Eskimos47 0 Napisano 8 Marzec 2014 Jakieś wskazówki odnośnie składu z Bundesligi formacja 4-1-2-1-2??? Bo sprzedałem ten skład z BPL w cholerę bo już mnie denerwował ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 9 Marzec 2014 Jakieś wskazówki odnośnie składu z Bundesligi formacja 4-1-2-1-2??? Bo sprzedałem ten skład z BPL w cholerę bo już mnie denerwował ... http://www.futhead.com/14/squads/7932182/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 10 Marzec 2014 Dobry lewy obrońca z Bundesligi oprócz Alaby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 10 Marzec 2014 Dobry lewy obrońca z Bundesligi oprócz Alaby? Schmelzer,Fuchs jak srebrny to Schulz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 11 Marzec 2014 I jansen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
David1 2 Napisano 11 Marzec 2014 http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=krUX5PhDnKXkD:ps3 co myślicie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 11 Marzec 2014 http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=krUX5PhDnKXkD:ps3 co myślicie? :) Za De Jonga dałbym Pogbę lub De Rossiego. Ewentualnie Gomez za Ibarbo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 11 Marzec 2014 Sadzicie ze UP Diego Costy jeszcze spadnie z ceny czy juz sie utrzyma na poziomie ~24k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisniarafal8 0 Napisano 11 Marzec 2014 Panowie kiedy najlepiej kupować paczki? Kupiłem ostatnio z 7 paczek tych złotych po 7,500 i najlepszy Lampard. Nic ciekawego nigdy nie mogę trafić :angry2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 12 Marzec 2014 W piątek 13, ale następny dopiero w czerwcu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 13 Marzec 2014 Jak sie spisuje Yaya Toure jako CDM w 4-1-2-1-2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 14 Marzec 2014 Zjada rywali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyshek 2 Napisano 14 Marzec 2014 Panowie co się dzieje ,bo od kilku dni nie mogę kupić żadnego kontraktu,awaria jeszcze trwa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 14 Marzec 2014 Tak cały czas jest awaria. Ja wgl nie mogę grać, składu mi nie wczytuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 14 Marzec 2014 Zjada rywali Więcej nie potrzebuję :D Kiedy piłkarze z Irlandii osiągną największą wartość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyshek 2 Napisano 15 Marzec 2014 Dziwna sprawa bo przez stronę www mogę kupować złote kontrakty a na konsoli nie ,o co kaman wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 15 Marzec 2014 Dziwna sprawa bo przez stronę www mogę kupować złote kontrakty a na konsoli nie ,o co kaman wtf?Niezbadane są działania ea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Marzec 2014 (edytowane) hmm, jest turniej (offline, 10k monet + zlota paczka/online 15k monet + duza paczka premium). Warunki udzialu - zawodnicy z Irlandii. Chyba warto zainwestowac w sklad brazowych graczy i rozwalic kompa na poczatkujacym. //tak tez zrobilem i za kase kupilem 2 zlote paczki + 1 gratis, we wszystkich ak zawsze byla kupa. Edytowane 17 Marzec 2014 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 17 Marzec 2014 Jest ktoś może chętny żeby przesłać mi w prezencie 10x czy tam 15x1000 monet za rozegrany mecz w UT??? Oczywiście zrobię to samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Marzec 2014 (edytowane) Jest ktoś może chętny żeby przesłać mi w prezencie 10x czy tam 15x1000 monet za rozegrany mecz w UT??? Oczywiście zrobię to samo :) ea zablokowalo mozliwosc wysylania monet w prezencie... ;/ Edytowane 17 Marzec 2014 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 17 Marzec 2014 (edytowane) Grał już ktoś upgradeowanymi kartami następujących piłkarzy: Vidal (86), Benatai (84), Kościelny (83), Sturridge (82), Pogba (81), Benteke (81), Remy (80), Lukaku (80) i mógłby powiedzieć, czy warto zainwestować w nich, czy nie ma zbytniej różnicy w porównaniu do starych kart. Edytowane 17 Marzec 2014 przez qrczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamileqPL 11 Napisano 18 Marzec 2014 W Kościelnego warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 18 Marzec 2014 I w Suareza 86-88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 18 Marzec 2014 W Kościelnego warto. Dzięki. I w Suareza 86-88 Wiem. Tylko problem z kasą jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qrczak 1 Napisano 19 Marzec 2014 Jak coś to EA dało po 5 paczek dla każdego. 12 kart, wszystkie wyjątkowe. Niestety nie na wymianę, a trafiłem SIF Godina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach