Skocz do zawartości
Continuum

PlayStation Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Shuji to Dragon's Dogma też sobie odpuść bo jest po Angielsku :P A tym bardziej, że Far Cry 3 odpuszczasz (a jest prostsze względem języka) to DD tym bardziej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o język, tylko o że dostaje po raz kolejny wybrakowany towar. DD nie ukazało się po polsku i chętnie w nie zagram, tym bardziej że 90% zrozumiem z ang. Problem polega na tym, że Far Cry jest już przetłumaczony i dodanie polskiej wersji na PSS nie przysporzyło by NIKOMU więcej pracy. I to nie jest wina wydawczy czy kogo kolwiek z tego co rozumiem, bo języków dostępnych jest bardzo dużo - winny wydaje się być polski oddział sony (jeśli się myle to mnie poprawcie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj mylisz się bo aby Polski język się pojawił musi chęci wykazać m.in. wydawca wersji polskiej a nie samo Sony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wydawca gier ubisoftu jest cenedza

co do pazdziernika jakby sie sprawdzilo, niby fajnie bo urozmaicone, bo dobre gry ale kolejny miesiac totalnie nie dla mnie bo albo mialem, albo nie moj gatunek.. ale tym co nie grali w far cry goraco polecam..

Dobrze ze gta mam to jakos do nastepnego miesiaca przezyje :D moze w miedzyczasie cos sie trafi, no i w listopadzie roczne dla vity :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by się sprawdziło ,że będzie fc3 no to będę bardzo zadowolony.

Nie miałem okazji jeszcze w niego pograć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już narzekacie na gry które nie zostały nawet oficjalnie potwierdzone że będą w plusie :) po prostu załamka. Nawet jeżeli ten zestaw gier się potwierdzi to i tak nie ma co narzekać bo dużo lepszych tytułów już nie dadzą.

Najlepiej jak w plusie na październik dali by GTA 5 ? nie ? a i tak byście narzekali że język angielski albo że za dużo mega ^^. Wyluzujcie trochę, poczekajcie na oficjalne info odnośnie gier na następny miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie lubie jak robi się mnie w balona. Rozumiem, że plus jest tani ale to nie znaczy, że mamy dostawać wybrakowany towar. Bardzo chętnie zagram w Far Cry 3 i mimo, że angielski znam na tyle, że 90% z gier rozumiem wolę grę z polskimi napisami i zająć się rozgrywką zamiast skupiać się na tym co postacie mówią. Jeśli nic sie nie uda wskórać w tej sprawie kupie sobie wersje pudełkową na allegro za 50zł i później odsprzedam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shuji widziałeś co pisał Pablos na poprzedniej stronie ? Nie potrzebnie prowokujesz tą dyskusję, która już tu była ze 100 razy. Każdy kto miał do napisania na ten temat już to zrobił i nie ma sensu ryzykować banem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie lubie jak robi się mnie w balona. Rozumiem, że plus jest tani ale to nie znaczy, że mamy dostawać wybrakowany towar. Bardzo chętnie zagram w Far Cry 3 i mimo, że angielski znam na tyle, że 90% z gier rozumiem wolę grę z polskimi napisami i zająć się rozgrywką zamiast skupiać się na tym co postacie mówią. Jeśli nic sie nie uda wskórać w tej sprawie kupie sobie wersje pudełkową na allegro za 50zł i później odsprzedam

Jeżeli czujesz się robiony w balona to MICROSOFT ma wspaniałą oferte "Games with gold" na xbox 360. W tym miesiącu Rainbow Six Vegas a ostatnio dawali Fable Crackdown i AC2 i chyba wszystko po angielsku :) i jakoś ludzie tak bardzo nie narzekają. A tak po za tym temat polonizacji był już wielokrotnie poruszany i ten temat już raczej został wyczerpany. Konkluzja " żyjemy w kraju jakim żyjemy i trzeba się pogodzić z tym co co jest i próbować to zmienić przypominając Sony poland o fakcie polonizacji gier na pssnie" Zamiast marudzić na forum proponuje wszystkim niezadowolonym pisanie maili do sony poland bo to odniesie lepszy skutek niż zaśmiecanie tego tematu, z resztą ta historia pojawia się co miesiąc :biggrin: Edytowane przez pawellol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, napisałem tutaj co myśle o nowej ofercie

Powiem szczerze, że ostatnio nie mam w co grać na PS3... lista gier z + jest bardzo długa, ale jak zawęziłem usuwając te które w ogole mnie interesują zostało jedynie ASSASIN CREED 3 które okazało się wielkim crapem zgodnie z przewidywaniami (grałem w jedynke i była koszmarna)... niestety znowu dostajemy niepełnowartościowy produkt czyli brak polonizacji, a wiec odpuszcze sobie i far cry i dalej nie mam w co grac. Mam nadzieje ze potwierdzi się z dragon dogma bo w to chętnie pociupam, a i te siostry wygladaja fajnie na youtube. Na Vite niestety słabo SF X tekken do mnie nie przemawia wolę mortala, chociaz touch my katamari może być nawet fajne jako coś dla oderwania

Wywiązała się znowu dyskusja na temat polonizacji, więc teraz ją skończe. Jak oficjalnie lista na pazdziernik sie potwierdzi sproboje podzwonic i do cenegi i do sony, a może coś da się wskórać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do nich zadzwonisz to weź ich tam opieprz też za mnie ^^

A ja tam się najbardziej ciesze z Giana Sisters: Twidsted Dreams w końcu jakaś platformówka :) oby w listopadzie dali Hatsune miku project F i będę w niebo wzięty :P

Edytowane przez pawellol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA na listopad najbardziej jestem ciekaw roczniakow na Vite :)

Najgorzej jak bedzie to LBP i resistance

Edytowane przez shuji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LBP 1 ,2 i karting już były więc to już się nie pojawi, natomiast little big planet hub to gra free to play więc nie kwalifikuje się do plusa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak na vite to LBP jako roczniak jak najbardziej ^^ i resistance. Na vicie ciężko będzie pobić gravity i uncharted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie nie mają co innego dać... na killzone za wcześnie pewnie za rok będzie roczniakiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej bym stawiał na 2 października

Tu nie chodzi o stawianie - na stronie http://pl.playstation.com/playstationplus/ masz licznik.

Mysle ze to taki zabieg sony zeby zmotytywowac do kupna uslugi tych ktorzy moga akurat chciec gre miesiaca. 

Moim zdaniem licznik ten odlicza do momentu podmiany gier. Bo jaki bylby sens aby licznik pokazywal 00 00 00 00 i kolejny tydzien czekania na zmiane gier. 

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roczniaki dla vity to chyba w listopadzie :) a zrodlo stad

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=614511&page=44

Informacja zostala szybko usunieta, dlatego mowie ze niepotwierdzona :) Podobno taka lista byla tez na innym portalu.

bo tam pewnie każdy może napisać, a osunęli bo offtop :D jeszcze z tydz i wszystko się wyjaśni; 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalna rozpiska będzie lada chwila

Posted on 17 September, 2013 at 9:27 am by Fred Dutton
PS Plus news coming very soon this morning. Hold tight.
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O! a to ci niespodzianka - czekam na info: w sumie nawet nie wiem po co skoro nie ograłem jeszcze tytułów sprzeed np 4 miesięcy :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.