Torba_Piany 97 Napisano 6 Październik 2014 W dniu 6.10.2014 o 22:31, Barbartolini napisał: Cześć mam dwa pytania związane z Driveclub. 1. Czy w tej grze podczas jazdy leci jakaś muzyka? Z góry dzięki za pomoc. "There’s enough soundtrack for a double CD, all-new, original music by Welsh electro-dance group Hybrid. And that soundtrack has been remixed by contemporary heavy-hitters like DJ Shadow and Noisia." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 7 Październik 2014 Mieszkańcy USA już się cieszą, ale nie do końca. Serwery multi Down :P Recki o 15 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 7 Październik 2014 Dawno nie miałem takiego ciśnienia na gierkę, a forum neogafa odświeżam co minutę... i jak tu pracować? Ciekawe czy zaraz po 15 wysypią się recenzje. Ci, którym się udało odpalić, na razie piszą, że gra jest świetna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Październik 2014 Co z tym pre-loadem ? Miał być wczoraj, a tu lipa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 7 Październik 2014 Jakieś problemy mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Jedyne co mają od roku to problemy. Jak zwykle wrzuca wieczorem, kazdy się rzuci, i pogramy za 2 dni, bo będzie transfer 10 kb/s... Po chu* komu ten caly preload skoro to działa jak gówno. Tydzień przed premierą, bez żadnego gadania, powinna być do ściągnięcia, żeby każdy miał grę na premierę już na dysku. Edytowane 7 Październik 2014 przez PiPoL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Październik 2014 Ponoć jest uczucie zapier..alania :D must have znaczy się 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) W dniu 7.10.2014 o 08:10, PiPoL napisał: Jedyne co mają od roku to problemy. Jak zwykle wrzuca wieczorem, kazdy się rzuci, i pogramy za 2 dni, bo będzie transfer 10 kb/s... Po () komu ten caly preload skoro to działa jak gówno. Tydzień przed premierą, bez żadnego gadania, powinna być do ściągnięcia, żeby każdy miał grę na premierę już na dysku. Zgadzam sie tylko czesciowo. Tzn to czy wrzucili by gre do PSS - 7 czy 10 dni przed premiera moglo by moze odrobine pomoc ale i tak masa rzucila by sie jak tylko gre mozna by pobierac. Co by nie rozwiazalo problemow. Mogli by ew zrobic regionalizacje i dawac gre 10 dni przed w regionie1, 8dni przed w regione 2 itd ale tutaj znow by sie podniosly glosy o nierownym traktowaniu bo wiekszosc nie pomyslala by o tym ze chodzi o rozlozenie ruchu. Zgodze sie natomiast ze skoro plyta juz dawno wytloczona i rozeslana a niektorzy juz kupili swoja kopie. To chyba nie jest az tak wielkim problemem dostosowanie wersji cyfrowej zeby ja przygotowac do DL w czasie jak plyty sie juz tlocza (o ile w ogole co kolwiek musi byc zmieniane) wiec wczesniejsze wrzucenie do sklepu celem preloadu mialo by sens. Byc moze zachodza obawy ze jakos ludzie by to obchodzili i grali wczesniej - ale akurat w wypadku tej gry gdzie sklepy sprzedawaly ja wczesniej - gdzie nie widze blockowania tresci na YT z singla i multi przed przed premiera a jedyne embargo jest na recenzje - nie widze jakiegos wielkiego problemu. //Przepraszam na off-topic. Edytowane 7 Październik 2014 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 7 Październik 2014 W dniu 7.10.2014 o 08:10, PiPoL napisał: Jedyne co mają od roku to problemy. Jak zwykle wrzuca wieczorem, kazdy się rzuci, i pogramy za 2 dni, bo będzie transfer 10 kb/s... Po chu* komu ten caly preload skoro to działa jak gówno. Tydzień przed premierą, bez żadnego gadania, powinna być do ściągnięcia, żeby każdy miał grę na premierę już na dysku. Spokojnie - pacz wszystko naprawi i doda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 7 Październik 2014 tak czytałem dokładnie. Wkleiłem Ci to co jest pod ofertą Upgrade PS+edition w PSS za 169PLN nie z wersji darmowej. Winne jest więc Sony, że nie zmieniło opisu w PSS :) W dniu 6.10.2014 o 20:33, kloose napisał: A przeczytałeś dokładnie, o co pytał kolega? O upgrade do pełnej wersji, nie to demo z Plusa :P http://blog.us.playstation.com/2014/05/07/driveclub-playstation-plus-edition-details-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Październik 2014 W dniu 7.10.2014 o 08:29, MagEllan napisał: Zgadzam sie tylko czesciowo. Tzn to czy wrzucili by gre do PSS - 7 czy 10 dni przed premiera moglo by moze odrobine pomoc ale i tak masa rzucila by sie jak tylko gre mozna by pobierac. Co by nie rozwiazalo problemow. Mogli by ew zrobic regionalizacje i dawac gre 10 dni przed w regionie1, 8dni przed w regione 2 itd ale tutaj znow by sie podniosly glosy o nierownym traktowaniu bo wiekszosc nie pomyslala by o tym ze chodzi o rozlozenie ruchu. Nawet jeśli wszyscy by się rzucili pierwszego dnia i serwery by padły to i tak w ciągu pozostałych 9 dni każdy by zdążył ściągnąć, więc gracze byliby do przodu. Co do DC - może tak działa na mnie brak gier na PS4, ale to pierwsza samochodówka od czasów Colina 2 na PC, która robi mi nadzieje na dobrą zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 7 Październik 2014 W dniu 6.10.2014 o 22:31, Barbartolini napisał: Cześć mam dwa pytania związane z Driveclub. 1. Czy w tej grze podczas jazdy leci jakaś muzyka? Domyślnie muzyka podczas jazdy jest wyłączona ale można włączyć w opcjach dźwięku i dowolnie ustawić głośność w menu i podczas wyścigów. Jednak najlepsza muzyka płynie podczas jazdy z silnika, o to się autorzy postarali. Ferrari California brzmi wybornie, a jeszcze lepiej się nim driftuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Pierwsza ocena (pomimo embarga) - http://www.onpsx.de/artikel.php?id=932 btw, jak oni z 9.0, 8.5, 9.5, 9.0 - wystawili 8.5?? Matematyka wyższa :D #dajciemito Downloading rusza za godzinę i 10 min: Edytowane 7 Październik 2014 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 7 Październik 2014 A embargo nie jest do dnia dzisiejszego? Premiera w USA chyba dziś. Moge się mylić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szeryffo 5 Napisano 7 Październik 2014 mam pytanie da sie ustawic kamere zza auta troche wyzej? tak zeby bylo widac co jest przed nami ? bo ta na screenach i na filmikach jest nie za bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2014 W dniu 7.10.2014 o 09:51, m0rph napisał: Pierwsza ocena (pomimo embarga) - http://www.onpsx.de/artikel.php?id=932 btw, jak oni z 9.0, 8.5, 9.5, 9.0 - wystawili 8.5?? Matematyka wyższa bo atmosfera jest kluczowa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Panowie jeśli było tysiącpińcetstodziewińcet razy to zrugajcie mnie albo skrzyczcie, ale mam pytanie. Czy dzięki temu upgrade-owi plusowej wersji będzie można jutro odpalić grę czy dopiero 10.10? Edytowane 7 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Październik 2014 10.10 to UK - tam wszystkie premiery gier w piątki są. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) W dniu 7.10.2014 o 10:07, toreso napisał: Panowie jeśli było tysiącpińcetstodziewińcet razy to zrugajcie mnie albo skrzyczcie, ale mam pytanie. Czy dzięki temu upgrade-owi plusowej wersji będzie można jutro odpalić grę czy dopiero 10.10? kryczeęęęęęęę, 8.10. Edytowane 7 Październik 2014 przez jodzio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Październik 2014 To tera następne idiotyczne mam nadzieje pytanie. Czy apgrejdowana wersja zadziała już dzisiaj o 0:00 czy dopiero gdy wrzuca ja do + czyli tam popołudniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 7 Październik 2014 Już można ssać yakby się kto pytał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 7 Październik 2014 Tez wam pobiera 2gb z hakiem? Wersja upgrade z ps+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 7 Październik 2014 (edytowane) Panowie temat gorący to i 2 pytania gorące: 1. Jest gdzieś lista jakie auta i trasy są w wersji PS+ a jakie w pełnej? MACIE 2. Preload tylko dla wersji płatnej a subskrybenci PS+ czekają grzecznie aż nam udostępnią możliwość w środę tak ? Edytowane 7 Październik 2014 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 7 Październik 2014 W dniu 7.10.2014 o 10:20, toreso napisał: To tera następne idiotyczne mam nadzieje pytanie. Czy apgrejdowana wersja zadziała już dzisiaj o 0:00 czy dopiero gdy wrzuca ja do + czyli tam popołudniu? Dziś po północy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Październik 2014 http://www.gram.pl/artykul/2014/10/06/driveclub-recenzja.shtml gram.pl 7,8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach