Skocz do zawartości
LionelPL

Pro Evolution Soccer 2014

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.10.2013 o 13:36, vincent napisał:

To jakiś bubel chyba jest. wrzuciłem wszystko na usb włożyłem do pleya i raz pokazywało zawartość i nagle znikało jakby usb wogule nie było w ps3. Podawajcie następnym razem sprawdzone patche bo to ułatwi wszystkim sprawe a nie jakieś niewiadomego pochodzenia bo to że mi ten komp zaczął glośno chodzić przy tych błedach to tez nie za ciekawe było.

Już nie przesadzaj że od tego komp ci źle chodzi hehe

Piszecie, że szukacie patcha więc miałem chwilę wolnego w pracy i wpisałem w google od razu wyskoczył. Spojrzałem że WENB 1.1 więc o co Ci chodzi??? Mam konsole do pracy zabrać ?

Z resztą LONS podał wcześniej też WENB 1.1 ale nie chce mi się szperać na forum.

Edytowane przez januszp85

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 13:39, januszp85 napisał:

Już nie przesadzaj że od tego komp ci źle chodzi hehe

Piszecie, że szukacie patcha więc miałem chwilę wolnego w pracy i wpisałem w google od razu wyskoczył. Spojrzałem że WENB 1.1 więc o co Ci chodzi??? Mam konsole do pracy zabrać ?

Z resztą LONS podał wcześniej też WENB 1.1 ale nie chce mi się szperać na forum.

Ja tylko mówię jak było przy wypakowywaniu nagle 3 tysiące błedów i komp na obroty których chyba nie miałem jeszcze. Dlatego proszę tylko żeby dawać znać z patchem który już ktos przetestował i jest ok tylko tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 13:42, vincent napisał:

Ja tylko mówię jak było przy wypakowywaniu nagle 3 tysiące błedów i komp na obroty których chyba nie miałem jeszcze. Dlatego proszę tylko żeby dawać znać z patchem który już ktos przetestował i jest ok tylko tyle.

Ok spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ja tez mialem dziwne akcje z patchem,ale to bylo co innego gdy wlozylem pena i go podlaczylem do ps3 to mi czarnula zgasla :shok:  ale odziwo nie wiem jakim cudem kurwa czary okazalo sie ze sie kabel poluzowal,od pradu i zgaslo gdy wkladalem pena,a wczoraj zas czarnula naprawiala pliki uszkodzone bo dochodzilo do menu i nie moglo sie wczytac ale juz jest ok.ostatnio to kopiowalem milion rzeczy  :yes:  i moze dlatego,ogolnie paul jak wenb blus czy bles ma juz wersje 1.1 ja musialem dograc pliki z wersji 1.0 do 1.1 bo byly inne z strojami, zrobilem w calosci w folderze wszytskie pliki i tylko edit data dalem ten nowy z 1.1 :)+pliczki z wersji 1.0 bo troche byly inne, ale borusia nazwy ma kijowe reszte chyba ok.??mowie o paulu :) czy na wenb tez jest borusia bez normalnych nazw pilkarzy?bo z tego co wiem wiecznie byly z nia problemy od pesa 10 chyba

a jeszcze mam dobrego patcha z pesa13+14 heh bo roznie gram raz tu raz tam :sweat: ogolnie w 13 mam transfery na bierzoco robione wszystko na czasie,mysle ze zoltki w 14 sie nie wyrobia do lutego z takimi transami jak mam w 13 :)

Edytowane przez crusat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze lons podawal pod blusa a nie pod blesa Janusz :)

ja zaraz sprawdze ten ;atch tylko niech mi sie skopiuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 14:00, crusat napisał:

czy na wenb tez jest borusia bez normalnych nazw pilkarzy?bo z tego co wiem wiecznie byly z nia problemy od pesa 10 chyba

są normalne nazwiska, tylko stroje takie... brzydkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz widze blad w tym patchu crystal palace ma takie same stroje jak everton...i fulham...i hull city

oki niewazne w edytorze sprawdzalem i tam wszyscy mieli takie same stroje poza arsenalem :P

ale liverpool i manchester city niema strojow oryginalnych wiec troche sobie w ciula polecieli z tym patchem...

chyba ze oni stroje oryginalne uwazaja tylko za barwy , bez loga sponsora itp :)

Edytowane przez michaliskox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 15:18, eggman napisał:

są normalne nazwiska, tylko stroje takie... brzydkie

dzieki za info.to pewnie co innego niema, zaraz zbadam sciagne na lapa, ale czy wgram na ps3 to jeszcze nie wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 14:02, Chris de la Rosa napisał:

może w końcu ścisną dupala :)

A co Option File, to ja używam aktualnie tego

http://pesfan.it/232-fo-completi-ps3/10016-pesfan-it-fo-v2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 19:13, michaliskox napisał:

i co tam grzybu jest w tym patchu tak z grubsza ?

tłumaczenie włoskiego przez translator google ;)

Borussia Dortmund, z wszystkich 5 podzielona na HD i pełna zaplanowany [nowy]

Wszystkie oficjalne mundury w HD dla wszystkich drużyn Premier League 2013/2014 [New]

Zastąpiony i przemianowany zawodnicy europejskiego obywatela fałszywe [New]

Oficjalne mundury dla Holandii, Argentyny i Brazylii [NEW]

Logos w wysokiej rozdzielczości dla wszystkich zespołów w Bundeslidze 2013/2014 [NEW]

Nazwy zespołu Bundesligi 2013/2014 [New]

Twarze Stam, Zidane, Kahn, Rui Costa i Figo przez Maquiavelo [nowy]

Twarz kitfisto przez Lewandowskiego [nowy]

Buty, akcesoria i nazwy zaproszenie do Serie A, Premier League, PSG, Borussia Dortmund i Bayern Monako. [New]

Nazwy oficjalne zespoły Premier League 2013/2014

Logos w wysokiej rozdzielczości Premier League 2013/2014

Nazwy zespołu Liga ZON Sagres 2013/2014

Logos High Definition Liga Zon Sagres 2013/2014

Wymieniłem fałszywych tych Holland

Zmiana nazwy, zawodnicy obu drużyn classical

Panowie jaką formację preferujecie w nowym PESie? Ja to śmigam przeważnie na 4-2-3-1, które stosowałem w PES 2013 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 19:01, (L)egionista napisał:

może w końcu ścisną dupala :)

No na Xboxie jak najbardziej xD tak wskazuję info...  "Konami are working closely with Microsoft in order to solve this problem."

Wygląda na to że albo Konami uważa iż na PS3 jest wszystko super albo po prostu nie ogarniają tej konsoli i mają wywaloną kiełbasę :P Mówiłem już że uwielbiam ich poczucie humoru ? :] 

Edytowane przez Chris de la Rosa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 19:23, Chris de la Rosa napisał:

No na Xboxie jak najbardziej xD tak wskazuję info...  "Konami are working closely with Microsoft in order to solve this problem."

Wygląda na to że albo Konami uważa iż na PS3 jest wszystko super albo po prostu nie ogarniają tej konsoli i mają wywaloną kiełbasę :P Mówiłem już że uwielbiam ich poczucie humoru ? :] 

Myślisz, że aż tak polecą z nami w chooya? Ja sądze a raczej mam nadzieję, że pamiętają też o PS3 i my też będziemy niedługo zadowoleni  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 19:37, (L)egionista napisał:

Myślisz, że aż tak polecą z nami w chooya? Ja sądze a raczej mam nadzieję, że pamiętają też o PS3 i my też będziemy niedługo zadowoleni  :P

Trudno jednoznacznie stwierdzić ale taka strona jak WENB nie sądzę by popełniła po prostu błąd pisząc tylko o Xboxie... tym bardziej że sami robią patche dla PS3... Nie chcę siać paniki ale nie mam za grosz zaufania do Konami wiec różne sytuację biorę pod uwagę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzybu dzieki za ten patch, na chwile obecna najlepszy :)

no i jest oryginalny stroj borussi :) rewelka :)

Edytowane przez michaliskox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 19:21, (L)egionista napisał:

tłumaczenie włoskiego przez translator google ;)

Borussia Dortmund, z wszystkich 5 podzielona na HD i pełna zaplanowany [nowy]

Wszystkie oficjalne mundury w HD dla wszystkich drużyn Premier League 2013/2014 [New]

Zastąpiony i przemianowany zawodnicy europejskiego obywatela fałszywe [New]

Oficjalne mundury dla Holandii, Argentyny i Brazylii [NEW]

Logos w wysokiej rozdzielczości dla wszystkich zespołów w Bundeslidze 2013/2014 [NEW]

Nazwy zespołu Bundesligi 2013/2014 [New]

Twarze Stam, Zidane, Kahn, Rui Costa i Figo przez Maquiavelo [nowy]

Twarz kitfisto przez Lewandowskiego [nowy]

Buty, akcesoria i nazwy zaproszenie do Serie A, Premier League, PSG, Borussia Dortmund i Bayern Monako. [New]

Nazwy oficjalne zespoły Premier League 2013/2014

Logos w wysokiej rozdzielczości Premier League 2013/2014

Nazwy zespołu Liga ZON Sagres 2013/2014

Logos High Definition Liga Zon Sagres 2013/2014

Wymieniłem fałszywych tych Holland

Zmiana nazwy, zawodnicy obu drużyn classical

Panowie jaką formację preferujecie w nowym PESie? Ja to śmigam przeważnie na 4-2-3-1, które stosowałem w PES 2013 :biggrin:

a to moze jest w BLUSIE,bo paul slabe patche robi,trza go wywalic jutro,lepszy jest wenb ale cos wypakowac nie moge bo jakis dziwny plik zostaje DS_Store 184 jest ?-? :teehee:

Edytowane przez crusat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 12:29, januszp85 napisał:

Tu macie

[PES 2014 PS3] WENB Option File 1.1 (blus + bles) http://www.we-brothers.net/?p=510

wgrales tego,i jak z niemiecka jest pelna nazwy pilkarzy herby? ,bo paul w swoim namieszal i juz raczej od niego nigdy nic nie wezme,bo jakos muli i duzo brakuje,w pesie 13 mialem od wenba i byl caly rok dobry nic nie nawalal i taki trza wgrac :)

albo narazie olac patche i zaczekac, bo wkoncu wyjdzie jakis full - konkret ,bo pewnie wkrotce konami azja wyda swojego i wszystkie patche szlak trafi ? :)

Edytowane przez crusat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam tego wloskiego , wszystkie herby sa , cala angielska liga ma stroje nawet po 3 lub 4 komplety , jest oryginalny stroj borussi dortmund , oryginalny stroj argentyny i brazyli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 21:22, michaliskox napisał:

ja polecam tego wloskiego , wszystkie herby sa , cala angielska liga ma stroje nawet po 3 lub 4 komplety , jest oryginalny stroj borussi dortmund , oryginalny stroj argentyny i brazyli :)

no taki by siadl, nie powiem, ale on w blesie a ja musze blusa :) czyli mowisz ze nic w nim nie brakuje,bo cos pisales ze crystal palace ....... itd

Edytowane przez crusat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to pisalem o tym od wenb 1.1 ... pisza ze sa oryginalne stroje dla calej premiership , a tymczasem odpalam meczyk liverpool manchester i sa tylko barwy oryginalne bez loga bez sponsorow :)

a w tym wloskim jest miodnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.10.2013 o 21:28, michaliskox napisał:

a to pisalem o tym od wenb 1.1 ... pisza ze sa oryginalne stroje dla calej premiership , a tymczasem odpalam meczyk liverpool manchester i sa tylko barwy oryginalne bez loga bez sponsorow :)

a w tym wloskim jest miodnie :)

Aha idzie sie pogubic z tymi patchami calymi,no taki wloski pewnie spoko jest,hmmmm chyba trza sie wstrzymac jeszcze,pewnie beda jeszcze nie takie,no w tym paula tez paru niemieckiej brakuje,i te nazwy, ale ang.jest ok.pogrzebie moze cos jeszcze znajde w blusie :) ale szczeze nie chce mi sie za bardzo juz szukac,wgralbym jednego zeby zostal na zawsze tak jak rok temu w 13 wenba i do dzis zyje

hehe makarony :laugh:

Il volto di Lewandovski penso lo farà Konami col DLC delle facce... Vabè intanto me lo gusto così. Se vuoi posso farti dei test.

ne sono sicuro, sarà inserito dalla Konami per fortuna, quindi non varrebbe la pena metterlo alla fine....

Edytowane przez crusat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie LONS miał rację, że online chodzi czasami bez problemu. Może mi nie uwierzycie ale kilka dni temu włączyłem meczyk z kumplem 2vs2 i kaszana za to wczoraj zagraliśmy około 6 meczów 2vs2 i nie było spowolnień ani nawet małego laga, wszystko chodziło płynnie aż nie wierzyłem.

U was jak to wygląda??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi