pawciu199722 16 Napisano 17 Wrzesień 2013 Coo?? A Far cry 3 nie jest POL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 17 Wrzesień 2013 Coo?? A Far cry 3 nie jest POL? Żadna gra Ubisoftu nie ma na pss języka polskiego, taka polityka firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 17 Wrzesień 2013 i znowu się zaczyna o językach.... :D świetny update ale za późno... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) 90 Posted on 17 September, 2013 at 11:44 am by Domatron0602 any chance doctor who eternity clock will come to igc or get a discount soon ? Posted on 17 September, 2013 at 12:14 pm by Chris Howe potential for a discount very soon 92 Posted on 17 September, 2013 at 11:49 am by RainyDusk Fabulous month, nothing else to say.Chris, any chance we’ll get Resident Evil Chronicles HD like U.S. in the future? I hope so. Posted on 17 September, 2013 at 12:16 pm by Chris Howe possibly, it’s not planned at the moment but it is on my radar Pablos, masz coś przeciw,że wrzucam tu posty z bloga? Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 17 Wrzesień 2013 mam nadzieję że nie :) Bo tu są konkrety na temat PLUS-a i lepiej się to czyta niż głupie przewidywania albo chciejstwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3 maniak 6 Napisano 17 Wrzesień 2013 Zostało mi 220 gb na dysku, starczy na 15 miesięcy plusa (U3 mam na płycie więc oszczędzę trochę miejsca) czy trzeba będzie kupić większy dysk lub usuwać gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Wrzesień 2013 Można usuwać i pobierać dowolną ilość razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 17 Wrzesień 2013 Patrząc na październikową ofertę Plusa, aż się cieszę, że wstrzymałem się z kupnem GTA5 i pewnie prędko zdania nie zmienię. Co prawda Far Cry 3 mam już dawno temu splatynowane, to jednak cieszę się, że inni Plusowicze będą mogli zagrać w tę genialną grę. Zawsze kusiło mnie też Dragons Dogma, a teraz będę mieć okazję do ogrania tego tytułu. Świetnie wygląda też Giana Sisters, wszak siostry w demku smakowały wybornie. :)A więc olewam GTA5, oleję chyba nawet nową FIFĘ i nadrobię zaległości z Plusa, wyczekując jednocześnie nadchodzących gier. PlayStation Plus przebija wszystko! Ciekawe czy może dostaniemy kiedyś Rainbow Six Vegas, którym uraczeni zostali nasi koledzy spod znaku X360. :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Wrzesień 2013 Kilka słów na temat przedłużania abonamentu Abonament przedłużyłem kilka tyg temu do grudnia 2014 wcześniej wygasał dziś niesetny w każdej pojedynczej grze nic automatycznie się nie przedłużyło, mimo odpalania gier dopiero dziś po tym jak pierwotny abonament wygasł muszę wejść w każdą pojedynczą grę i ją odpalić Słabe to! Szczególnie w przypadku vity gdy nie zawsze ma się dostęp do wifi Jedyna opcja aby zaktualizować datę przed terminem pierwotnego wygaśnięcia to usuniecie i pobranie gry na nowo Zero automatyzmu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 17 Wrzesień 2013 FC 3 może będzie można z kimś online pograć. Na taką szarówę plaża palmy piaski jak znalazł.Jak miałem za oknem 37 stopni pierwszy raz jak żyję 77 lat to mi się nie chciało w FC 3 pogrywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Wrzesień 2013 @up masz 77lat? serio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 17 Wrzesień 2013 Właśnie ciekawe kiedy RS Vegas dostaniemy. Zawsze o krok za Majkrosoftem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 17 Wrzesień 2013 Kilka słów na temat przedłużania abonamentu Abonament przedłużyłem kilka tyg temu do grudnia 2014 wcześniej wygasał dziś niesetny w każdej pojedynczej grze nic automatycznie się nie przedłużyło, mimo odpalania gier dopiero dziś po tym jak pierwotny abonament wygasł muszę wejść w każdą pojedynczą grę i ją odpalić Słabe to! Szczególnie w przypadku vity gdy nie zawsze ma się dostęp do wifi Jedyna opcja aby zaktualizować datę przed terminem pierwotnego wygaśnięcia to usuniecie i pobranie gry na nowo Zero automatyzmu Nie pisz takich rzeczy, bo niektórzy jeszcze w to uwierzą i będą pobierać wszystko na nowo. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Wrzesień 2013 No to niby jaki jest sposób ja próbowałem wszystkiego (chyba)? Przyda się dopiero w grudniu 2014 ale chętnie czegoś się nauczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 17 Wrzesień 2013 Słabe to! Szczególnie w przypadku vity gdy nie zawsze ma się dostęp do wifi Robisz w telefonie przenosny HotSpot i juz masz WiFi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 17 Wrzesień 2013 No to niby jaki jest sposób ja próbowałem wszystkiego (chyba)? Przyda się dopiero w grudniu 2014 ale chętnie czegoś się nauczę Sądziłem, że Twój poprzedni post był sarkastycznym cytatem jakiegoś dzieciaka, któremu coś nie działa. U mnie po włączeniu gry aktualizuje się normalnie. Nie muszę niczego pobierać ponownie. Co prawda nie zawsze update daty robi się od razu, ale po kilkukrotnym włączeniu data przy wybieranej grze sama się aktualizuje na prawidłową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 17 Wrzesień 2013 Tomb Raider for November? Posted on 17 September, 2013 at 2:33 pm by Chris Howe Hummmm not for November, we already have something else lined up Czyli jak ktoś miał kupować Tomb Raidera to może lepiej poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 17 Wrzesień 2013 Czemu poczekać ? Przecież napisał, że tomb raidera nie bedzie na listopad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofii12345 9 Napisano 17 Wrzesień 2013 Ale można się domyślać, że będzie w ogóle w plusie.Ta Dragon's Dogma to jest sam ten samodzielny dodatek czy też jest tam wersja podstawowa gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) Far Cry 3 w ps+ będzie po polsku? Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez rafallo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) to dragons dogma plus dodatek dark arisen (nie ma dark arisen osobno - dziwna polityka capcom...) więc dostajemy/dostajecie gdyż ja kupiłem j ą na premierę z psn wersje pełną plus dodatek. Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 17 Wrzesień 2013 Czyli jak ktoś miał kupować Tomb Raidera to może lepiej poczekać. Ale można się domyślać, że będzie w ogóle w plusie. Ta Dragon's Dogma to jest sam ten samodzielny dodatek czy też jest tam wersja podstawowa gry? NIe wiem czy ja coś nie czaje i jestem nie kumaty, ale ja tutaj nie widze żadnej sugestii żeby Tomb Raider miał być w plusie. Gość zapytał czy bedzie w listopadzie i dostał odpowiedź, że nie bo już na listopad jest co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) Dopiero co dziś podali rozpiskę na pazdziernik a tu już domniemania o listopadzie = mistrzostwo! Pocieszcie się tym co macie a dostajecie juz za 2 tygodnie niecałe: fc3 - moim zdaniem przereklamowane ale można się wkręcić giana - dla dziadków growych "yeah madafaka!!!!" dragons dogma dark arisen - bardzo dobre i innowacyjne rpg które klimatem naprawdę daje radę i na dodatek w lepszej wersji (poza dodatkiem dodano wiele w porównaniu do podstawki - choćby mozliwość teleportacji nonstop w podstawce kosztowało to krocie i miało sie dość tego backtrackingu) na vitę sfxt - jedna z najlepszych bijatyk tej generacji w kieszeni (z chęcią i na handheldzie będę prał dupska - a na vicie są już postacie dodatkowe na które na stacjonarce trzeba zapłacić 69zł...) katamari - dla mnie wielka niewiadoma i nie wiem z czym to sie je... Kolejny świetny miesiąc - jeden z lepszych... Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekking 1 Napisano 17 Wrzesień 2013 Jak myślicie jest szansa na to że GTA Liberty City też pojawi się na naszym Plusie tak jak to było np z NBA2k13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Wrzesień 2013 nie bo GTA LC jest w US Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach