Grabeq 1138 Napisano 29 Kwiecień 2014 Wygląda to bardzo dobrze. Cały czas jednak zobaczyliśmy dość mało. To, że graficznie gra prezentuje się jak na możliwości konsol świetnie oraz że strzela się doskonale, już wiedzieliśmy. W końcu to Bungie. Zobaczymy na E3 jak zaprezentują multi i w ogóle zasadnicze założenia jeśli chodzi o gameplay. Na chwilę obecną gówno wiemy o tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2014 ...dla tego nie E3 a BETA rozwieje większość wątpliwości. Niech podadzą już datę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Kwiecień 2014 Ja wiem, że gra mi sprawi masę frajdy :) Po tym co zobaczyłem, przeczytałem, usłyszałem i że za tym wszystkim stoi Bungie, to wiem że dostaniemy masakrycznie miodnego FPS'a. Jak ktoś się spodziewa WoW'a w kosmosie to się przejedzie. Sam na początku tak myślałem, jak jeszcze nie było żadnych informacji, ale okazuje się, że to będzie poważna wersja Bordera i do tego znacznie większa i z większymi możliwościami. Mi to wystarczy. Jedyne czego się po cichu boję to wkradnięcia się masakrycznej nudy po ukończeniu wszystkich planet. Liczę, że autorzy odpowiednio przygotują multiplayer, tak żeby granie miało sens cały czas, a nie tylko do ukończenia fabuły, czy co tam będzie :) Pozostaje nam czekać na E3 i nic poza tym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2014 ...no właśnie ja też już nie licze na typowe MMO a na coś a'la rozbudowane Borderlands z PVP / PVP Arena i Hub'em gdzie spotkamy innych graczy, będizemy mogli ich p opolsku opluć i spuścić łomot, i będziemy mogli dobrać randomy do party w razie czego. ...i wszystko wskazuje na to że właśnie taki tytuł dostaniemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) WoW'a w kosmosie :fie: Całe szczeście to bardziej połączenie Halo i Borderlands z mam nadzieję pewnymi innowacyjnymi rozwiązaniami. Dla mnie Bungie to jeden z najwiarygodniejszych znaków jakości na rynku, więc nie sądzę żebyśmy się zawiedli na Destiny. To bardziej pytanie czy będzie to "tylko" bardzo dobry tytuł, czy hit na skalę generacji. Hype jest ogromny. Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Kwiecień 2014 Grabeq, co Ty mnie źle cytujesz :P Przecież napisałem, że to WoW w kosmosie nie będzie ;) Ja po obejrzeniu wszystkich nowych materiałów mam ciary na plecach :D Gra wygląda i sprawia wrażenie fantastycznej. Troszeczkę udźwiękowienie wg mnie kuleje, szczególnie odgłosy bronie, takie pierdnięcia. Chociaż może na dłuższą metę, jak się będzie grało 10 godzin z rzędu to i lepiej, bo by uszy odpadły :P Nie mogę się doczekać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) Grabeq, co Ty mnie źle cytujesz :P Przecież napisałem, że to WoW w kosmosie nie będzie ;) O szit! Rzeczywiście! Żle mi się wycieło. Już naprawiam! Wyszło jak tania prowokacja :teehee: Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez Grabeq 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Kwiecień 2014 Tutaj ten cały "wróbelek", przy pre-orderze z Gamestopu. Dla mnie trochę debilizm, żeby dawać innym lepszy motorek, tylko dlatego że zamówili w innym sklepie, no ale jakoś klienta trzeba zbawić. Ciekawe czy Amazon będzie miał jakiekolwiek bonusy... Mapa Ziemi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2014 Trochę to nie fair. Mogli dać kolorki, inny wygląd czy jakieś pierdoły ale nie zmiany w statystykach. U nas Euro co najwyżej może nam grę rozłożyć na raty bo nawet odstępu do BETA już nie dostaniemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) Dostałem tajemniczego maila :laugh:Z taką oto grafiką :shok: Przewinąć do 1:21 Pozdrawiam !"Dążymy do tego, żeby transfer postaci z jednej konsoli na drugą był możliwy. Mnóstwo ludzi kupi Destiny na PS3 lub Xboksa 360, a potem dostanie PS4 na gwiazdkę. Nie mówcie mi, że sto godzin wbite na last-genowej wersji pójdzie na marne." Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez Lightbringer 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) http://a.pomf.se/giwacl.webm (link musicie skopiować i wkleić, błąd wywala). Liczę na więcej takich widoczków Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) No no, miodnie to wszystko wyglada Jak kiedys wspominalem, za FPS KOMPLETNIE nie przepadam, ale taka mieszanina gatunkowa jaka wystepuje w Destiny, jest bardzo apetyczna :) Boje sie jednak, ze ta epickosc, ktora wrecz ocieka z tej gry zostanie brutalnie zmieciona przez rzeczywistosc. A mianowicie chodzi mi tu o aspekt kooperacji i tego, jak w filmikach przedstawiana jest druzyna. W rzeczywistosci, to wiekszosc bedzie miala miedzy czterema literami co z nami sie dzieje, poniewaz inni gracze beda sie martwic by to oni zgarneli loot i zostali przy zyciu. Niemniej jednak, mocno wierze w ten tytul ;) Edit: Zapomnialem o muzyce uzytej w materiale. Jest slaba, nie dotrzymuje tepa otoczce panujacej wokol gry i ogolnie jest malo klimatyczna. Nie wiem czy to faktyczna sciezka czy jakis utwor koncepcyjny/uj wie co, ale mi sie nie podoba :P Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2014 ...wszystko zależy od tego jak będzie wyglądał drop i z kim będziesz grał ;) Z tego co dobrze zrozumiałem to będzie bardziej w formie planowanego co-op'a / instance w party zebranym niż MMO ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) A tu wczorajszy gameplay w dużo lepszej jakości niż YT. http://www.gamersyde.com/hqstream_destiny_gameplay_trailer-31998_en.html Ja się cieszę, że to nie będzie kolejny sztampowy shooter pokroju COD tylko coś większego i bardziej rozległego z możliwością eksploracji i grania co-op kampanii. Mam nadzieje, że nie pożałuje, Beta pokaże czy warto będzie zakupić Destiny. (Mam nadzieję, że tak :thumbsup: ) ps. Szkoda tylko, że PL napisów nie będzie, no ale cóż Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 29 Kwiecień 2014 A mi całe to napięcie opadło po dłuższym filmiku z rozgrywki. Nie ma tego budowania klimatu które pokazali rok temu. To co teraz pokazali to takie puste strzelanie bez większego sensu okraszone bardzo słabą muzyką. I w zasadzie myślę że to przez tą muzykę nie podchodzi mi to co ujawnili … czuję się zdegustowany. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) A tu wczorajszy gameplay w dużo lepszej jakości niż YT. http://www.gamersyde.com/hqstream_destiny_gameplay_trailer-31998_en.html Dzieki serdeczne za link, za 3 minutki bedize na hd. @UP Widzisz kwestia gustu, bo mi sie muza bardzooooo podoba. Dla mnie bomba i tyle, ale coz ja mam hypa to tez inaczej;p @Down :) No niestety, wiesz zawsze pewnie muze bedzie mozna wylaczyc;p Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez kosciarz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 29 Kwiecień 2014 Liczę, że ten niesmak jest wywołany tylko muzyką, która przecież nie będzie wszędzie taka sama ;) No ale jak wiadomo, ciężko przypasować we wszystkie gusta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 29 Kwiecień 2014 Muzyka jest bardzo dobra. Zapewne nadgoni klimatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Kwiecień 2014 Coś czuję, że w becie będzie to, co było teraz w tej zamkniętej becie dla wybranych. Dostaniemy ten jeden teren na Ziemi i tam będzie śmigać :) Może pokuszą się o jeszcze jakiś teren, ale beta ma chyba bardziej na celu sprawdzenie stabilności serwerów, gry, itd. To nie jest demo, żeby nim kusić, tylko żeby dopracować finalny produkt. Taki jest zamysł bety, a że inne firmy wypaczyły przez ostatnie lata zasadę działania bety to już druga sprawa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 29 Kwiecień 2014 OBYM SIĘ MYLIŁ... ale ;P Nie wiem dlaczego ale gdzieś w środku czuję, że ta gra nie dosięgnie oczekiwań w niej pokładanych.Twierdzą, że będzie można wyposażyć swojego strażnika tak, że będzie wiadomo jaki to kozak, co przeszedł i kogo ubiłCzyli, co? 10 000 osób zabije jakiegoś bossa i będzie biegać z jego czaszką jako naramiennikiem, futrem jako peleryną, miednicą jako hełmofonem ?Może faktycznie, podczas grania będzie różnorodnie ale gdzieś tam czuję, że END GAME to już będzie Clone Fest z podziałem na klasy we wszystkich kolorach tęczy. Jakoś nie widzę w oferowanych materiałach wystarczająco miejsca na taką indywidualność. Będzie się niczym w Diablo zbierało określony Set ekwipunku i zmieniało mu kolory - lub zakładało kilka elementów żeby coś urozmaicić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Kwiecień 2014 (edytowane) Może faktycznie, podczas grania będzie różnorodnie ale gdzieś tam czuję, że END GAME to już będzie Clone Fest z podziałem na klasy we wszystkich kolorach tęczy. Będzie się niczym w Diablo zbierało określony Set ekwipunku i zmieniało mu kolory - lub zakładało kilka elementów żeby coś urozmaicić. ...a czego się spodziewasz? To nie azjatyckie MMO gdzie można sobie kupić strój królika żeby postać wyglądała słitaśnie. W którejś recenzji było napisane że każdy może wyglądać jak chce i wygląd nie będzie miał wpływu na statystyki, co najwyżej elementy zbroi mogą gdzieś na siebie nachodzić ... zaraz znajdę to wrzucę cytat. http://kotaku.com/i-played-45-minutes-of-destiny-and-it-was-kind-of-bori-1568127899 Some gear obviously forms a specific set that meshes well together, but players are free to mix and match however they'd like without penalties—the worst that can happen is that some gear will visually clash, but hey. If that's how you roll, that's how you roll. People will join you in your attempt to fight evil and learn more about the world—but it's not an MMO. It's a "shared-world shooter," the supposed first of its kind, which offers a persistent world for everyone. ...czyli będzie coś a'la Diablo z Battle Netem lub Borderlands na koksie ;) ...to ja se jeszcze pospamuję. http://uk.ign.com/articles/2014/04/28/i-played-destiny-and?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social Klawiszologia: Edytowane 29 Kwiecień 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Maj 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/05/05/dressed-kill-destinys-weapons-armour/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 5 Maj 2014 Super coraz bardziej wygląda na to, że dostaniemy to czego się spodziewałem Warframe 2.0. W W-F przegrałem już ponad 130 godzin i dalej sobie pykam bo jest co zbierać i odblokowywać, gra się zajebiaszczo. Mam nadzieję, że Destiny będzie tak samo bądź lepiej rozbudowane. Dawać tą bete. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 5 Maj 2014 Ja w 1.5 tygodnia przegralem juz 100h w Warframe - TO JEST ZUOO! Jak Destiny będzie ulepszonym Warframem to żegnam się z rodziną bo ją w okolicach stycznia znów zobaczę :/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 6 Maj 2014 Tak przedstawia się lista trybów w Destiny: Bounty - to typowe rajdy, w których gracze zmierzą się z ogromnymi bestiami i nadciągającymi hordami przeciwników. Zadania będą wymagające, długie i bardzo różnorodne, jednak nagrody za ten trud mają być wyjątkowe. Faction Wars - pojedynki frakcji, to dobra okazja do wypróbowania nowych sprzętów na żywych przeciwnikach. Twórcy legendarnej serii Halo zaoferują nam różnorodne mapy. Należy pamiętać, że dołączyć do zabawy w tym trybie będą mogły jedynie osoby, które spędzą w grze odpowiednią ilość godzin. Strike - to misje kooperacyjne, których długość ma nie przekraczać 30 minut. Tutaj otrzymujemy dokładne polecenia, które należy wykonać, a podczas wszystkich zadań mogą nam towarzyszyć znajomi (w grupie maksymalnie 3 osoby). Patrol - zabawa dla fanów MMO, którzy lubią zwiedzać ogromne lokacje i wykonywać przeróżne zadania. Twórcy zapowiedzieli, że powyższa lista może zostać rozszerzona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach