Foxter 825 Napisano 27 Czerwiec 2014 Z Tego co pamietam, to w 13 nie bylo wiekszego problemu z wrzutkami. Tam krolowaly sweet gole i pace. Problem dotyczy Futa 14, gdzie glowki sa nadgimnnie wykorzystywane. Piszesz o calkiem innej grze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 27 Czerwiec 2014 Tutaj nie chodzi o to że ktoś dostosowuje co chwile bo to w meczach jest czasem normalne, ale jak zawodnik typu Messi przeskakuje wysokich obrońców i strzela w meczu kilka bramek głową juz do końca normalne nie jest. W 2014 FIFA world Cup poprawili trochę główki, ale za to prawie każdy long shot = gol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Do składu BPL : Benteke czy Lukaku a może Sturridge? Albo może ktoś inny max do 3k? EDIT : Nieważne, kupiłem Sturridge'a. Edytowane 2 Lipiec 2014 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 10 Lipiec 2014 Sturridge jest spoko ale ETO lepszy :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 14 Lipiec 2014 (edytowane) Jakby ktoś chciał pograć wagery o kasę przeważnie 1-2k to piszcie. Można nieźle pograć, na zwykłe spary też jestem chętny. Edytowane 14 Lipiec 2014 przez bartez1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 14 Lipiec 2014 Sturridge jest spoko ale ETO lepszy :) Aktualnie już mam Eto'o w składzie, rzeczywiście niezły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 15 Lipiec 2014 Aktualnie już mam Eto'o w składzie, rzeczywiście niezły. Jovetic lepszy ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ridcully76 50 Napisano 16 Lipiec 2014 Jovetic+Vucinic na napadzie i jest moc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 16 Lipiec 2014 (edytowane) Jakby ktoś chciał pograć wagery o kasę przeważnie 1-2k to piszcie. Można nieźle pograć, na zwykłe spary też jestem chętny. Ja mogę zagrać, ale aktualnie nie mam składu sprzedałem wszystko i na allegro jak jeszcze po 3,50 za 10k były :) i na kasę nie gram za słaby jestem... to co gramy w weekend? Edytowane 16 Lipiec 2014 przez pannowak5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KeramxD 1 Napisano 16 Lipiec 2014 Siema wszystkim. Uzbierałem sobie ostatnio 100k i zastanawiam się co można polepszyć w moim składzie. Macie jakieś propozycje co do wymiany poszczególnych zawodników bądź ustawienia? Skład: http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ja2JVvGJnLbLQ:ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 17 Lipiec 2014 100k to kup Sergio Agüero :) gk Petr Čech cb David Luiz cb Vincent Kompany rm Nani cam Mesut Özil cdm Yaya Touré Lb Gaël Clichy albo zmien całą lige na inną, formacja 4-1-2-1-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KeramxD 1 Napisano 17 Lipiec 2014 Na bramce zostawię Wojtka, bo wszystko ora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 20 Lipiec 2014 (edytowane) fifa 15 Edytowane 20 Lipiec 2014 przez pannowak5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ridcully76 50 Napisano 22 Lipiec 2014 Takie coś sobie zrobiłem z nudów http://www.futhead.com/14/squads/14892757/ ograć tym gościa z Ibarbo i Martinezem na napadzie bezcenne hehehehe. Chciałem sobie odtworzyć skład z '13 ale trzeba było trochę zmian zrobić. Nie ma Bramble (CB) co ładnie czyścił. Beckforda (ST) zrobili jamajczykiem bodajże i zgranie poszło się walić, do tego teraz tylko 4* gorsza noga. Jeszcze Jenas i Davies wypadli bo zgrać nie było jak. Ale ten skład też myślę że da sporo frajdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 24 Lipiec 2014 Też grałem podobnym tylko inna formacje spoko są. W towarzyskich nie dom rozjebania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 27 Lipiec 2014 Jak ktoś chciałby pożyczyć mi na jedną noc CR7, to proszę o kontakt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 31 Lipiec 2014 Panowie, Orozco GK SIF, ile wart ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebula 6 Napisano 2 Sierpień 2014 Co się stało że coinsy w ciągu 2/3 tygodni aż tak staniały? Przecież po wyjściu WC na logikę powinny na wartości zyskać, uzbierałem trochę i nie opłaca się sprzedawać a grać mi się już nie chce :/ Właśnie na logikę powinny pójść w dół, bo za wygranie WC dostajesz 30k i 3 darmowe paczki, ktoś kiedyś mówił, że po TOTSach i WC ceny pójdą w dół albo nieznacznie wzrosną, ja tym czasem na samym robbenie zarobiłem około 30mln :), wystarczyło kupić go na crashu kiedy były składy WC to wtedy kosztował niecałe 90k, a teraz bez przeszkód sprzedaje ich po 400k wzwyż, a już przebija granice 550k, narazie poczekam do apogeum ceny i wyprzedam ostatnie 15sztuk, dlatego nie warto słuchać kogoś bo rynek i tak wszystko zweryfikuje, ale macie rację, że autobuery psują rynek niemiłosiernie i nie wiem gdzie leży problem, że ten proceder istnieje już od 3lat jak nie lepiej. Jak ktoś jest chętny pograć jakieś wagery o coinsy czy cokolwiek to ja jestem chętny: CebulaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe993322 0 Napisano 15 Sierpień 2014 Witam. Chcemy razem z znajomym kupić fife 15 z skelpu psn. W prorderach są darmowe paczki chyba co tydzień. Moje pytanie brzmi: Czy gdy kupimy grę razem i ja pobiorę ją z jego konta to tez będę dostawał te paczki czy tylko on dostanie paczuszki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 15 Sierpień 2014 Witam. Chcemy razem z znajomym kupić fife 15 z skelpu psn. W prorderach są darmowe paczki chyba co tydzień. Moje pytanie brzmi: Czy gdy kupimy grę razem i ja pobiorę ją z jego konta to tez będę dostawał te paczki czy tylko on dostanie paczuszki.Wydaje mi sie ze letko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Witam. Chcemy razem z znajomym kupić fife 15 z skelpu psn. W prorderach są darmowe paczki chyba co tydzień. Moje pytanie brzmi: Czy gdy kupimy grę razem i ja pobiorę ją z jego konta to tez będę dostawał te paczki czy tylko on dostanie paczuszki. Tylko od dostanie paczki. Taka bramka w 1 minucie. Oglądajcie całość :) hahaha Edytowane 15 Sierpień 2014 przez pannowak5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 15 Sierpień 2014 Przecież to kick off glitch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 15 Sierpień 2014 Taki błąd zrobić. Szkoda gadać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 16 Sierpień 2014 Panowie kogo dac na zmiane cam i cdm w BPL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Sierpień 2014 nasri/toure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach