Strife 1353 Napisano 25 Wrzesień 2016 Fajne, ale ja wreszcie chce pełnoprawną 3, dość mam pobocznych historii. Kiedyś na bank wydadzą Kingdoma 1,2,3 i wtedy chętnie bym taki zlepek gier ograł, bo w 1 i 2 wieki temu się grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 25 Wrzesień 2016 Ja tam niedawno oprócz głównych ograłem poboczne części i według mnie te drugie też wnoszą wiele do fabuły. Ba, nie wyobrażam sobie, aby podejść do trójki bez wiedzy co się w nich działo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 25 Wrzesień 2016 Ograłem to wszystko no prawie wszystko oprócz dwóch chyba, ale to trąci myszką że na główną część czekamy tyle czasu, 3 ominęła poprzednią generację co było słabe, tak jak i poprzednia generacja ale niestety obecna jest jeszcze gorsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 11 Czerwiec 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedyny i Wspaniały 9 Napisano 11 Czerwiec 2017 To Ktoś jeszcze pamięta co się tam odwalało w poprzednich częściach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 11 Czerwiec 2017 Ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 15 Lipiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 16 Lipiec 2017 Ciekawe na ile jest realistyczny ten 2018, gra wygląda zacnie i na pewno jest to jeden z tych tytułów na które się czeka z wywieszonym jęzorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 16 Lipiec 2017 Gra też jest trochę oldskulowa bym powiedział, bo Herkules i Toy Story, daj panie spokój, z 10 lat temu były na czasie Ale uniwersa spox, Toy Story 2 np i Hercules coś tam całkiem dobre były Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 23 Kwiecień 2018 (edytowane) Tylko 9 dolców więc nie mogłem się powstrzymać Edytowane 9 Luty 2019 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Czerwiec 2018 Może i mangozjebstwo ale ten Disney wygląda przecudnie. Może się przełamię i zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Czerwiec 2018 Największy problem w tym że zjebane squarenix doda pewnie masę dlc w tym jakieś nowe światy i tak jak w przypadku FF XV wydyma preorderowców więc ja czekam. Po XV zero zaufania do sqrwisynów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 15 Czerwiec 2018 dzien dobry czy ktos moze mi ignorantowi wytlumaczyc o co biega w K-H? Bo ja tu widze cross-over lub mieszanie z poplataniem mamy bohaterow od SqrEnx mamy od Disneya mamy jeszcze chyba z jakis komiksow? I ze jak to sie kupy trzyma? ma to jakas fabule? jak wyglada rozgrywka? Pytam serio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 15 Czerwiec 2018 To takie action RPG, mieszanka Final Fantasy z bajkami Disney'a. Fabuła: główny bohater wraz z przyjaciółmi walczy z siłami ciemności, odwiedzając różne Disney'owskie światy itp. Typowo japońskie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach