MichalEEEk 471 Napisano 14 Sierpień 2013 (edytowane) Od jakiegoś czasu gram juz WK i mam pewien problem. Otóż wczoraj robiłem szybki format konsoli i po formacie konsoli nie ma mojej Wirtualnej gwiazdy. Po odpaleniu Wk przenosi mnie na ekran tworzenia nowej gwiazdy. Mam podejrzenia że może to być wina braku aktywnego paszportu, którego nie wiem jak aktywować. Zgranie online passa który jest darmowy nic nie daje.. Wiecie co robićmoze? Edytowane 14 Sierpień 2013 przez MichalEEEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 27 Sierpień 2013 szukam pilnie klubu pozycja lp 89,spo 90, ln 88 pisac nick psn slawinski1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 29 Sierpień 2013 znowu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 31 Sierpień 2013 nom bo phs w 13 sie rozpadlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royalek 3 Napisano 1 Wrzesień 2013 nom bo phs w 13 sie rozpadlo ty pocwicz wkoncu a nie ciagle kluby szukasz :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 2 Wrzesień 2013 zeby cwiczyc musze miec klub :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 25 Wrzesień 2013 Siemka, Tworzy ktoś lub ma jakiś klub dla początkowych graczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 26 Wrzesień 2013 (edytowane) Klub Malaria PL poszukuje graczy na jak narazie kazda pozycje i dwoch menadzerow w celu pomocy w prowadzenia klubu, obecnie jestesmy w 8 lidze .Od gracza wymagamy czestego grania w klubie ,podajacego przede wszystkim , ogarnietych oraz z HS.Nie szukamy graczy przelotnych .pisac na psn slawinski1991 Edytowane 28 Wrzesień 2013 przez slawinski1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royalek 3 Napisano 26 Wrzesień 2013 Klub Husaria PL poszukuje graczy na jak narazie kazda pozycje i dwoch menadzerow w celu pomocy w prowadzenia klubu, obecnie jestesmy w 8 lidze .Od gracza wymagamy czestego grania w klubie ,podajacego przede wszystkim , ogarnietych oraz z HS.Nie szukamy graczy przelotnych .pisac na psn slawinski1991 :)))))))))))))))))))))) nie doluj mnie :))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 26 Wrzesień 2013 (edytowane) No co trzeba szukac ludzi :D Do zobaczenia royal na lidze fvpa .Pozdro Edytowane 26 Wrzesień 2013 przez slawinski1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royalek 3 Napisano 26 Wrzesień 2013 No co trzeba szukac ludzi Do zobaczenia royal na lidze fvpa .Pozdro nie no wszystko okej tylko ta nazwa... :) przypomina mi cos i tobie tez powinna :) heh pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawinski1991 0 Napisano 26 Wrzesień 2013 Ta nazwa nie ma nic wspolnego z klubem o ktorym mowimy,:P Napewno nie atmosfere w klubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 27 Wrzesień 2013 (edytowane) Ja mam jedno pytanie, czy ktoś może mi napisać jak zrobić sobie zdjęcie i jak ustawić w Game Face aby potem piłkarz nie wyglądał jak Trup lub był cały zielony?? Edytowane 28 Wrzesień 2013 przez Warson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 28 Wrzesień 2013 Game Face i tak nie za bardzo działa... znaczy ty będziesz swoją twarz widział... ale dla innych będziesz jakimś randomem w dodatku z pomarańczową cerą :laugh: Szukam klubu, silny środkowy napastnik (szpica) OVR 78 (in progres) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royalek 3 Napisano 1 Październik 2013 Siemanko z racji tego że ; jestesmy ogarnieci, wszyscy sa pro, i chcemy 2 i 1 lige fvpa wciagnac nosem, szukamy nowych graczy, kazdy masz szanse sie sprawdzic :), umiesz pykac ( nie tylko w fife :) ? grasz zespolowo ? chcesz daleko zajsc z nami to pisz smialo :) kazdy ma szanse na testy ;) wiec walic panowie drzwiami i oknami :) dobrze jakbys mial hs ( sluchaweczke ) bo reszty mojej druzyny juz mi sie sluchac nie chce :), a jak masz lat 14 i chcesz miec kolege na dobre i na zle to Damian sluzy pomocą ;) wiec jak cos i jak ktos chetny to pisac na psn : ROYALBB97 ( duzy Pokemon ) DAMIANKRZESZOWSK ( maly Pokemon ) NAWROT1991 ( Pokemon - pijak ) elo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin09 0 Napisano 4 Listopad 2013 (edytowane) .. Edytowane 4 Listopad 2013 przez Adin09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz930 0 Napisano 28 Styczeń 2014 (edytowane) Witam. Jestem początkującym graczem jeśli chodzi o wirtualne kluby, ale chętnie dołączę do jakiegoś klubu. Czy są chętni aby mnie przyjąć? Pozycja Prawy pomocnik Edytowane 28 Styczeń 2014 przez mariusz930 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach