Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.10.2014 o 22:31, Barbartolini napisał:

Cześć mam dwa pytania związane z Driveclub. 

1. Czy w tej grze podczas jazdy leci jakaś muzyka?

Z góry dzięki za pomoc.

"There’s enough soundtrack for a double CD, all-new, original music by Welsh electro-dance group Hybrid. And that soundtrack has been remixed by contemporary heavy-hitters like DJ Shadow and Noisia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkańcy USA już się cieszą, ale nie do końca. Serwery multi Down :P

Recki o 15 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie miałem takiego ciśnienia na gierkę, a forum neogafa odświeżam co minutę... i jak tu pracować?

Ciekawe czy zaraz po 15 wysypią się recenzje.

Ci, którym się udało odpalić, na razie piszą, że gra jest świetna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne co mają od roku to problemy. Jak zwykle wrzuca wieczorem, kazdy się rzuci, i pogramy za 2 dni, bo będzie transfer 10 kb/s...

Po chu* komu ten caly preload skoro to działa jak gówno. Tydzień przed premierą, bez żadnego gadania, powinna być do ściągnięcia, żeby każdy miał grę na premierę już na dysku.

Edytowane przez PiPoL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć jest uczucie zapier..alania :D must have znaczy się

gif-teeth-oh-shit-878245.gif

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.10.2014 o 08:10, PiPoL napisał:

Jedyne co mają od roku to problemy. Jak zwykle wrzuca wieczorem, kazdy się rzuci, i pogramy za 2 dni, bo będzie transfer 10 kb/s...

Po () komu ten caly preload skoro to działa jak gówno. Tydzień przed premierą, bez żadnego gadania, powinna być do ściągnięcia, żeby każdy miał grę na premierę już na dysku.

Zgadzam sie tylko czesciowo. Tzn to czy wrzucili by gre do PSS - 7 czy 10 dni przed premiera moglo by moze odrobine pomoc ale i tak masa rzucila by sie jak tylko gre mozna by pobierac. Co by nie rozwiazalo problemow. Mogli by ew zrobic regionalizacje i dawac gre 10 dni przed w regionie1, 8dni przed w regione 2 itd ale tutaj znow by sie podniosly glosy o nierownym traktowaniu bo wiekszosc nie pomyslala by o tym ze chodzi o rozlozenie ruchu. 

Zgodze sie natomiast ze skoro plyta juz dawno wytloczona i rozeslana a niektorzy juz kupili swoja kopie. To chyba nie jest az tak wielkim problemem dostosowanie wersji cyfrowej zeby ja przygotowac do DL w czasie jak plyty sie juz tlocza (o ile w ogole co kolwiek musi byc zmieniane) wiec wczesniejsze wrzucenie do sklepu celem preloadu mialo by sens. 

Byc moze zachodza obawy ze jakos ludzie by to obchodzili i grali wczesniej - ale akurat w wypadku tej gry gdzie sklepy sprzedawaly ja wczesniej - gdzie nie widze blockowania tresci na YT z singla i multi przed przed premiera a jedyne embargo jest na recenzje - nie widze jakiegos wielkiego problemu. 

//Przepraszam na off-topic.

Edytowane przez MagEllan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.10.2014 o 08:10, PiPoL napisał:

Po chu* komu ten caly preload skoro to działa jak gówno. Tydzień przed premierą, bez żadnego gadania, powinna być do ściągnięcia, żeby każdy miał grę na premierę już na dysku.

Spokojnie - pacz wszystko naprawi i doda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak czytałem dokładnie. Wkleiłem Ci to co jest pod ofertą Upgrade PS+edition w PSS za 169PLN nie z wersji darmowej. 

Winne jest więc Sony, że nie zmieniło opisu w PSS :)

W dniu 6.10.2014 o 20:33, kloose napisał:

A przeczytałeś dokładnie, o co pytał kolega? O upgrade do pełnej wersji, nie to demo z Plusa :P

http://blog.us.playstation.com/2014/05/07/driveclub-playstation-plus-edition-details-2/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.10.2014 o 08:29, MagEllan napisał:

Zgadzam sie tylko czesciowo. Tzn to czy wrzucili by gre do PSS - 7 czy 10 dni przed premiera moglo by moze odrobine pomoc ale i tak masa rzucila by sie jak tylko gre mozna by pobierac. Co by nie rozwiazalo problemow. Mogli by ew zrobic regionalizacje i dawac gre 10 dni przed w regionie1, 8dni przed w regione 2 itd ale tutaj znow by sie podniosly glosy o nierownym traktowaniu bo wiekszosc nie pomyslala by o tym ze chodzi o rozlozenie ruchu. 

Nawet jeśli wszyscy by się rzucili pierwszego dnia i serwery by padły to i tak w ciągu pozostałych 9 dni każdy by zdążył ściągnąć, więc gracze byliby do przodu.

Co do DC - może tak działa na mnie brak gier na PS4, ale to pierwsza samochodówka od czasów Colina 2 na PC, która robi mi nadzieje na dobrą zabawę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.10.2014 o 22:31, Barbartolini napisał:

Cześć mam dwa pytania związane z Driveclub. 

1. Czy w tej grze podczas jazdy leci jakaś muzyka?

Domyślnie muzyka podczas jazdy jest wyłączona ale można włączyć w opcjach dźwięku i dowolnie ustawić głośność w menu i podczas wyścigów. Jednak najlepsza muzyka płynie podczas jazdy z silnika, o to się autorzy postarali. Ferrari California brzmi wybornie, a jeszcze lepiej się nim driftuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza ocena (pomimo embarga) - http://www.onpsx.de/artikel.php?id=932

btw, jak oni z 9.0, 8.5, 9.5, 9.0 - wystawili 8.5?? Matematyka wyższa :D

#dajciemito

i9rt4IvDPcG8C.jpg

Downloading rusza za godzinę i 10 min:

Edytowane przez m0rph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A embargo nie jest do dnia dzisiejszego? Premiera w USA chyba dziś. Moge się mylić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie da sie ustawic kamere zza auta  troche wyzej? tak zeby bylo widac co jest przed nami ? bo ta na screenach  i na filmikach jest nie za bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.10.2014 o 09:51, m0rph napisał:

Pierwsza ocena (pomimo embarga) - http://www.onpsx.de/artikel.php?id=932

btw, jak oni z 9.0, 8.5, 9.5, 9.0 - wystawili 8.5?? Matematyka wyższa :biggrin:

bo atmosfera jest kluczowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jeśli było tysiącpińcetstodziewińcet razy to zrugajcie mnie albo skrzyczcie, ale mam pytanie.

Czy dzięki temu upgrade-owi plusowej wersji będzie można jutro odpalić grę czy dopiero 10.10?

Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10.10 to UK - tam wszystkie premiery gier w piątki są.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.10.2014 o 10:07, toreso napisał:

Panowie jeśli było tysiącpińcetstodziewińcet razy to zrugajcie mnie albo skrzyczcie, ale mam pytanie.

Czy dzięki temu upgrade-owi plusowej wersji będzie można jutro odpalić grę czy dopiero 10.10?

kryczeęęęęęęę, 8.10.

Edytowane przez jodzio
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tera następne idiotyczne mam nadzieje pytanie.

Czy apgrejdowana wersja zadziała już dzisiaj o 0:00 czy dopiero gdy wrzuca ja do + czyli tam popołudniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie temat gorący to i 2 pytania gorące:

1. Jest gdzieś lista jakie auta i trasy są w wersji PS+ a jakie w pełnej?  MACIE

2. Preload tylko dla wersji płatnej a subskrybenci PS+ czekają grzecznie aż nam udostępnią możliwość w środę tak :biggrin:

Edytowane przez DarkShadowPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.10.2014 o 10:20, toreso napisał:

To tera następne idiotyczne mam nadzieje pytanie.

Czy apgrejdowana wersja zadziała już dzisiaj o 0:00 czy dopiero gdy wrzuca ja do + czyli tam popołudniu?

Dziś po północy.
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi