Skocz do zawartości
mazi252

[Psv] Uncharted Złota Otchłań

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo chętnie się powymieniam.Jestem dostępny prawie codziennie po godz. 21.

Najlepiej będzie jak się zarejestrujesz na stronce vitasite.pl.

Edytowane przez maro1973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co te łupy dają ?

nic

zbierasz je i możesz się wymieniać

bez sensu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktos tu platyne w golden abyss?

usiluje przejsc gre na crushing mode i stanałem na dantym ;/ od 3 godzin usiluje go pokonac i nic.

mam problem z jednym tylko qte ktore mi rzadko co wychodzi choc jestem pewien ze wszystko dobrze robie

a dokladnie w polowie walki , kiedy musze te dwie litery L zrobic , pierwsza idzie mi bezblednie jeszcze ani razu jej zle nie zrobilem niestety druga to koszmar ;/ probowalem juz wielu metod i nic ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz to zrobić zanim strzałka dobije do końca lub dosłownie chwile po tym jak dobiła do końca...inaczej gra Ci tego nie zaliczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie udalo sie kurwa !! po 3,5h , nie chce wiedziec co bedzie z Gueroo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak skarby wszystkie mam bo mam wszystkie trofiki , tylko brakuje mi łupów arkana ale ona sa do zdobycia w 2 i 3 chapterze :P.

Walka z Guerro w porownaniu z Dante to pikuś , za 4 razem mi sie udało. Jeszcze tylko 5 latwych trofikow i platynka dzisiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawi mnie ten system naliczania zabojstw dana bronia .. juz chyba z 200 przeciwnikow zabilem z granatów a nadal mi nie zalicza ostatniego potrzebnego trofika do platyny

w koncu wpadlo ale i tak dziwne to jest ;)

#platyna

Edytowane przez flahu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki stan pokazuje ekran statystyk w grze? Nie przypominam sobie by te trofeum bylo zglitchowane. Tak wiec pewnie cos zle robisz :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I gra ukończona. Początkowo zawiodłem się: mazianie po ekranie, dziesiątki znajdziek i brak epickości. Ale gdy gra fabularnie zeszła do podziemi, gdy okazało kto dlaczego i z kim to całość zatrybiła a ja wsiąkłem jak za czasów U2.

Złota Otchłań to w zasadzie U1 na sterydach. Grafika cudowna, lokacje też. Godny następca U1-3 i prawdziwy system seller. Każdy posiadacz PSV powinien zagrać.

Mam ogromną ochotę na platynę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano wlasnie jak to jest tym 'mazianiem'? da sie to np wyl jakos i uzywac klasycznego sterowania jak w U1-U3? (szczegolnie mam tu na mysli wspinaczke, podnoszenie broni itp)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko co wymieniłeś można robić za pomocą klawiszy, jedynie podczas scinania krzaków i walki wrecz z bossami trzeba mazać palcem...tak to całą resztę można jak w U1-U3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... ale czemu to niby wyłączać?? Osobiście to mi się to wydaje świetną sprawą. Wspinaczka jest "płynniejsza' a walka ciekawsza.

W Fifie 13 wyłączyłem to sterowanie bo jest dla mnie zrobione na siłę, aby pokazać że się da... ale tutaj? Dla mnie czyni to grę "bogatszą" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę się na wymianę łupów przez Near. Mam wszystkie poza kartami tarota. Mam ich 11/21.

Chętnych proszę o zaproszenie mnie do znajomych.

Wymiana przyspiesza wbicie platyny.

Naczytałem się jakie to problemy są z bosami na miażdżącym a Dantego za drugim razem przeszedłem. Jeszcze Guerro, karty tarota i dwa trofea z broniami do platyny. Szykuje się moja pierwsza platyna w serii Uncharted. W sumie to idzie jak burza. Myślałem że większa rzeźnia będzie.

Edytowane przez malpka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sterownie jest też klayczne, ale super wykorzystali, konsole, np. z odsłanianiem obrazka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę się na wymianę łupów przez Near. Mam wszystkie poza kartami tarota. Mam ich 11/21.

Chętnych proszę o zaproszenie mnie do znajomych.

Wymiana przyspiesza wbicie platyny.

Naczytałem się jakie to problemy są z bosami na miażdżącym a Dantego za drugim razem przeszedłem. Jeszcze Guerro, karty tarota i dwa trofea z broniami do platyny. Szykuje się moja pierwsza platyna w serii Uncharted. W sumie to idzie jak burza. Myślałem że większa rzeźnia będzie.

Guerro na miażdżącym nie stanowi większego problemu. IMO na poziomie Dantego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włączyłem wczoraj i przeszedłem kilka rozdziałów. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne, a najbardziej mnie zaskoczyło jak duzo w tej części zbieractwa. Wydaje się też, ze z grą spędzę długie godziny, bo pierwsze cztery rozdzialy przechodziłem spokojnie ponad 2h. Nie sa one długie, ale starałem się lizac ściany i zagladać w każdy zakamarek, co zdecydowanie wydłużyło czas rozgrywki. Miło znów wcielić się w Drake'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku zaliczyłem spory zawód. To była pierwsza moja gra na PSV. Nie podobało mi się sterowanie, poziomy małe i brak "epickości". Ale gdy rozgrywka zeszła po podziemi to wpadłem. Cholernie dobra gra. Tylko ta laska kiepska pomimo przejścia gry w wersji angielskiej (dialogi). Zapewne Gardias grę by zniszczyła w odbiorze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie ma co ukrywać że jej głos w ogóle nie pasuje do tej postaci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wczoraj splatynowałem tę grę, poniekąd dla niej kupiłem vitę. Przeszedłem części na ps3 i to była kwestia czasu kiedy zabiorę się za wersję portable. Mimo iż nie byłem zwolennikiem tej konsoli, tak po zakupie jestem bardzo zadowolony a szczególnie właśnie dzięki Uncharted GA. Platyna przyjemna poza dwoma trofeami które mnie doprowadzały do zdenerwowania czyli 10 zabójstw 1 ciosem(tu trochę przysiadłem na dłużej) i 200 zabójstw z Gau ileś tam (nuda). Łupy, skarby większość sam, parę z pomocą yt. Oby więcej takich gier a nie popierdółek. Ehh szkoda że już po platynie przydałaby się kolejna część.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez stanptr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy z wyborem języka w grze jest tak samo jak na PS3?

Jak kupię grę "Złota Otchłań" i ustawie menu Vity na ANG to gra mi się odpali po angielsku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy z wyborem języka w grze jest tak samo jak na PS3?

Jak kupię grę "Złota Otchłań" i ustawie menu Vity na ANG to gra mi się odpali po angielsku?

Jest rozwiązane lepiej.

Po odpaleniu gry nie zależnie od języka Vity wybierasz ścieżkę dźwiękową.

Ja na polskim języku Vity bez problemu grałem na angielskiej wersji un.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi