psajtex 5 Napisano 10 Wrzesień 2013 A mógłbyś sprawdzić ile zajmuje ściągnięta i zainstalowana gra? Wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hsv 3 Napisano 10 Wrzesień 2013 Jak myślicie jest szansa aby GTA IV pojawiło się w plusie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Wrzesień 2013 szansa jest na każdą grę o ile jest w PSS, ale skoro nie pojawiła się do tej pory jej wrzucanie teraz jest totalnie bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 10 Wrzesień 2013 Jak myślicie jest szansa aby GTA IV pojawiło się w plusie ? szansa jest na każdą grę o ile jest w PSS, ale skoro nie pojawiła się do tej pory jej wrzucanie teraz jest totalnie bez sensu @HSV: Pablos ma racje. Ponadto jesli interesuje Ciebie GTA IV to: - wchodzisz na strone: https://store.sonyentertainmentnetwork.com - w wyszukiwarce wspisujesz: GTA IV - pierwsza pozycja powinna byc Complete Edition. - wybierasz - sprawdzasz cene (jesli sie nie myle trzydziesci pare pln) Jesli uwazasz ze gra z dodatkami jest tyle warta logujesz sie i kupujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 10 Wrzesień 2013 Tak,gta iv z dodatkami 31 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Wrzesień 2013 Mamy świetną wiadomość dla Plusowiczów - otrzymacie ekskluzywny dostęp do wersji demo Beyond: Dwie Dusze już 25 września! 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 12 Wrzesień 2013 No i spoko!:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 13 Wrzesień 2013 Witam. Nie jestem z takich co na początku miesiąca doszukują się przebłysków na następny, ale wrzesień w plusie już u mnie przejedzony i nie był dla mnie zbyt obfity. Więc czy były jakieś przecieki co w październiku w plusie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airbolt 30 Napisano 13 Wrzesień 2013 Witam nie wiem czy to grozi banem ale zaryzykuje Do kolegi co chciał kupić zdrapę wyżej ja zakupiłem na stronie fabrykakluczy.plKupowałem w niedziele poszedł przelew i zdrapa była na mailu po 2 min Ja kupowałem w cenie 89.90 teraz troche poszła w górę 94,90 Ale polecam szybko i sprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 13 Wrzesień 2013 Nie nauczyliscie sie jeszcze ze zawsze jak cos wiadomo o grach na nastepny miesiac to Pablos od razu pisze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 13 Wrzesień 2013 Stary bo Pablos jest szybszy od internetu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 13 Wrzesień 2013 Bo Pablos internet zna na pamiec:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 14 Wrzesień 2013 Bo Pablos nos sićkich kocho i kce coby my byli syćkie na biezunco :yes: Ze górki sorry za łofftopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 14 Wrzesień 2013 Mamy świetną wiadomość dla Plusowiczów - otrzymacie ekskluzywny dostęp do wersji demo Beyond: Dwie Dusze już 25 września! i to jest to ! do zakupu Heavy Rain zachecilo mnie wlasnie demo, ja nigdy nie widzac takich gier bylem zachwycony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaxtor 0 Napisano 14 Wrzesień 2013 Jak płacicie za PS PLUS ? jak zapłaciłem kartą i do końca roku mam spokuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Wrzesień 2013 Jak płacicie za PS PLUS ? jak zapłaciłem kartą i do końca roku mam spokuj skoro masz spokUj z płaceniem to do słownika możesz zajrzeć :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaxtor 0 Napisano 14 Wrzesień 2013 (edytowane) skoro masz spokUj z płaceniem to do słownika możesz zajrzeć :P Nie mam czasu w Diablo pykam ;) Edytowane 14 Wrzesień 2013 przez vaxtor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 14 Wrzesień 2013 Dzisiaj kończy mi się plus ale zakupie dopiero w poniedziałek. Kiedyś słyszałem o tym że jak nie przedłuży się plusa w terminie to traci się listę pobierania gier z plusa. I tu rodzi się moje pytanie czy to prawda. Podobno można ona się odnawia ale zazwyczaj traci się jakieś tytuły. Co zrobić w takiej sytuacji ? I czy da się to wszystko jakoś odzyskać. Mam NBA 2k13 które pobrałem przez pomyłkę Sony czy jest szansa że je stracę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 14 Wrzesień 2013 No coś takiego ktoś pisał, ale to raczej przy dłuższej przerwie i nie zawsze. Po prostu jakieś tam błędy. Myślę, że przy przerwie 2 dni nic nie powinieneś stracić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 14 Wrzesień 2013 OK, rozumiem, zobaczymy. Dzięki za odpowiedź. Dam znać w poniedziałek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyricano 39 Napisano 14 Wrzesień 2013 Dzisiaj kończy mi się plus ale zakupie dopiero w poniedziałek. Kiedyś słyszałem o tym że jak nie przedłuży się plusa w terminie to traci się listę pobierania gier z plusa. I tu rodzi się moje pytanie czy to prawda. Podobno można ona się odnawia ale zazwyczaj traci się jakieś tytuły. Co zrobić w takiej sytuacji ? I czy da się to wszystko jakoś odzyskać. Mam NBA 2k13 które pobrałem przez pomyłkę Sony czy jest szansa że je stracę ? Jakiś czas temu miałem plusa nieaktywnego przez dwa tygodnie i nić mi się nie usunęło z listy pobierania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massacer 18 Napisano 14 Wrzesień 2013 Ja dzisiaj miałem przerwe 6h, jedyne co sie stało to przetasowało mi liste pobierania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 14 Wrzesień 2013 To hardcorowi jesteście z tymi przerwami w subskrypcji. Patrząc jacy kompetentni ludzie pracują nad PSS i ogólnie zajmujący się PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 14 Wrzesień 2013 (edytowane) A ja mialem poltora tygodnia i ucieklo mi velocity... A teraz jakos mam gdzies co bedzie w pazdzierniku, magia 17 wrzesnia Edytowane 14 Wrzesień 2013 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 15 Wrzesień 2013 (edytowane) Kupiłem plusa w kwietniu 2012. Nigdy nie miałem przerw w subskrybcji. Przedłużałem przed zakończeniem poprzedniej. Po pewnym czasie wiele gier na liście się zdublowało, pomieszało i w ogóle teraz na tej liście taki śmietnik jest xD. Edytowane 15 Wrzesień 2013 przez kubaork Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach