/ od 3 godzin usiluje go pokonac i nic. mam problem z jednym tylko qte ktore mi rzadko co wychodzi choc jestem pewien ze wszystko dobrze robie a dokladnie w polowie walki , kiedy musze te dwie litery L zrobic , pierwsza idzie mi bezblednie jeszcze ani razu jej zle nie zrobilem niestety druga to koszmar ;/ probowalem juz wielu metod i nic ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Grudzień 2012 Musisz to zrobić zanim strzałka dobije do końca lub dosłownie chwile po tym jak dobiła do końca...inaczej gra Ci tego nie zaliczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Grudzień 2012 wlasnie udalo sie kurwa !! po 3,5h , nie chce wiedziec co bedzie z Gueroo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 29 Grudzień 2012 A zebrałes tam skarby podczas walki z nimi ? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 30 Grudzień 2012 tak skarby wszystkie mam bo mam wszystkie trofiki , tylko brakuje mi łupów arkana ale ona sa do zdobycia w 2 i 3 chapterze :P. Walka z Guerro w porownaniu z Dante to pikuś , za 4 razem mi sie udało. Jeszcze tylko 5 latwych trofikow i platynka dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 30 Grudzień 2012 (edytowane) ciekawi mnie ten system naliczania zabojstw dana bronia .. juz chyba z 200 przeciwnikow zabilem z granatów a nadal mi nie zalicza ostatniego potrzebnego trofika do platyny w koncu wpadlo ale i tak dziwne to jest ;) #platyna Edytowane 30 Grudzień 2012 przez flahu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 30 Grudzień 2012 Jaki stan pokazuje ekran statystyk w grze? Nie przypominam sobie by te trofeum bylo zglitchowane. Tak wiec pewnie cos zle robisz :D Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 5 Styczeń 2013 I gra ukończona. Początkowo zawiodłem się: mazianie po ekranie, dziesiątki znajdziek i brak epickości. Ale gdy gra fabularnie zeszła do podziemi, gdy okazało kto dlaczego i z kim to całość zatrybiła a ja wsiąkłem jak za czasów U2. Złota Otchłań to w zasadzie U1 na sterydach. Grafika cudowna, lokacje też. Godny następca U1-3 i prawdziwy system seller. Każdy posiadacz PSV powinien zagrać. Mam ogromną ochotę na platynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 5 Styczeń 2013 ano wlasnie jak to jest tym 'mazianiem'? da sie to np wyl jakos i uzywac klasycznego sterowania jak w U1-U3? (szczegolnie mam tu na mysli wspinaczke, podnoszenie broni itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Styczeń 2013 To wszystko co wymieniłeś można robić za pomocą klawiszy, jedynie podczas scinania krzaków i walki wrecz z bossami trzeba mazać palcem...tak to całą resztę można jak w U1-U3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freak 17 Napisano 5 Styczeń 2013 Hmm... ale czemu to niby wyłączać?? Osobiście to mi się to wydaje świetną sprawą. Wspinaczka jest "płynniejsza' a walka ciekawsza. W Fifie 13 wyłączyłem to sterowanie bo jest dla mnie zrobione na siłę, aby pokazać że się da... ale tutaj? Dla mnie czyni to grę "bogatszą" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) Piszę się na wymianę łupów przez Near. Mam wszystkie poza kartami tarota. Mam ich 11/21. Chętnych proszę o zaproszenie mnie do znajomych. Wymiana przyspiesza wbicie platyny. Naczytałem się jakie to problemy są z bosami na miażdżącym a Dantego za drugim razem przeszedłem. Jeszcze Guerro, karty tarota i dwa trofea z broniami do platyny. Szykuje się moja pierwsza platyna w serii Uncharted. W sumie to idzie jak burza. Myślałem że większa rzeźnia będzie. Edytowane 7 Styczeń 2013 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZychuPL 1 Napisano 15 Styczeń 2013 Tak sterownie jest też klayczne, ale super wykorzystali, konsole, np. z odsłanianiem obrazka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 22 Styczeń 2013 Piszę się na wymianę łupów przez Near. Mam wszystkie poza kartami tarota. Mam ich 11/21. Chętnych proszę o zaproszenie mnie do znajomych. Wymiana przyspiesza wbicie platyny. Naczytałem się jakie to problemy są z bosami na miażdżącym a Dantego za drugim razem przeszedłem. Jeszcze Guerro, karty tarota i dwa trofea z broniami do platyny. Szykuje się moja pierwsza platyna w serii Uncharted. W sumie to idzie jak burza. Myślałem że większa rzeźnia będzie. Guerro na miażdżącym nie stanowi większego problemu. IMO na poziomie Dantego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 3 Marzec 2013 Włączyłem wczoraj i przeszedłem kilka rozdziałów. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne, a najbardziej mnie zaskoczyło jak duzo w tej części zbieractwa. Wydaje się też, ze z grą spędzę długie godziny, bo pierwsze cztery rozdzialy przechodziłem spokojnie ponad 2h. Nie sa one długie, ale starałem się lizac ściany i zagladać w każdy zakamarek, co zdecydowanie wydłużyło czas rozgrywki. Miło znów wcielić się w Drake'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Marzec 2013 Na początku zaliczyłem spory zawód. To była pierwsza moja gra na PSV. Nie podobało mi się sterowanie, poziomy małe i brak "epickości". Ale gdy rozgrywka zeszła po podziemi to wpadłem. Cholernie dobra gra. Tylko ta laska kiepska pomimo przejścia gry w wersji angielskiej (dialogi). Zapewne Gardias grę by zniszczyła w odbiorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 23 Marzec 2013 No nie ma co ukrywać że jej głos w ogóle nie pasuje do tej postaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanptr 1 Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) A ja wczoraj splatynowałem tę grę, poniekąd dla niej kupiłem vitę. Przeszedłem części na ps3 i to była kwestia czasu kiedy zabiorę się za wersję portable. Mimo iż nie byłem zwolennikiem tej konsoli, tak po zakupie jestem bardzo zadowolony a szczególnie właśnie dzięki Uncharted GA. Platyna przyjemna poza dwoma trofeami które mnie doprowadzały do zdenerwowania czyli 10 zabójstw 1 ciosem(tu trochę przysiadłem na dłużej) i 200 zabójstw z Gau ileś tam (nuda). Łupy, skarby większość sam, parę z pomocą yt. Oby więcej takich gier a nie popierdółek. Ehh szkoda że już po platynie przydałaby się kolejna część. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 6 Kwiecień 2013 przez stanptr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 12 Kwiecień 2013 Czy z wyborem języka w grze jest tak samo jak na PS3? Jak kupię grę "Złota Otchłań" i ustawie menu Vity na ANG to gra mi się odpali po angielsku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 12 Kwiecień 2013 Czy z wyborem języka w grze jest tak samo jak na PS3? Jak kupię grę "Złota Otchłań" i ustawie menu Vity na ANG to gra mi się odpali po angielsku? Jest rozwiązane lepiej. Po odpaleniu gry nie zależnie od języka Vity wybierasz ścieżkę dźwiękową. Ja na polskim języku Vity bez problemu grałem na angielskiej wersji un. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach