Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Aaa to ja w polszy bralem wiec wszystko jasne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i na mnie tez nadszedl czas, dzis zauwazylem pekniecie na lewej galce. Ponad 40h w battlefielda i drugie tyle w fife, to mowicie ze lepiej odrwzu do pramu wysylac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś tak jak ja brał z amazona to śpieszę donieść jak wygląda reklamacja. Gadałem z babką na czacie, wystarczyło że napisałem że jest problem z moim dualshockiem, nawet nie pytała o co dokładnie chodzi tylko wygenerowała papiery do wysłania na poczcie (wszystko na koszt amazonu) i zleciła od razu zwrot kasy (nawet lepiej na tym wyjdę bo funt lepiej stoi :)), możliwa by była wymiana ale oczywiście nie mają nic na stanie chwilowo.

Dlatego z Amazonu powinno się wszystko kupować :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i obsluga fajna ale pozniej taki Amazon przenosi magazyny do Polski i ludzie z GPSem w dupie beda biegac za najnizsza krajowa zeby paczki dotarly na czas!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i obsluga fajna ale pozniej taki Amazon przenosi magazyny do Polski i ludzie z GPSem w dupie beda biegac za najnizsza krajowa zeby paczki dotarly na czas!

w dzisiejszych czasach trzeba sie cieszyc ze sie ma jakakolwiek prace i watpie zeby zarobki byly gorsze niz w biedronce ;)

czasami mam wrazenie ze kontroler mi nie reaguje na przyciski w bf4. Nie jakos notorycznie ale zdarza sie ze wcisne trojkat czy tam kwadrat zeby przeladowac i nie wychodzi, musze jeszcze raz wciskac. Niewiem czy mam za szybkie palce albo dusze dwa jednoczesnie. Mial ktos tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak często. Zanim zdążę wcisnąć strzał to ginę.

A tak na poważnie to często miałem tak w strzelaniach że za szybko coś chciałem zrobić i albo wydawało mi się że wcisnąłem przycisk albo wcisnąłem za słabo.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem trochę ten temat i postanowiłem po postach PIPola zakupić nakładki na analogi.

Mimo ze jak narazie nie miałem wytartych gałeczek ;) postanowiłem sie zabezpieczyć.Wkurzało mnie to ze często mi kciuk wylatywał ze spustu.

26c724df433719d2m.jpg

Na zdjęciu umieściłem podczas zakładania jedną nakładkę tak aby dla potencjalnych zainteresowanych pokazać ze wysokość nakładki wzrasta oraz pole powierzchni.Mimo ze wypustek nie ma w środku to proszę mi uwierzyć ze kciuk trzyma sie bardzo dobrze.Ocene po około 5 godzinach grania w Fife oraz BF4 wystawiam 4+ .Warto za śmieszne pieniądze i poprawić sobie granie oraz zabezpieczyć przed ścieraniem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak często. Zanim zdążę wcisnąć strzał to ginę.

A tak na poważnie to często miałem tak w strzelaniach że za szybko coś chciałem zrobić i albo wydawało mi się że wcisnąłem przycisk albo wcisnąłem za słabo.

szlag mnie trafia... Tak jak piszesz, najczesciej w sytuacjach kryzysowych dochodzi do niewciskow :D albo zachodze typow od tylu, nie widza mnie, otwieram ogien i galka sie wcisnie wtedy kiedy akurat nie powinna i kosa macham przed typami a ci we mnie laduja... no nic chyba musze zaczac cwiczyc joge :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Właśnie zauważyłem,że lewy analog mi się lekko zdziera. Na allegro wszystkie te tańsze nakładki w kolorze czarny wyprzedane, tak więc zostają tylko te droższe. Używał ktoś tych z orb albo hama?  

Edytowane przez creatinfreak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

używałem z hama (obecnie zdjąłem bo ścieram analog i oddaje pada do wymiany) i moge polecić :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak potrzasne padem to slysze jak lata w srodku mały kawałek plastiku, czy mozna takie cos reklamowac wedlug Was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można bo to nie plastik tylko ruchomy element wibracji.

Każdemu stuka z lewej strony jak potrząśnie padem.

Chyba że to coś innego to reklamuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można bo to nie plastik tylko ruchomy element wibracji.

Każdemu stuka z lewej strony jak potrząśnie padem.

Chyba że to coś innego to reklamuj.

to nie analog:) 

odlamany kawaleczek plastiku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wibracje to nie analog.

Jeżeli ewidentnie plastik ci się tłucze to reklamuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem u Siebie że też lewa gałka od grania w BF'a jest ewidentnie gładsza od prawej przez co częściej palec zaczyna się osuwać. Zastanawiałem się nad nakładkami jednak stwierdziłem że skoro SONY daje tylko 12 m gwarancji to trzeba "zaorać" pada aby wymienili na nowy bo niestety nie wieże że gałka nie zacznie pękać skoro zaczęła się wycierać, zresztą w górnejczęści widać malutkie ubytki. Mój 4 letni DS3 wygląda chyba lepiej :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lewy analog zawsze jest bardziej sciornay niż prawy.

Dojedź dziada i wymieniaj.

Ja swoje gumki też jakiś czas temu ściągnąłem i bez ciśnienia gram. Jak zajadę to wymienię. Jak nie zajadę ...to i tak zajadę i wymienię ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko właśnie problem polega na tym że za jakiś czas skończy się 12 miechów gwarancji a w sklepie gdzie się kupiło trzeba by pewnie zgłaszać całość jako niezgodność towaru z umową.

Sony mogło by zając jakies oficialne stanowisko i np wydać wersje 311 z której nie ścierają się gałki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...to co za problem w 11 miesiącu padowi "pomóc"?

Z tego co gdzieś czytałem Sony już pracuje nad poprawionym modelem, ale to traktuję bardziej jako plotę. ;)

Poza tym zakrzyczcie mnie jeżeli się mylę, ale gdy pada nam wymienią na nowego to dostajemy na niego chyba jakiś tam dodatkowy okres gwarancji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...to co za problem w 11 miesiącu padowi "pomóc"?

Z tego co gdzieś czytałem Sony już pracuje nad poprawionym modelem, ale to traktuję bardziej jako plotę. ;)

Poza tym zakrzyczcie mnie jeżeli się mylę, ale gdy pada nam wymienią na nowego to dostajemy na niego chyba jakiś tam dodatkowy okres gwarancji?

Hehe no tak 'pomóc" zawsze można :) Jednak rzeczywiście skoro dostajemy nowego pada powinna obowiązywać na niego nowa gwarancja ponieważ nie oddają nam naprawionego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poczekam aż oficjalnie wypuszczą poprawionego pada( jeśli będzie to w czasie mojej gwarancji oczywiście) i wówczas jeśli mój się nie zajedzie to go dobije i oddam na gwar. Póki co gały są wyslizgane i gdy palce się spocą to ciężko się gra wiec jednak zainwestuje w nakładki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wyslalem pada do sklepu w czwartek dzisiaj,nowka pad wyslany.Nawet nie sprawdzali chyba.

Tylko ja mialem lewa galke wyrobiona troche,a nie gume z analogow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi