judam 3 Napisano 6 Maj 2014 Ze względu że nienawidzę multiplayeru zlecę komuś zdobycie wszystch trofea z tego trybu. Więcej info gg 169909 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 8 Maj 2014 Wczoraj grałem w Assassins Creed, wyłączyłem konsolę. Dziś włączyłem grę, chcę przejść na tryb jednoosobowy (mam a raczej miałem 2 profile, na jednym ponad 55%) i mam tylko opcję "Utwórz nowy profil"... Oba profile znikły! Czy jest jakiś sposób, aby je odzyskać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 9 Maj 2014 Jak masz plusa to ściągnij save z chmury, jak nie to niestety nie mam dla ciebie dobrych wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) Wczoraj kupiłem AC4 wszystko było ok i pograłem chwilę. A dziś jak chciałem odpalić grę cały czas wyskakuje błąd ce-34878-0. Usunełem grę i zainstalowałem jeszcze raz i dalej ten błąd. Pisze żeby zaktualizować grę lub konsolę, ale obie te rzeczy są na najnowszym patchu Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez massinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 11 Czerwiec 2014 Usuń jeszcze save ja tak miałem w BF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 11 Czerwiec 2014 Nie pomogło dalej gra nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Czerwiec 2014 Nie pomogło dalej gra nie działa zapisz sejwy w PS+ lub na USB i zainicjuj konsolę od nowa. podobno pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 11 Czerwiec 2014 zapisz sejwy w PS+ lub na USB i zainicjuj konsolę od nowa. podobno pomaga. Zrobiłem to, ale gra dalej nie działa. Jakieś inne rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Czerwiec 2014 no to nie wiem. googluj? kontakt z supportem Sony? w cywilizowanym kraju albo poradzą jak naprawić albo wymiana na nową bo w końcu nie działa tak jak powinno. update systemu rozumiem robiłeś na bieżąco? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) update systemu rozumiem robiłeś na bieżąco? Tak. Jak daje w opcjach aktualizuj system to wyskakuje, że jest najnowszy. Chyba zrobię tak jak napisałeś i jutro rano zadzwonie do obsługi klienta EDIT: Rano jeszcze raz spróbowałem odpalić grę i działa. Nie mam pojęcia jak to sie naprawiło, ale mam nadzieje ze to koniec problemów. Edytowane 12 Czerwiec 2014 przez massinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Sierpień 2014 (edytowane) Panowie, czy mógłby mi ktoś przypomnieć jak się wykonuje rozbrajanie przeciwnika w tej grze ? Edytowane 4 Sierpień 2014 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 5 Sierpień 2014 Panowie, czy mógłby mi ktoś przypomnieć jak się wykonuje rozbrajanie przeciwnika w tej grze ?Kontra będąc nieuzbrojonym? Dobrze pamiętam? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 5 Sierpień 2014 (edytowane) Kontra będąc nieuzbrojonym? Dobrze pamiętam? Dobra juz wiem co robiłem źle Dzięki Siri za pomoc :) Edytowane 5 Sierpień 2014 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 21 Sierpień 2014 Witam. Mam problem ze znalezieniem skarbu/ów z map które można zbierać. czy może wie ktoś jak odszukać skarb jeśli już się znalazło miejsce wyznaczone na mapie jako "X"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 21 Sierpień 2014 Poszukaj na youtubie filmików lub na gry-online poradnik z fotkami też miałem problem z tym i tak się poratowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 8 Październik 2014 Panowie warto kupić ten dodatek co nie wymaga gry? Aktualna cena czyli 31zł jest chyba odpowiednia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Październik 2014 jeśli nie grałeś w pełną to moim zdaniem warto. choć ja go kupiłem będąc jeszcze podjaranym świeżo ukończoną grą i po paru godzinach gry cośtam nowego wyszło i już go więcej nie odpaliłem :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 9 Październik 2014 Tyłka nie urywa, ale jest parę godzin grania. Dość monotonny jeśli chce się zrobić 100% z dodatku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Panowie warto kupić ten dodatek co nie wymaga gry? Aktualna cena czyli 31zł jest chyba odpowiednia... Prawdę mówiąc wolałbym kupić AC Liberation HD. (na PS3 oczywiście) Dużo lepsze niż te DLC do ACIV. Edytowane 9 Październik 2014 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 15 Październik 2014 Właśnie gram w freedom cry i czy u was też występują takie chwilowe przycięcia? Nie jest to drażniące, ale zastanawia mnie to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakom 0 Napisano 25 Grudzień 2014 Witam. Chciałbym zapytać czy Assassin's Creed IV Black Flag Standard Edition w PlayStation Store jest w wersji polskiej? Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 1 Styczeń 2015 Wie ktoś czy Freedom Cry z PS Store jest w wersji polskiej i czy wymaga do zabawy podstawki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 1 Styczeń 2015 Tylko napisy i nie wymaga :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Styczeń 2015 FC można uruchomić bez podstawki ? hmmm pierwsze słyszę, ale skoro tak Wili mówisz to pewnie tak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 2 Styczeń 2015 Można gdzieś sprawdzić,który poziom ma nasz okręt,czy tylko ogólnie można to określić patrząc na to co już do niego kupiliśmy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach