Skocz do zawartości
Patricko

Star Wars: Battlefront

Rekomendowane odpowiedzi

Jest promo na dodatek. Kupując dzisiaj można dostać 75% taniej. Dostępność też od ręki w sensie odblokowuje od razu, nie trzeba czekać do 5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie niestety pozycja zablokowana i pisze mi, że aby zakupić produkt muszę mieć Season Passa. Próbowałem z gry się zalogować jak i ze sklepu na konsoli i nic. Może jakiś błąd i już usunęli. A Ty kupiłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Prima Aprilis, ja też dałem się nabrać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przy okazji, już na poważnie. Pisze się ktoś w weekend na jakieś pykanie? W sobotę moge, ale raczej dopiero późnym wieczorem pewnie coś koło 23 najwcześniej. W niedzielę późne popludnie i wieczór powinienem mieć wolny. Tradycyjnie duże tryby. Jak coś to dawać znać/dodawać na PSN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobyliście już nowe bronie, przynajmniej te ogólnodostępne? Wczoraj miałem dłuższe posiedzenie w grą i odblokowałem DLT-19X z którym wiązałem największe nadzieję i muszę przyznać, że jest rozczarowujący. Nawet bardzo. Faktycznie strzał w łeb załatwia sprawę, ale tylko w łeb. Tylko, że taki efekt przyniesie pewnie również strzał z T21B, a różnica jest taka, że jeśli nie trafimy to nadal jest szansa na kilka strzałów ekstra, a nie JEDEN w przypadku DLT-19X, który potem jeszcze musi się schłodzić przez dłuższy moment. Przy jakimkolwiek starciu na krótkim dystansie nie mamy najmniejszych szans na cokolwiek, a T21/T21B jednak zapewniał używalność nawet z bliska. Myślałem, że będzie można zastąpić działko pulsacyjne tą snajperką i wtedy zmienić jedną z kart na pistolet zwiadowcy, ale jednak nijak mi się to nie widzi. Teraz jedyne co jeszcze może się zmienić to wymiana E11/A280C na nowego Relby V10. Ciekaw jestem też tej nowej karty z Adrenalina. Jeszcze przy okazji kart to zmieniłem sobie testowo Łowcę Nagród na Ochroniarza (zmniejszone obrażenia) i nie jest źle, kilka razy ewidentnie uratowało mi to tyłek.

BTW. Też macie tego buga, że po meczu jak podlicza zarobione kredyty to wyskakują składowe pozycje, ale przy sumowaniu jest 0pt=0cr? Chociaż same kredyty się ostatecznie dodają.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam ten błąd, jest dość popularny z tego co czytałem. To lipa jak ta snajpa taka kaszanka, bo pistolet zwiadowcy tez troche cienki, biegam teraz z nim do tego zadania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pistolet jest taki se, ale liczyłem że zamieniając działko na ten nowy DLT uzyskam generalnie to samo, ale za to wzmocnie postać na krótkim zasięgu właśnie tym pistoletem. Druga karta raczej nie jest do zmiany, bo alternatywy dla torpedy jonowej nie ma. A tak to muszę zostać przy poprzednim zestawie kart i tylko sprawdzić czy Relby będzie sobie radził lepiej od wyżej wymienionego tandemu. Z tym 19X żałuje tym bardziej, że moja ulubiona skórka to Scout Trooper i z niczym nie wygląda bardziej kanonicznie niż właśnie z tym gnatem (i pistolecikiem w kaburze) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie myślę nad tym dodatkiem czy sobie supli bitwę kupić za tą kasę albo butów do 3boju nie kupić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupie mimo, ze zawartosc z MOJEGO punktu widzenia nie porywa - tryby, które raczej mnie nie przyciagna, średni bohaterowie, jakieś tam dodatki w postaci skórek, broni, kart też nie rzucają o glebe. Ogólnie nic co by mnie zachwyciło, ale jak juz zainwestowałem w gre tyle czasu to pójdę za ciosem. Zresztą nie lubię mieć wybrakowanych tytułów i jak wychodzą DLC to staram się mieć komplet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, dopiero ciulam na niego. Teraz wszystkie bronie trzeba kupować podwójnie: raz jako DLC, a potem jako kontrakt Jabby ;)

Swoją drogą jeśli wymagania przy kontraktach mają być odzwierciedleniem broni to będzie dobrze. Przy DLT19x są same wymagania snajperskie jakieś headshoty czy zabójstwa snajperkami. A przy Relby jest coś pomiędzy ciężkim blasterem, a snajperka.

Gdzieś nawet na YT słyszałem określenie "close combat sniping rifle" co samo w sobie jest przeciwieństwem niby ale podejrzewam że właśnie dobrze oddaje charakter broni. Może to będzie właśnie ten brakujący element mojego setu :)

Edytowane przez Yach_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodali w koncu rankingi globalne itp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj trzy razy wbijałem lvl 58.. Oni w ogóle planują poprawić te błędy? czasami zdarza się, że w ogóle expa mi nie nalicza. Już trzy tygodnie człowiek czeka a ludzie co to kupują dostają rozpieprzony produkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nalicza chociaż faktycznie chyba z raz wbijalo 2 razy ten sam level.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc tak. Z grą coś się ostro poyebalo. Przy meczach pokazuje mi 59 level, a w menu mam już 60 i odblokowany strój Weequaya. Poza tym 2 razy gra zawiesiła przy końcu meczu na nowej mapie Endor.

A z rzeczy bardziej istotnych. Polatalem sobie trochę z Relby i uczucia mam mieszane, ale raczej pozytywne. Zdecydowanie fajniejsza broń niż DLT19x. Moim zdaniem broń sprawdza się przedewszystkim na średnim dystansie. Na duży jest za słaba, na krótki za wolna w porównaniu do E11/A280C. Dobra celność (to 3 karabin precyzyjny obok T21B i DLT19x), mały recoil i niezła szybkostrzelność. Moim zdaniem powinni podnieść delikatnie zadawane obrażenia. Ogólnie na plus, na chwilę obecną zagości pewnie na trochę w moim setupie.

Druga rzecz. Nowy bohater Rebelii MUSI zostać osłabiony. Absolutnie żaden inny nie sieje takiej rzezi. Grałem nim raz i ogólnie jest idealnie skrojony na mój styl gry. Ale mimo to nadal uważam że jest zdecydowanie zbyt mocny pod względem powerupow. Atak orbitalny nie dość ze jest co chwilę dostępny to trwa dłużej. Do tego wiezyczka przeciwpiechotna i dzialko pulsacyjne. Ogarnięty gracz jest w stanie po pierwsze nie zginąć ani razu, a po drugie zdobyć 100+ fragow. Żaden inny bohater tego nie umożliwia. Muszę jeszcze obadac Greedo, ale z tego co patrzyłem to raczej szybko schodził w porównaniu do reszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 11.04.2016 at 3:26 AM, Yach_PL said:

Moim zdaniem powinni podnieść delikatnie zadawane obrażenia. Ogólnie na plus, na chwilę obecną zagości pewnie na trochę w moim setupie. 
Druga rzecz. Nowy bohater Rebelii MUSI zostać osłabiony. Absolutnie żaden inny nie sieje takiej rzezi. Grałem nim raz i ogólnie jest idealnie skrojony na mój styl gry. Ale mimo to nadal uważam że jest zdecydowanie zbyt mocny pod względem powerupow. 

No i stało się dokładnie to o czym wspomniałem. Nowy update i Relby dostaje wzmocnienie obrażeń. Wprawdzie niewielkie bo z 24 na 25, myślałem bardziej o 2-3pkt, ale może przy kolejnych latkach znowu go podpakuja. Fajnie, bo broń jest bardzo przyjemna. 

No i Nien Nunb został osłabiony. I dobrze, bo była z nim ostra przeginka.

Nien Nunb: Increased Proximity mine cooldown from 8 to 9s

Nien Nunb: Decreased Rapid Pulse Canon damage multiplier to AT-AT from 150% to 100%

Nien Nunb: Increased turret Lock Time from 0.8 to 1

Nien Nunb: Increased Turret Unlocking Time from 0.2 to 0.25

Nien Nunb: Decreased Augmented Turret damage from 22 to 20

Nien Nunb: Decreased Turret damage from 15 to 14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie grałem prawie od premiery, ile jest aktualnie map do gry w trybie supremacy lub walker assault? Po premierze były 4 o ile pamiętam, czy teraz jest więcej? 

Mam na myśli darmowe mapki

Nie mam płyty z grą przy sobie dlatego nie mogę sprawdzić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi