arek22 3 Napisano 21 Grudzień 2013 Niestety na tę chwilę gra nie ładuje save'ów z gier dwoosobowych z zastosowaniem podzielnego ekranu. Wywala błąd damaged save. Możecie sprawdzić, czy u Was też ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 26 Grudzień 2013 Jak wygląda multiplayer w Minecraft Playstation Edition? Można sobie wyszukać partnera do gry ( grać z "randomami") czy też tylko z osobami,które mamy na liście znajomych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 27 Grudzień 2013 Sam bym chcial wiedzieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 27 Grudzień 2013 Ehh... Wersja na PSV pojawi się "za kilka miesięcy", więc wersja PS4 pewnie też nie prędko. A liczyłem, że w "niedługim czasie"... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrys 5 Napisano 27 Grudzień 2013 Jak wygląda multiplayer w Minecraft Playstation Edition? Można sobie wyszukać partnera do gry ( grać z "randomami") czy też tylko z osobami,które mamy na liście znajomych? tylko ze znajomymi mozna grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 27 Grudzień 2013 To lipa straszna :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszak15 0 Napisano 27 Grudzień 2013 Dzisiaj ściągnęłęm demo owej gry i jestem bardzo zadowolony, grałem jakoś 30 minut i się nie wyłączyło (w Xboxie jest ograniczenie pół godziny). Gra nie jest rewelacyjna ale można poczuć ten ,,Kwadratowy Klimat''. :) Gra jest dostępna na PSN za 60 zł, myślę, że grę wydadzą też w wersjach pudełkowych jak zrobili to na Xboxie. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 29 Grudzień 2013 Jest kilka bugów, między innymi z "Corrupted save", ale chyba znalazłem na to sposób. Nigdy nie używamy opcji Save Game z menu Gdy gramy na splitscreen i chcemy wyjść z gry to najpierw na innych kontrolerach dajemy exit game, a potem host daje Exit and save game. Mi to zadziałało :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 31 Grudzień 2013 Orientuje się ktoś może,czy jeśli teraz kupię Minecrafta na PS3 to będę mógł brać później na Vicie/PS4? Czy będę musiał zapłacić ponownie aby zagrać na tych dwóch konsolach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Grudzień 2013 Nie ma opcji cross buy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 21 Styczeń 2014 Siema. Jest jakaś różnica pomiędzy Minecraft na PS3 a PC? Bo kiedyś wyczytałem chyba w CD-Action, że wersja na Xboxa jest jakaś okrojona w porównaniu do pecetowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 21 Styczeń 2014 Siema. Jest jakaś różnica pomiędzy Minecraft na PS3 a PC? Bo kiedyś wyczytałem chyba w CD-Action, że wersja na Xboxa jest jakaś okrojona w porównaniu do pecetowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 21 Styczeń 2014 1.Mniej potworów 2. Uboższy multiplayer 3. Inny crafting. To jedyne różnice,jakie wpadają mi teraz do głowy. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 21 Styczeń 2014 Mniej potworów i uboższe multi, to raczej na minus. A co oznacza inny crafting :-) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 21 Styczeń 2014 Crafting działa nieco inaczej. Wyświetla się menu, w którym wybierasz co chcesz zbudować. Nie ma takiego układania zasobów jak na PC. Poza tym mapa jest ograniczona w porównaniu do wersji PC gdzie chyba może ona doczytywać się w nieskończoność. Ogólnie mówiąc wersja na PS3 jest trochę okrojona, ale nie są to raczej jakieś ogromne różnice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anarch1946 18 Napisano 21 Styczeń 2014 No właśnie grałem na PS3 w demo i gra jest całkiem wciągająca. I zastanawiam się czy kupić wersję na PS3 czy na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PSNID: BALISARD 3 Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) polecam ten tytuł, cała rodzina sie w nim zakochała:)! jak ktoś chce mogę mu pomóc w większości trofeów. Sam potrzebuję tylko pokonoć smoka i wejść do "end" portalu. dodajcie mnie to ustalimy szczegóły:) peace Edytowane 24 Styczeń 2014 przez PSNID: BALISARD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 24 Styczeń 2014 W tej grze na PS3 jest ograniczony render świata? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 24 Styczeń 2014 Tak, świat jest wielkości jednej mapy. Ląd otoczony oceanem z niewidzialnymi ścianami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 24 Styczeń 2014 Ok, dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Styczeń 2014 Poszło milion kopii https://mojang.com/2014/01/minecraft-on-ps3-have-sold-over-1-million-copies/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Wrzesień 2014 Gra od dzisiaj dostępna w PS Store. Możliwość upgrade z wersji PS3 (cyfra i płyta) Demo również dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 4 Wrzesień 2014 Ja mam takie pytanko, gdyż na storze widzę wersje minecrafta na PS4 za 16,50zł. Jest to błąd, czy faktycznie za taką cenę mogę ją kupić? Dodam, że wersji na PS3 nie posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Wrzesień 2014 Jest to cena upgrade z wersji PS3 na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 4 Wrzesień 2014 Czyli jak chciałbym zakupić Minecrafta na PS4, to muszę sobie najpierw kupić na PS3, a później upgrade? Jakby już nie mogli dać normalnej ceny przy wersji na PS4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach