Smokersky 20 Napisano 15 Wrzesień 2014 (edytowane) A, hmm. Myslalem, ze nie, sprawdzalem na stronach kilku sklepow i wszedzie bylo, ze data premiery jest jeszcze nieznana. No coz, w takim razie, z ciszy panujacej w temacie wnioskuje, ze nie bedzie z kim pograc, z forum Tamto o dostepnosci musialo mi umknac, ktos najwidoczniej przeniosl ten temat z sekcji o PS3, bo zaczya sie w okolicach wyjscia tej wersji i pelno jest o niej, przez to powynikaly jakeis nieporozumienia i zamieszanie. No coz, sam bede budowal podziemne labirynty Chyba nie ma jeszcze wersji pudelkowej, a takiej wypatrywalem, stad pomylka. Edytowane 15 Wrzesień 2014 przez Smokersky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 16 Wrzesień 2014 To jak, nikt absolutnie nie gra ? Bo ja jutro ide kupic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas885 1 Napisano 9 Październik 2014 Czy minecraft zniknął z psstore?? mam plusa miałem minecrafta na ps3, jakis czas temu była opcja zakupu za 16,50 ale wtedy jeszcze nie miałem plusa, a teraz pobrałem demo na ps4 i nie mogę kupić pełnej wersji bo jej niema są same dodatki skórki, 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 10 Październik 2014 To jak, nikt absolutnie nie gra ? Bo ja jutro ide kupic :D ja gramna zmianę z obcym. Baaardzo fajnie się gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Czy minecraft zniknął z psstore?? mam plusa miałem minecrafta na ps3, jakis czas temu była opcja zakupu za 16,50 ale wtedy jeszcze nie miałem plusa, a teraz pobrałem demo na ps4 i nie mogę kupić pełnej wersji bo jej niema są same dodatki skórki, Ja miałem ten sam problem , nie mogłem znaleźć tej pozycji za 16,50zł . Ale gdy wchodzisz do pss i masz od razu POLECANE lecisz do końca w prawo do zakładki Gry wchodzisz i tam jest ta pozycja jako Odblokowanie gry za 16,50zł :) Ja mam wersie na ps3 cyfrową i kupując to odblokowanie na Ps4 wszystko mi śmiga bez problemu Przy okazji jak ktoś chętny na porobienie trofików w Minecraft to pisać . Dostępny jestem raczej wieczorem . Edytowane 13 Październik 2014 przez Wojtekg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 14 Październik 2014 Z chęcią pogram multi. nick: bartasblack. Rownież wieczorami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 16 Październik 2014 Jak kupię wersję na ps4 to na vite dostanę za darmo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Październik 2014 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 16 Październik 2014 Niesty na vite muszę osobno kupić.... Porażka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Październik 2014 Tak. Cross buy jest tylko między PS3/Vita :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 30 Październik 2014 Jak duży jest świat w wersji na ps4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 31 Październik 2014 Ps4 i Vita mają wspólne serwery i można grać razem przez sieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 4 Listopad 2014 Jeżeli jest ktoś chętny do wspólnej gry w do zapraszam. Bardzo sie wciągnąłem, hs obowiązkowy :) id Bor3wicz_maczus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZubiDS 1 Napisano 9 Listopad 2014 (edytowane) Chętnie pogram w koopie. PSNID ZubiDS. Edytowane 9 Listopad 2014 przez ZubiDS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pacmanoz 0 Napisano 27 Listopad 2014 PSNid :Pacmandoz Hs: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaluna 1 Napisano 2 Grudzień 2014 (edytowane) Witam. Mam pytanie....jeśli kupię tę grę , to mogę się podzielić nią z koleżanką ? Bardzo mi na tym zależy , a nie mam pewności czy Minecraft można kupić na psn i udostępnić komuś na drugie konto. Pomóżcie :) Edytowane 2 Grudzień 2014 przez szaluna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Grudzień 2014 Temat Konta/Profile. Tam masz w pierwszym poście opisane jak się legalnie podzielić grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaluna 1 Napisano 2 Grudzień 2014 Dzięki :), zaraz sprawdzę Znam te wszystkie podstawy....chcę się upewnić, że w przypadku gry Minecraft nie będzie żadnych problemów. Ta możliwość dotyczy wszystkich gier bez wyjątku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Grudzień 2014 Wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirlukas77 7 Napisano 5 Grudzień 2014 Witam. Jak to w końcu jest z tym cross-buy? PS3 + Vita czy PS4 + Vita? Czy wersja pudełkowa też jest cross-buy? Czy grając na vicie można zczytać save-y na konsolę stacjonarną? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 21 Grudzień 2014 Sirlukas - dobre pytania, odpowie ktoś ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Grudzień 2014 Save jest na wszystkie platformy (własna chmura w grze), PS3 i PS Vita ma cross buy. W wersji cyfrowej kupując wersję na PS Vita dostajemy wersję PS3 (i na odwrót). W wersji pudełkowej na PS Vita jest kod do pobrania wersji PS3. Wersja PS4 jest osobno do kupienia/ewentualnie upgrade z wersji PS3 do PS4. Wersja na PS4 nie ma żadnego cross buy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaluna 1 Napisano 28 Grudzień 2014 No to mamy radochę...konie...tylko dlaczego znikają ? U Was też tak się dzieje ? Zamknęłam konie w zagrodzie, w domu , odchodzę na chwilkę i koni nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 29 Grudzień 2014 Witam serdecznie szukam chętnej osoby do pomocy przy zrobieniu trofika : rzucić diament w drugiego gracza , chodzi mi wyłącznie o wersie na vite !!! Może jeszcze był by ktoś chętny pograć dla fanu i zabicie smoka ? Zapraszam do wysyłania zaproszeń , z dopiskiem Minecraft Vita ! Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
efraspl 0 Napisano 24 Styczeń 2015 Jeśli ktoś jest chętny pograć online to zapraszam. Tak samo jeśli ktoś szuka kogoś żeby dołączył do jego seeda to jestem chętny. Mam Headset. Nie griefuje . Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach