Singularity 320 Napisano 22 Sierpień 2013 @up mnie póki co też tylko to everybody... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 22 Sierpień 2013 Murasaki Baby wyglądało najciekawiej na tej konferencji. Ciekawy klimat, fajna muzyczka przygrywała. Ogólnie konferencja była dość słaba, do indyków mnie nie ciągnie (chyba że ktoś do indie zalicza takie gry jak Journey czy TWD). Za 4 dychy wolę sobie kupić w sklepie z używkami jakiś starszy tytuł na konsolę, zamiast wydawać tą kasę na popierdółkę. Dlatego boli mnie że na Vitę nic konkretnego nie zapowiedzieli, chociaż jeśli Borderlands 2 będzie wyglądać tak jak na dużych konsolach - w sensie że nie będzie to jakiś rzut izometryczny czy gra z iOS'a, tylko pełnoprawny FPS wraz z wszystkimi dotychczas wydanymi DLC'kami, albo coś zupełnie nowego, to bym się ucieszył. Tak schodząc z tematu gier, podobały mi się te wytknięcia Microsoftowi, czyli udostępnienie AC III jak w Xbox Live Gold jest AC II, czy tekst "że oni od początku taką taktykę obrali i nic nie zmieniali".Też byłbym wkurzony na ich miejscu, trochę żal Sony że oni od pierwszej zapowiedzi PS4 nie próbowali robić w konia graczy i się nachapać tak jak MS, a teraz jak ten drugi nagle zmienił swoje podejście to całe to "always online", "no used games" czy "always on kinect" poszło w zapomnienie, mimo że wyraźnie pokazali że nie można im zaufać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 22 Sierpień 2013 Swoja droga mam pytanie ... Mnie chyba jedyny indol jaki ciekawi to Everbody's Gone to the Rapture. Wiadomo że Hotline Miami 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 22 Sierpień 2013 What lies below, ale poza pierwsza konfa MS sluch o niej zaginal :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Sierpień 2013 Kiedy będą targi TGS w Tokio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 23 Sierpień 2013 (edytowane) 19-22.09.2013 PS. IGN robi glosowanie na gre majaca dostac nagrode publicznosci: http://uk-microsites.ign.com/ign-pca/ Takze glosujcie na Titanfall ;p Edytowane 23 Sierpień 2013 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Sierpień 2013 Destiny ma mój głos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Sierpień 2013 Mój głos Beyond. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 23 Sierpień 2013 Killzowned!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 23 Sierpień 2013 Mój Killzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 23 Sierpień 2013 Tylko Wiedźmin 3. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 23 Sierpień 2013 infamous ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 23 Sierpień 2013 Tyle gier i tylko 1 głos :DDałem Titanfall i teraz żałuję,bo zapomniałem o Killzonie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 23 Sierpień 2013 Killzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 24 Sierpień 2013 Zagłosowałbym na Rime, ale nie było tej gry na liście. Poszło więc na Killzone. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 24 Sierpień 2013 BF4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach