Skocz do zawartości
alfik

Wigilijne wieczorne granie i chlanie

Rekomendowane odpowiedzi

jak sobie oglądam gp z yt nawet ciekawie to wygląda ;)

może byc sympatycznie - zobaczymy jak z lagami, komunikacją głosową itp... W pracy nie mam głośników więc nie wiem jak z dźwiękiem sprawa wygląda :biggrin: nciesza minisekundowe respawny więc nie będzie nudno jak ktoś będzie leżał :P

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widzę NBA w poniedziałek, a nie weekend, to na dwie raty na pewno ściągnę. Proszę o zapis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie załapałem się na promocję ale jak będzie warto, to zakupię. Dajcie znać.

Dziś się melduję ok. 23 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze wbije ale pozno (1-2 w nocy?), nie mam nikogo od was na liscie znajomych wiec jakby co wysle wiadomosc o inva na serwa jesli bedzie miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luzik dziś zapewne gramy do 4-5... Zależy jak stan umysłu pozwoli..

ok czas upolować jakiegoś kota na obiado kolację po pracy po czym piwko w dłoń i jedziemy :D

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojjjjjjjjjjjj jednak nikt "boostować trofików" nie chciał?? :P (no offence :) )

zaraz się sprawdzi czy jest miejsce i jak się sprawy mają

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabrakło 2 osób :/

Każdy ma już dość tej gry,co mnie nie dziwi :D

Ale nie poddaję się, wbiję tę platynę! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś chętny już w tej chwili Specsa sprawdzić? Nie grałem nawet w singla, więc by się przydało wcześniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moman wejdz na chat

update wszyscy oddalać doa.... w czasie gry omówi sie dalszy plan działania...

Edytowane przez zdun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety zostałem olany :/ Dzięki za "grę".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko się kiedyś kończy...

Planowaliśmy grać w Spec Opsa i zaczęliśmy już przed 23, ale niestety multi nie podołało. Po pierwsze, okazało się, że gramy max 4vs4, a po drugie były problemy z dołączeniem i komunikacją głosową. Niestety nie wszyscy potrafili to zrozumieć, ale cóż ... shit can happen...

Na szczęście mamy DoA i od 23:45 aż do 5:30 tłukliśmy się nawzajem w zayebistej atmosferze. Tematy tabu nam nie obce i jak się przekonałem można porozmawiać dokładnie na każdy temat. Oczywiście nie zabrakło paru nowych perełek i tekst "kiedyś rzygałem, głupio było" przechodzi do historii WWGiC. Cała masa dobrego humoru towarzyszyła nam do końca mimo, że nie wszyscy wytrwali (pozdrawiam Korwin! ;D).

Ogólnie to chyba najlepsze nocne granie. Wydarzyło się sporo i myślę, że każdy coś dopisze od siebie. Ja już nie mam siły... Czas na sen... Dzięki Panowie za wspólną grę. Do zobaczenia na boisku w poniedziałek :-) 
Zzzzz....
Edytowane przez Kisiel-PL
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, Spec Ops nie dał rady. Już sam fakt, że komunikacja głosowa mocno kuleje w tym tytule, dyskwalifikuje go z naszej listy. Jeżeli ktoś pobrał SO tylko po to, żeby pograć z nami w multi, to może już go skasować ;).

Aaa... Przy okazji Spec Opsa... Chciałbym podziękować za wspólne granie panu tenisiście. Zapisek o odrobinie kultury w pierwszym poście nie jest przypadkowy, a jak widać nie potrafiłeś spełnić nawet tego. Wyzywanie innych userów za ich plecami nie jest fajne, zwłaszcza kiedy swoje obelgi kierujesz w stronę osób, które należały do naszej małej społeczności od samego początku. Żegnamy.

DoA jak zwykle dało rade, pod koniec już nawet nie miałem siły się śmiać, choć łez popłynęło co nie miara. Kosa ze swoim "kiedyś rzygałem, głupio było" rozyebał system, a i było mnóstwo innych smaczków jak i historii z życia wziętych, które poprostu trzeba usłyszeć na żywo, grając znami.

Dziękuje zdunowi, Adaśkowi i Kiślowi (Kisielowi? :D) za "ostatnie razy" :D choć Kosa też długo się opierał :D.

Aż cud, że byłem w stanie jeszcze naskrobać tego posta, gdyż łeb mi chyba zaraz pęknie, ale było warto :).

PS. Korwin, ooo stary, współczuje kaca, bo chyba  miałeś najgrubiej :D.

Jeszcze raz dzięki wszystkim obecnym dzisiaj. Mam nadzieje, że z nowych gier przynajmniej NBA się przyjmie. Przekonamy się o tym w poniedziałek, zapraszamy.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu umawialiśmy się na Specy, to specjalnie pare planów zmieniłem aby z wami zagrać. Jak już zaczęliśmy to nawet nie spróbowaliśmy, aby kto inny hostował, więc nie wiedzieliśmy czy to wina gry czy hosta. Następnie nagła zmiana gry, której niestety nie posiadałem, więc troszkę mnie to zdegustowało, pomimo tego, że byłem wśród was "nowy" potraktowaliście mnie bez mydła. Można wiedzieć jak obelgi za plecami, gdyż takich nie pamiętam. Jednak jak rozumiem ludzie jak uglyasyou(zdun), obrażać innych mogą. ;)

ps. Rozumię, że zostałem już wykluczony z ekipy i na nba się nię łapie ? :D

Edytowane przez tenisista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw mniej przyjemnie:

Tenisista - widzisz... chyba nie do końca zrozumiałeś jednak idei naszej wspólnej gry gry... Każdy, ale to absolutnie każdy który ze mną gra wie że wszystkie jakiekolwiek obelgi są w moim wypadku formą ukazywania pozytywnych uczuć płynących z gry... Czy ktokolwiek się obraził na mnie za moje powiedzonka typu "dzi.ki, ge.je, zjeba.. ryje" itp?? Nie, a dlaczego bo każdy kto ze mną chociaż 5 minut pograł wie że to "buractwo" jest czysto zamierzone i nie mam w tym na celu obrazić kogokolwiek a jedynie rozluźnić poślady ludziom z którymi już gram bardzo często od lat (alfiki, kornicki, momanki, gatzy i paru innych to ludzie z którymi gram cyklicznie od około 1.5 - 2 lat a nasze forumowe granie to chęć poszerzenia kręgu odbiorców wspólnej pasji jaką jest gra oraz wspólne trzodzenie ...). Nikt się nie obsrał na moje słowa bo mnie znają a ty oczywiście znów pojechałeś jakimś kablem tu pisząc o mnie (gdzie dla całej reszty to że zwyzywam jest normalne gdyż sami mi to robią w zależności od upojenia) i musiałeś zrobić tu adnotację że obrażałem ludzi których znam często online od ponad 2 lat i którym oblatuje to że powiem tekst w stylu "ale jednak z ciebie giej" ;) , ty byłeś w "wspólnocie" nowy, osobiście cie nie słyszałem gdyż byliśmy w innym teamie a wiem od ludzi że nie zachowałeś się fair jadąc po każdym z osobna bardzo ostre wulgaryzmy a nie były to "dżołki" w stylu "exy i trophy whore głosu nie mają" (naprawdę ktokolwiek brał to serio??   :shok: ) gdzie miało to rozluźnić napiętą atmosferę niemocy wejścia w najgorszą i najbardziej zbugowaną grę w multi w jaką przyszło mi w historii tego spendu grać (przez godzinę- hs nie działały, wywalało z gry a pan Musiol z ps3site dostaje karnego kut...a za kłamstwo jakoby można w nią grać w 16kę - można się w sumie jakoś z nim skontaktować aby poprawił...) Podsumowując mniej przyjemną część- tenisista nie wiem co mówiłeś ale nawet post wyżej się nie popisałeś bo najzwyczajniej w świecie nie zrozumiałeś idei samego wspólnego grania z nami gdzie owszem wyzwiska są ale oblatują każdemu bo ten wie że to forma czarnego, suchego i zarazem spływającego po nas po 3 sekundach "dżołku"... Jak chcesz z nami grać ja problemu nie widzę tylko należy rozluźnić poślady bo jak zauważyłem całe twoje party w spec jak graliśmy ten jeden mecz miało karpika na ryju tak się odnosiłeś do innych a są to ludzie którzy nałogowo grając wspólnie się wyzywają wzajemnie i im to nie przeszkadza a jak skończyli z tobą mecz nawet nie chcieli do końca komentować twojego zachowania... Jak chcesz oczywiście my drzwi zostawiamy otwarte ale na miłość boską można się wyzywać jak już się jednostki trochę pozna i wszyscy wiedzą że zaraz dostaniesz ripostę jeszcze bardziej hc... Tyle od mua...

Teraz z tych przyjemniejszych!

Zaczęło się niewinnie = odpalamy po nerwach z problemami z grą specem standardowo jedną z kochanych przez nas i sprawdzonych 1000 razy grę.. Padło na DoA... nic nie zapowiadało że polecą takie akcje! Z ktróe serdecznie :thanks: . Najpierw standardowo nasza "panienka" moman dał czadu ! SSSSTARY nie pal więcej albo zmień dilera (ale jak zawsze szacun i było gruuubo!)! :P ... Aby potem kolejne 3 piwka rozmaiwać o poważnych sprawach - praca, kobiety, gry itp. itd... Nagle chyba alfik zapytał się o jakieś hc historie z życia każdego ni i poleciało.... Nic o kale/wymiotach,zębach oraz seksie z kobietą w uda nie jest nam obce! Pojechane było równo, każdy się śmiał przez łzy (kosa przez chat :) ) wpadło parę nowych kultowych akcji a była tego taka ilość że można by z nich było nie lada książkę napisać... Więc kończę i chyba kładę się dalej gdyz poszliśmy spać przed 6.00 a to już patologia :P Pamiętajcie od dziś gram AJANE ;)  I w końcu ktoś wczoraj był w bardziej hc stanie od mua! KORWIN POZDRO! :biggrin:

Edytowane przez zdun
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że tak zdun. Byłem nowy, więc nie zrozumiałem tego. Myślałem, że te obelgi kierowałeś do mnie, jeśli taki twój styl to sry. Jednak o co wam chodzi z tym obrażaniem za plecami ? Kogo niby obrzucałem mięsem ? Jedynie kiedy to nastąpiło to gdy zdecydowaliście się na doa. Wcześniej nie przypominam sobie, żebym ciąglę kogoś obrażał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie panowie ze mnie wczoraj nie bylo (z tego co czytam to zaluje :( ), ale obracalem towarem.

Dzis cos gramy czy dopiero w pon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi