robotyk 433 Napisano 4 Sierpień 2013 Adaśko ja tak o 22.30 będe grał więc można pograć w to nba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukop 2 Napisano 4 Sierpień 2013 Też mogę o 22:30 w NBA dzisiaj. (brak hs) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 4 Sierpień 2013 ok wyśle inv na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 4 Sierpień 2013 lepiej sie wyspijcie na jutro... "głupio by było " abyście złapali przedwczesnego zgona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 4 Sierpień 2013 (edytowane) Taka jedna mała uwaga przy wybieraniu zespołów. Warto by było się najpierw zastanowić kto kim chcę grać bo po wyborze zawodnika nie ma możliwości zmiany i trzeba nim biegać cały mecz, więc warto wziąć zespoły gwiazd aby każdy grał jakimś "magikiem" i nie musiał się męczyć jakimiś ogórkami :) Edytowane 4 Sierpień 2013 przez robotyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Sierpień 2013 2 dzień mnie łeb boli ... Wczoraj wieczorem stwierdziłem jedno piwko w siebie wleje to może mi przejdzie.. I co? Nie przeszło. Siedzę w pracy i zdycham ale warto było :P dziś w okolicach 23 się melduje (może byc z lekkim poslizgiem) ale jako ze kobiety mego życia powróciły do domu znów zostaje mi pierdzenie i bekanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 5 Sierpień 2013 Ja już grę pobrałem i zaopatrzony jestem od soboty . Byle bym z nudów nie usnął . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 5 Sierpień 2013 Panowie zrobiłem dzisiaj logo WWGiC, zaakceptowane i zweryfikowane przez alfika. Jak ktoś chce skorzystać to łapcie: http://img138.imageshack.us/img138/7439/e5f1.png 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 5 Sierpień 2013 (edytowane) Wczoraj przetestowałem z chłopakami troche NBA i muszę wam powiedzieć, że grało się na prawde fajnie, a kiedy będziemy mieli komplet, to już w ogóle będzie kozacko ;). Lagi niestety się zdarzały, głównie na początku i pod koniec meczu, a i niestety kolegę Lukopa dosyć często wywalało i musiałem go co rusz zapraszać. Miejmy nadzieję, że dziś gra będzie dla nas w miare łaskawa i nikt nie będzie miał problemów z dołączeniem. Wielkim plusem jest to, że nawet jak nie mamy dziesiątki graczy, to kontrolę nad resztą zawodników na boisku przejmuje AI, więc nawet jak ktoś pójdzie wcześniej spać, będziemy mogli bezproblemowo kontynuować zabawę :). Mam nadzieję, że gra sie przyjmie, do usłyszenia wieczorem. @Kisiel, świetna robota, logo już poszło do pierwszego posta, oczywiście z odpowiednią adnotacją :). Edytowane 5 Sierpień 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukop 2 Napisano 5 Sierpień 2013 Później to ja poszedłem świadomie żeby w końcu wypróbować samouczka, bo lamiłem. ;) Dzięki za wczorajszą grę, klepałem w przyciski trochę przypadkowo, w I kwarcie z robotykiem dostałem po tyłku, ale uczynny kolega raczył mi podpowiedzieć jak się przełącza między zawodnikami ( :whistling: ) i dalsza część spotkania była już bardziej wyrównana i emocjonująca. Udało mi się też zrobić parę efektownych wsadów, które jednak były dziełem przypadku, bo napieprzałem różne przyciski jak w bijatykach. PS Już widzę zagrania "out of bounds" po pijaku... ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 5 Sierpień 2013 (edytowane) Chętny ktoś na wcześniejszy trening ? Powiedzmy koło 22 ? Trzeba jeszcze trening skończyć i wtedy można coś potrenować Logo bardzo fajne, ale jeszcze niestety nie zasłużyłem, aby je sobie dodać do profilu. Mam nadzięję, że kiedyś to nastąpi. Trzeba najpierw odkupić swoje winy xD Edytowane 5 Sierpień 2013 przez tenisista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Sierpień 2013 4 piwko za mną.... kobiety jeszcze nie śpią więc sciemniam ze nie chce z wami grać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 5 Sierpień 2013 4 piwko za mną.... kobiety jeszcze nie śpią więc sciemniam ze nie chce z wami grać ;) LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasko22 8 Napisano 5 Sierpień 2013 Ja się spóźnie z 15-20 minut panowie, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Sierpień 2013 (edytowane) za uja nie wiem jak sie w to gra i czym steruje (kto chce mnie w druzynie ?? :p ).. nastawiam sie jak zwykle na rozmowy na poziomie ;) jeszcze z 30 minut i przygotować sie na obecność patologii ;) kisiel... gdybym potrafił wklejac obrazki na forum twoje logo byłoby moją sygnaturą:p Edytowane 5 Sierpień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Łap zdun; [url=http://www.ps3site.pl/forum/topic/77493-wieczorne-wakacyjne-granie-i-chlanie/][img=http://img138.imageshack.us/img138/7439/e5f1.png][/url] Albo, jeśli chcesz mieć wyśrodkowaną jak Kisiel: [center][url=http://www.ps3site.pl/forum/topic/77493-wieczorne-wakacyjne-granie-i-chlanie/][img=http://img138.imageshack.us/img138/7439/e5f1.png][/url][/center] Wklej któryś z dwóch kodów w sygnaturę, powinno działać. Edytowane 6 Sierpień 2013 przez alfik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Witam, jak tam do której walczyliście z NBA ? Zmieniliście potem gierę na inną ? ps. Szykuję się coś dzisiaj ? Edytowane 6 Sierpień 2013 przez tenisista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 6 Sierpień 2013 Do ok. 3.00 cisnęliśmy NBA :) Obeszło się dziś bez zmian, grało się super, chociaż dużym minusem jest to, że przeciwne drużyny się nie słyszą, a i zdarza się, że kogoś ni stąd ni zowąd wypieprzy. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś wrócimy do NBA. Dziś można pograć w BF3 o ile zbierze się wystarczająco dużo chętnych. Tradycyjnie zapraszam do zapisów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Witam, Ja mogę się dołączyć i pograć od czasu do czasu : BF3 Borderlands 1 Borderlands 2 LBP 2 LBP Karting NFS Most Wanted ModNation Racers Burnout Paradise Motorstorm Apocalypse Ratchet All for One Uncharted 2 ( multi w 3 mi nie spasowało) HS - jest Od 23 - 2 ? Edytowane 6 Sierpień 2013 przez mavarius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 6 Sierpień 2013 melduję się dziś około 23-ej na BF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 6 Sierpień 2013 Ja jestem chętny na bf3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Sierpień 2013 W BF3 mogę z Wami pograć jak będziecie mieli miejsce :) Najlepiej TDM, bo mapy małe i jest non-stop zadyma :P Na CQ byśmy się za długo szukać musieli jak w mniejszą ilość osób będziemy grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 6 Sierpień 2013 Miejsca z tego co widzę to jeszcze jest ;) Ja grałem na PC w BF3 i zdaje sobie sprawę że można się sporo naszukać. Chociaż do CQ mapy jakie się nadają na 24 osoby to Metro, Bazar i przeprawa przez Sekwanę. Mapy typu Caspian Border należy omijać szerokim łukiem. Szkoda, że dali za free CQ przed dodaniem gry do ps+ i nie wszyscy mieli możliwość pobrać. Tam mapki są idealnie na ps3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Sierpień 2013 Dlatego właśnie polecam TDM :) Można spróbować poszukać pustych serwerów na 12 osób (bo nie wiem ile jest chętnych) i się bawić :) Nie wiem jak innym, ale mi TDM sprawia najwięcej frajdy. Mała mapka, ciągła zadyma, nie trzeba długo szukać kogoś. Na takie ustawki to myślę, że jak znalazł :P Ewentualnie Squad Deathmatch, ale tutaj trzeba by znowu bawić się w balansowanie składów, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 6 Sierpień 2013 Uzgodnimy wszystko o 23 co i jak ;) SquadDM lipa bo 4 osoby wchodzą tylko. A tak to przynajmniej 12 osób się słyszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach