Skocz do zawartości
pablos_83

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

To mozna ogladac bramki ?
Ja jeszcze ani razu nie ogladalem, zawsze je jakos skipuje, wkurza mnie to, jak kamera unosi sie do gory, pokazuje jak pilkarze ida do szatni a Martin Tyler sie z nami zegna.
Czasem highighty sobie ogladam jak cos ciekawego bylo, ale jeszcze ani razu nie ogladalem ich calych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z tego co pamietam to jezeli poczekasz to beda pokazane bramki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nie musze ich ogladac tak jak to mialo miejsce w fiffie 13 ;d

btw; jak sprawdzic dane o zawodniku z ktorym sie wlasnie gralo ?
Tzn z jakiej ligii byl, lub jaki ma psn zeby w czasie mezcu napisac pw ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko dużo dawaja Ci pierwsi trenerzy i ile mozna miec tych kart.Mozna miec np od dryblingu tempa glowek jednoczesnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na web app można to sprawdzić.

\

Moj profil -> Historia meczow = W ostatnich 180 dniach nie rozegrano żadnego meczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam takie pytanie czy też macie taki problem że grając online w FUT gra się strasznie przycina i dosłownie nie idzie grać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, wczoraj 3 mecze gralem, gdzie bym doslownie pokaz slajdow.
Nie przyciecia co stopklatki ;/
Dzisiaj ejszcze nie odpalalem gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka, poszukuje szczesliwego posiadacza levelu 83 w celach komercyjnych, a mianowicie zwiekszeniu listy transferowej, jest ktos w stanie to zaoferowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jak masz wybór, wjechać obrońca, a może też dojechać go pomocnikiem, to jedz pomocnikiem. Obrońcą wyjdziesz i zrobisz niepotrzebną lukę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj panowie, to strasznie zarobiłem... Modrić już 7,7k stoi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy jest ktoś zainteresowany kupnem coinsów w dobrej cenie ?? Mam 880k na sprzedaż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w ogóle sens kupować te złote paczki po 5 tysięcy? Bo ja kupiłem w sumie cztery paczki i na razie trafiałem samych ogórów, na których mogłem zarobić max 1,5 tys. Jaka jest szansa, że w tej paczce trafi się ktoś dobry? Czy może lepiej kupować droższe paczki, lub może sobie to odpuścić i tylko zbierać na kupno zawodników? 

Pytam, bo w tym roku pierwszy raz gram w FIFĘ, a trochę wkurza mnie wyrzucanie w błoto ciężko wywalczonych coinsów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jest w ogóle sens kupować te złote paczki po 5 tysięcy? Bo ja kupiłem w sumie cztery paczki i na razie trafiałem samych ogórów, na których mogłem zarobić max 1,5 tys. Jaka jest szansa, że w tej paczce trafi się ktoś dobry? Czy może lepiej kupować droższe paczki, lub może sobie to odpuścić i tylko zbierać na kupno zawodników? 

Pytam, bo w tym roku pierwszy raz gram w FIFĘ, a trochę wkurza mnie wyrzucanie w błoto ciężko wywalczonych coinsów :)

Jak już masz kupować paczki to tylko te po 7,5k. Z tych 5k nie wróże Ci jakiejś zajeb**** karty pokroju Ibry,Falcao albo Suareza. Dlaczego? Bo jest tylko 1 rzadka karta, którą może być na przykład świecący kontrakt :) Nie lepiej uzbierać na dobrych graczy niż liczyć na szczeście? 

Edytowane przez Michalx2204

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już masz kupować paczki to tylko te po 7,5k. Z tych 5k nie wróże Ci jakiejś zajeb**** karty pokroju Ibry,Falcao albo Suareza. Dlaczego? Bo jest tylko 1 rzadka karta, którą może być na przykład świecący kontrakt :) Nie lepiej uzbierać na dobrych graczy niż liczyć na szczeście? 

Dzięki za odpowiedź, właśnie nad tym się zastanawiałem. W UT gram dopiero od miesiąca i dopiero się uczę wielu rzeczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź, właśnie nad tym się zastanawiałem. W UT gram dopiero od miesiąca i dopiero się uczę wielu rzeczy :)

Dobra rada - nie kupuj paczek :) bynajmniej za coinsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kolega napisal, nie warto kupowac tych paczek za coinsy, o FIFA Points juz nie wspominajac! Trzymaj sie od tego jak najdalej a najlepiej na tym wyjdziesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam panowie jutro ktoś startuje w eliminacjach do Mistrzostw Polski :D? Mi jeszcze potrzebne 10k żeby zrobić końcową hybrydę na turniej i będę miał 2 składy w razie czego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A można jakoś inaczej kupować paczki jak nie za coinsy? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To chyba jednak zalezy od farta, wydalem tyle fp ze za do dzisiaj sprzedaje zwykle kontrakty za 350-400 za same kontrakty wpadlby neymar nie tylko dwa razy, za fp trafilem aguero if ale to jeszcze przed wrzesniem, zato za coinsy 2 x neymar, 2 x reus thiago silva, kompany albo toure nie pamietam dokladnie, ale wiem ze najlepsi pilkarze wpadali po czwartej setce coinsow w jednym ciagu.   :blink: ...znaczy heh... po 400 tysiach

Edytowane przez cosheq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zagrałem kilka spotkań w 2 lidze. Dramat. Każdy mecz to Sturridge i sweaty BPL... Do tego 4-3-3 i gra L1 i trójkąt, gdzie Walcock plus inny szybki skrzydłowy biegają za długimi piłkami. Tam chyba nikt inaczej nie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi