Skocz do zawartości
mazi252

[Psv] Uncharted Złota Otchłań

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wnikam,sorki za wprowadzenie w błąd.Bo nigdy nie mam nie będę mieć Plusa ;)

To nigdy nie zagrasz na PS4 online

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To po co się wypowiadasz skoro nie masz o tym pojęcia? XD

Swoje komentarze zachowaj dla siebie,ja już się nie udzielam.

@niklas PS4 nie posiadam,na razie nie potrzebne nie ma co kupować,co najmniej jeszcze rok.

@nilhir spróbuj jeszcze obudować bazę danych,no i jeżeli jeszcze nie zrobiłeś sformatować kartę pamięci,ale przedtem zrobić kopie zapasową PC/PS3.

Edytowane przez Krieger616

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może komuś kiedyś się przyda ta informacja więc - format karty, ściągnięcie gry od nowa i po problemie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakich rozdziałach znajdę takie bronie jak Wes 44, Sas 12 i Gau 19 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama końcówka jak wchodzi się do jaskiń, coś koło chyba 26, 27 lvl.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna sytuacja się stała , podchodzę do gry już drugi raz, mam do czyszczenie hełm konkwistadora, usunę błoto tylko z jednej połowy a do drugiej nie mogę dotrzeć, ponieważ hełm nie chcę się ruszyć w żadną stronę. Jakieś rozwiązanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna sytuacja się stała , podchodzę do gry już drugi raz, mam do czyszczenie hełm konkwistadora, usunę błoto tylko z jednej połowy a do drugiej nie mogę dotrzeć, ponieważ hełm nie chcę się ruszyć w żadną stronę. Jakieś rozwiązanie ?

Ale jak "smyrasz" tylni panel to nic się nie dzieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejsza sesja z Uncharted zagoniła mnie tutaj aby podzielić się małą refleksją, ND genialnie bowiem wykorzystało wszystkie funkcje PsVity; tylny panel do obracania przedmiotów czy wspinaczki, żyroskop do chodzenia po wąskich przejściach czy omijaniu przeszkód w rzece gdy niesie nas prąd, dotyk w przednim panelu do odrysowywania węglem czy czyszczenia przedmiotów z błota. Wszystko to takie piękne i jara mnie jak jasna cholera, do momentu gdy gnijąc w wyrze w sypialni musze zabrać dupę z łóżka i iść przykładać konsolę do żarówki by naświetlić jakiś zasrany pergamin :shok: Wypas! ;)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Drobna uwaga - złotej otchłani nie robiło Naughty Dog tylko Bend Studio :) Ale nie da się ukryć, że naprawdę wykorzystali wszystkie możliwości Vity.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzenie pod światło to masakra. Nigdy nie kumałem o co w tym biega. Nawet wkręciłem żarówkę 100W a efekt był ten sam.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie działało normalnie po skierowaniu na jakiekolwiek źródło światła. Ta gra od początku była projektowana wyłącznie z myślą o Vicie i wszystkie jej funkcje wykorzystuje idealnie. Moim skromnym zdaniem to najlepsza część ze wszystkich Uncharted. ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, a mój epizod z tym naświetlaniem wyglądał dużo komiczniej, być może przez to że 90% oświetlenia w moim domu jest energooszczędne lub led'owe i przykładając Vitę nawet do samej żarówki nic się nie działo, latałem więc w samych gaciach po pokojach i już myślałem że mam glitcha w gierce kiedy ujrzałem halogenowy kinkiet na przedpokoju i z nim konsolka dogadała się od razu :yes: W sumie fajne to i nie narzekam ale trochę mnie zaskoczyło, mogę sobie bowiem wyobrazić wiele sytuacji w których po prostu bym na tym momencie utknął i nie mógł dalej pograć :pardon: No ale nie biadolę już, gierka wypas, funkcjonalności wypas i generalnie Vita też wypas :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Trzeba było kupić w OBI, a nie w Castoramie. :biggrin: U mnie też królują żarówki energooszczędne, ale widocznie są bardziej kompatybilne z Vitą, niż Twoje. :P

Jakby nie patrzeć, ostatnie zdanie idealnie podsumowuje całość.  :)

Edytowane przez _Matheo_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podczas momentu z pergaminem włączyłem latarkę w telefonie :biggrin:  i nie było problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znając motyw z filmów przez chwile myślałem o świecy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była to moja pierwsza gra na Vitę i podczas rozwiązywania tej zagadki z pergaminem po 10 minutach wpadłem na pomysł, że trzeba Vitę pod światło trzymać i jak zauważyłem, że to działa było jedno wielkie ... WTF ? Uwielbiam tą konsolę :-D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe rozwiązanie sprawy, też dałem bratu pograć i nie wiedział o co chodzi, uśmiałem się z niego nieźle :) Grę mam już za sobą, warto posiedzieć i zdobyć platynkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znając motyw z filmów przez chwile myślałem o świecy ;)

To Twój poradnik? Wpadłem na niego bo chciałem sprawdzić ilość chapterów w Golden Abyss, zakładam że Twój bo raczej trudno byłoby o taki zbieg okoliczności. Fajna robota! Właściwie to tyle chciałem tylko powiedzieć :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ta gra daje kopa na końcówce, jestem w 31 chapterze i od jakiś 7 gram z otwartą paszczą, widoczki, rozwój fabuły i genialna muza, do tego jeszcze spięte nerwy aby nie dać się zabić jakiemuś zbirowi. Genialna gierka, przerwałem sesyjkę bo żal mi było dzisiaj skończyć :pardon:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy na 4GB karcie da rade zainstalowac Uncharted ?czy tak jak na ps3 trzeba miec minimum 2x tyle miejsca ile zajmuje instalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy na 4GB karcie da rade zainstalowac Uncharted ?czy tak jak na ps3 trzeba miec minimum 2x tyle miejsca ile zajmuje instalka

da radę, to była moja pierwsza gra na karcie 4 gb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi