Zielakpl 2 Napisano 5 Maj 2014 ^dobry pomysł, nawet Kojima lubi Polskę więc myślę, że nie byłby to problem jak już GTA spolonizowali to MGS też powinien być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 5 Maj 2014 A ja lubię pierogi ruskie. Wy chyba nie piszecie na serio, a już szczególnie kolega wyżej. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielakpl 2 Napisano 5 Maj 2014 wiadomo, pierwsza część posta była z przymróżeniem oka ale z tym GTA to już całkiem serio niby dlaczego Konami miałoby nie wypuścić polskich napisów do MGSa? przecież nie jesteśmy jakimś małym rynkiem zbytu niby jakie są argumenty przeciw temu? Jeżeli R* mogło to Konami tym bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 5 Maj 2014 MGS w porównaniu z GTA to relatywnie mała grupa odbiorców. Tym bardziej, że mamy do czynienia z kolejną częścią opowieści i bez znajomości całości można się zgubić, więc nowych klientów za dużo nie przybędzie. Ludzie ograli poprzednie MGSy po angielsku, to i tego odpalą w konsoli w tym języku. W Ground Zeroes nasz dystrybutor do pudełka nie włożył nawet broszurki po Polsku, więc o przetłumaczeniu całości można śmiało zapomnieć. Taki urok serii. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielakpl 2 Napisano 7 Maj 2014 fajnie zmontowany filmik, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 22 Maj 2014 Odnośnie tłumaczenia - chyba sprzedaż zaskoczyła na całym świecie, w PL pewnie też. wg. VGZ chartz gra sprzedała się w ilości sztuk 1,32 miliona bez cyfrowej dystrybucji! Przecież to świetny wynik, na pewno powyżej oczekiwań. Do pełnej wersji jeszcze troche czasu, więc może wydawca przejrzy na oczy, MGS jest jednak marką samą w sobie i na pewno dobrze sie sprzeda, tym bardziej że nawet do wiosny nie będzie jakoś multum gier na rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 23 Maj 2014 Czy żeby zdobyć trofeum unlocked wystarczy przejsc wszystkie misje na normalu i hardzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 23 Maj 2014 Nie. Musisz przejść każdą misję na hardzie dwa razy, a na normalu musisz zaznaczyć okularkami każdego strażnika. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Maj 2014 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 29 Maj 2014 Mam kłopot ze zdobyciem ostatniej naszywki XOF, bo nie wiem jak się turla. Pomożecie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 29 Maj 2014 Jakaś dziwna kombinacja kalwiszowa bodajrze l2 i l3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 29 Maj 2014 Mam kłopot ze zdobyciem ostatniej naszywki XOF, bo nie wiem jak się turla. Pomożecie ? Było to R3 albo L3, ten sam guzik na którym sprint się aktywuje. Przytrzymaj go, gdy Snake leży na ziemi i obróć analogiem w lewo lub w prawo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 30 Maj 2014 Trzyma poziomy poprzednich MGSów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Czerwiec 2014 Hideo Kojima podgrzewa atmosferę przed rozpoczynającymi się w przyszłym tygodniu targami E3 w Los Angeles. O tym, że w ich trakcie zobaczymy Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4), raczej wszyscy wiedzieliśmy. Teraz przyszedł jednak czas na trochę szczegółów. Twórca serii zapowiedział na twitterze, że prezentacja gry na targach składać będzie się nie tylko ze zwiastuna, ale także pokazu obszernego fragmentu rozgrywki. Oprócz tego otrzymamy różne grafiki, zrzuty ekranu oraz plakaty. Prawdopodobnie poznamy też finalny projekt okładki. Kojima obiecał, że w dzisiejszym odcinku programu Kojima Station trochę czasu poświęcone zostanie targom E3. Będziemy rozmawiać o etapie, na którym znajduje się obecnie The Phantom Pain, oraz o tym, co pokażemy w Los Angeles. Wciąż nie wiadomo za to, na konferencji której firmy pokazane zostaną wspomniane materiały. Z racji, że cykl już na dobre wszedł w erę multiplatformową, zapewne zaspokojone zostaną zarówno Sony, jak i Microsoft. Mimo wszystko Hideo zawsze trochę faworyzował swoich kolegów z Japonii, więc być może na prezentacji Sony zobaczymy coś ekskluzywnego. http://www.pssite.com/news-33574-podczas_e3_utoniemy_w_materialach_z_metal_gear_solid_v__the_phantom_pain.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Czerwiec 2014 Troche gameplay'u z TPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 5 Czerwiec 2014 (edytowane) Zawsze marzyłem żeby gry wyglądały fotorealistycznie. Oglądając ten gameplay, mam wrażenie że oglądam film :) Edytowane 5 Czerwiec 2014 przez Achilles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 5 Czerwiec 2014 Miało być realistycznie, a tymczasem mamy karton przyzywany z innego wymiaru. Teraz czuć prawdziwego MGS'a :yes: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Czerwiec 2014 (edytowane) Według ciebie ten karton ma nosić na plecach? Jakie głupie czepianie się na siłę. Dobrze, ze Lara w TR nie musi zmieniać podpasek. Edytowane 5 Czerwiec 2014 przez ONE 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Czerwiec 2014 (edytowane) Miało być realistycznie, a tymczasem mamy karton przyzywany z innego wymiaru. Teraz czuć prawdziwego MGS'a :yes: Karton znika ? Tzn ze go nie sklada pol godziny i nie chowa do kieszeni ? Dzieki za info, pre-ordered anulowany ! revenge :whistling: Edytowane 5 Czerwiec 2014 przez Bansai 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 5 Czerwiec 2014 Nie dość, że karton z kosmosu to jeszcze brak parasolkuf. Nie tylko anulowałem preorder, ale jeszcze sprzedałem Ground Zeroes. Wstyd tylko, że 100% trofeów wbiłem, a nawet przechodniuf nie ma. Według ciebie ten karton ma nosić na plecach? Jakie głupie czepianie się na siłę. Dobrze, ze Lara w TR nie musi zmieniać podpasek Gdzie ja się czepiam? Stwierdziłem, że karton wrócił to i MGS'a czuć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 5 Czerwiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Czerwiec 2014 Dla tej gry warto kupić PS4. Kropka. :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 9 Czerwiec 2014 Wyciekł najprawdopodobniej dzisiejszy zwiastun :) http://www.vg247.com/2014/06/09/metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-e3-2014-trailer-released/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 9 Czerwiec 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1yxf6k_metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-e3-2014-trailer_videogames eng trailer - MOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 9 Czerwiec 2014 Kolejny raz zmietli. Muzyka ponownie wspaniała - każdy trailer jest inny i wyjątkowy. Już się nie mogę doczekać. :D Dla mnie zapowiada się na najlepszego numerowanego MGS'a. :D Jak będzie to zobaczymy, ale każda część była inna i genialna - ta na pewno też taka będzie. Można być o jakość spokojnym. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach