Mysciak 12 Napisano 18 Styczeń 2014 Pierwszy raz w życiu otworzyłem paczkę za 100k. A co tam. Szaleć to szaleć czy tam YOLO :D Gdyby nie pierwszy Pan to byłym ładnie w plecy, ale chyba wyjdę w okolicach zera dzięki Bogu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 19 Styczeń 2014 Wzialem paczke za 100k i najlepszy Fabregas, wiec jestem solidnie w plecy :) Pozniej sie skusilem i pootwieralem paczki za 150k i slabo wyszlo. No nic chyba nie poinwestuje w zawodnikow :P Liczy sie zabawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitejin13 31 Napisano 19 Styczeń 2014 Czy może mi ktoś kupić 20 miejsc do listy trasferowej za 83 level z katalogu EA Football Club? mój psn id: whitejin13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eskimos47 0 Napisano 19 Styczeń 2014 Zagrałem sobie dzisiaj ten puchar co do wygrania jest złota paczka premium i trzeba było mieć 1 zawodnika z Barcy,Bayernu i Realu. Kupiłem sobie oczywiście najtańszych bo tak to gram składem angielskim i patrzę że nawet Morata z Realu jest bardzo dobry strzeliłem nim parę bramek :D Gdybym grał pełnym składem hiszpańskim pewnie było by 2 razy lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 19 Styczeń 2014 Kupiłem skład o jakim pisałem wcześniej, ale go sprzedałem z niewielkim profitem :) Do mojego obecnego składu dołączył specjalny gość z Brazylii ;) http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=k4T4Uf6MnKMCg:ps3 . Chciałbym jeszcze kupić Hulk'a na PP ale nie mogę znaleźć Napastnika,który by miał full zgranie z nim. Diego Costa z 2 żółtymi połączeniami i z 1 czerwonym ma tylko 6 zgrania więc to mnie nie zadowala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 19 Styczeń 2014 Dziś poświęciłem czas na zakupy w ostatnim dniu TOTY. Nawet jeszcze 100k mi zostało na inwestycje :) http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gQGCGl6znKMCq:ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 19 Styczeń 2014 ale coniektorzy mieli farta 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 19 Styczeń 2014 ale coniektorzy mieli farta To twoja 100k paczka? :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 19 Styczeń 2014 To twoja 100k paczka? :O To jest fake, TOTY zawsze sa przed IF'ami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 20 Styczeń 2014 (edytowane) na twitterze fify znalazlem ;) EDIT: tu tez IFy przed toty Edytowane 20 Styczeń 2014 przez claudio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 20 Styczeń 2014 (edytowane) A mozliwe, bo to z paczki jeszcze przed wrzuceniem ich do klubu, no ale dziwne, ze jedna osoba dostaje 2 TOTY w jednej paczce, a niektorzy sam syf w setkach. Edytowane 20 Styczeń 2014 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 20 Styczeń 2014 Bilans musi im wyjsc na zero ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 21 Styczeń 2014 Yyyyy była jakaś łatka? Po tygodniu odpaliłem UT, aby pograć moim nowym składem i co? Dziwne, bo w 13 meczach nie straciłem żadnego gola po rogach, ani żadnego nie strzeliłem. Nie wierzę, aby taką różnicę zrobił zakup Sergio Ramosa! A tak poza tym, to gra się super! Rakitic SIF, Benzema, Di Maria, robią różnicę. Teraz to ja mogę sobie klepać! Aż czasami dziwię się, że potrafię skleić taką akcję na małej przestrzeni, na jeden kontakt, a potem wsadzić obok zdezorientowanego GK. Ale irytuje mnie gra z frajerami. Wybaczcie za zwrot, ale jak można nazwać typa, który ma na skrzydłach Lennona i Younga, więc człowiek przez dużą część meczu gania ich po skrzydle, blokuje, bo pajac gra tylko do nich i biegnie do linii końcowej, a potem wrzuca. Kiesslieng i Dżeko robią swoje. Ta gra ma mi sprawiać przyjemność, a nie powodować, że raz na jakiś czas gonię wynik zamiast cieszyć się grą, bo jakiś poirytowany życiem koleś nie umie nic więcej jak naciskać :r2: :circle: :square:. I to wkurza niemiłosiernie, bo jak przegrywam w sposób urozmaicony, widzę, że rywal gra w piłkę, a nie trenuje wrzutki z bocznych sektorów boiska, to uznaję, że jestem za cienki na niego i tyle. Tak jak mówiliście o handicapie. Nie wiem czy jest, bo dużo bramek tracę przez głupotę. Zamiast zagrać inaczej, prosto, wyjaśnić sytuację, to czasami próbuję wyjść z opresji w sposób irracjonalny. Kolejna rzecz - zaliczyć poprzeczkę i słupek przy jednym strzale, oraz 4 słupki zza pola karnego w jednej połowie, to zdecydowanie za dużo. Muszę potrenować strzały :) SIF Rakiticia jest niesamowity. Koleś holuje piłkę, strzela, dobija, chyba najlepiej zainwestowana kasa. Tak jak na Benzemę i Di Marię (co prawda dziwne jest to, że ma lepszą lewą nogę przy grze na prawej stronie). Grał ktoś IFem Diego Alvesa? Bo zastanawiam się, czy go nie kupić :) Dziś grałem przeciwko niemu i dopiero po dobitce do pustaka wsadziłem pilkę. Wyjmował niesamowite rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 21 Styczeń 2014 Przypuszczalny TOTW. Zapewne wielu będzie polować na Eto'o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 23 Styczeń 2014 panowie chyba mam mały problem, chodzi o piłki, jak kupie lub odblokuje jakąś piłkę i wybiore ją to i tak Ciagle gram białą piłka NIKE SINCATE nawet jeśli już jej nie mam. czy Wy też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 23 Styczeń 2014 (edytowane) panowie chyba mam mały problem, chodzi o piłki, jak kupie lub odblokuje jakąś piłkę i wybiore ją to i tak Ciagle gram białą piłka NIKE SINCATE nawet jeśli już jej nie mam. czy Wy też tak macie? Hmm na pewno ją aktywowałeś? Może spróbuj skasować swoją obecną piłkę którą grasz? Nie spotkałem się z czymś takim,ale może to pomoże :) Teraz ja mam do was pytanie panowie. Przeglądając dzisiaj dokładnie pudełko z Fifa 14 i biorąc jedną ulotkę zobaczyłem tytuł "Odblokuj 4 paczki w trybie Ultimate Team" *pod spodem Online Pass*. Warto to aktywować? Nie używałem tego kodu na moim systemie PS3, ponieważ najwidoczniej Fifa 14 odczytała przepustkę sieciową z Fify 13 :) Gra jest oryginalna. Ale chodzi mi dokładniej o te "4 złote paczki". Warto? Czy to jakiś pic? :) Jeśli to działa czy są to złote paczki premium czy normalne z 1 rzadką kartą? :) Edytowane 23 Styczeń 2014 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 23 Styczeń 2014 (edytowane) Hmm na pewno ją aktywowałeś? Może spróbuj skasować swoją obecną piłkę którą grasz? Nie spotkałem się z czymś takim,ale może to pomoże :) Teraz ja mam do was pytanie panowie. Przeglądając dzisiaj dokładnie pudełko z Fifa 14 i biorąc jedną ulotkę zobaczyłem tytuł "Odblokuj 4 paczki w trybie Ultimate Team" *pod spodem Online Pass*. Warto to aktywować? Nie używałem tego kodu na moim systemie PS3, ponieważ najwidoczniej Fifa 14 odczytała przepustkę sieciową z Fify 13 :) Gra jest oryginalna. Ale chodzi mi dokładniej o te "4 złote paczki". Warto? Czy to jakiś pic? :) Jeśli to działa czy są to złote paczki premium czy normalne z 1 rzadką kartą? :) już wczesniej zrobiłem tak jak piszesz i du... dalej to samo ;) a teraz ja Ci odpowiem, online passów juz nie ma wiec nie musisz tego wpisaywć i nic Ci to nie da, ale ten kod z 4 paczkami to nie pic, mialem to samo jak kupiłem gre, normalnie aktywujesz ten kod i otwierasz póżniej darmowe paczki ;) są to paczki premium :D Edytowane 23 Styczeń 2014 przez drozdek90 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 23 Styczeń 2014 już wczesniej zrobiłem tak jak piszesz i du... dalej to samo ;) a teraz ja Ci odpowiem, online passów juz nie ma wiec nie musisz tego wpisaywć i nic Ci to nie da, ale ten kod z 4 paczkami to nie pic, mialem to samo jak kupiłem gre, normalnie aktywujesz ten kod i otwierasz póżniej darmowe paczki ;) są to paczki premium Dzięki za szybką odpowiedź! Jutro sobie je otworzę :) Może jakiś Ribery czy Falcao wpadnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozdek90 14 Napisano 23 Styczeń 2014 Dzięki za szybką odpowiedź! Jutro sobie je otworzę :) Może jakiś Ribery czy Falcao wpadnie jak Ci wypadnie któryś z nich poprosze 10% ze sprzedaży :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 23 Styczeń 2014 Szczerze mowiac? Watpie! W tych paczkach jest samo gowno! Jak zaplacisz PLN'y to mozesz dostac cos konkretnego, za darmo to w tych czasach ciezko w ryj dostac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 23 Styczeń 2014 Szczerze mowiac? Watpie! W tych paczkach jest samo gowno! Jak zaplacisz PLN'y to mozesz dostac cos konkretnego, za darmo to w tych czasach ciezko w ryj dostac ;) Dałem 160 zł kupując fife 14. Jeszcze im mało? :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 23 Styczeń 2014 Dałem 160 zł kupując fife 14. Jeszcze im mało? :p Niektorzy wywalaja w ta gre po pare tysi $$ a i tak g... dostaja w paczkach :) ale GL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Styczeń 2014 Niektorzy wywalaja w ta gre po pare tysi $$ a i tak g... dostaja w paczkach :) ale GLPiszesz z doswiadczenia? :)Dałem 160 zł kupując fife 14. Jeszcze im mało? :pJak chcesz miec team to plac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 24 Styczeń 2014 Piszesz z doswiadczenia? :) Nie, ale mam takich znajomych, ktorzy otworzyli paczki za 100k+ FP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Za ten hajs wydany na FP mogliby sobie kupić pewnie tyle coinsów,że spokojnie kupiliby jakiegoś CR7 czy Messiego :-) No ale własne lepiej smakuje :-P. Sam jestem przeciwny wydawaniu kasy na FP bo tym tylko nakręcam maszyne zwaną "EA" a patrząc na moje szczęście to na pewno Agüero mi nie wypadnie :-P Otworzyłem właśnie te 4 darmowe złote paczki. Najlepsze karty? Marchisio i styl gry "Hunter" :) drozdek90 są to paczki tylko z 1 kartą rzadką :) Edytowane 24 Styczeń 2014 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach