kevcio23 110 Napisano 16 Wrzesień 2013 To teraz czekamy na jakieś potwierdzenie :) Byłoby spoko, też nie miałem okazji pograć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Wrzesień 2013 Szczerze jakby okazało sie to prawdą to hmm świetnie :) Chodź osobiście już platyna jest z tej gry oraz już jest u innego właściciela. Z chęcią ściągne i zagrał Singla bo gierka wypas, a i wiele osób sie ucieszy na taką gierke :)) Teraz tylko czekać na jakieś potwierdzenie i nie NAPALAĆ SIE ZBYTNIO bo to zwykłe PLOTKI :)) :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Wrzesień 2013 a mi brakuje coopa do platyny to bym sobie uzupełnil , chetni tez bym zagral w dlc jakby dali 50% taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) Far Cry 3 w plusie, no chyba dopiero 3 czy 4 tytuł który miałem wcześniej, ale z niego bardzo się cieszę, bo nie ograłem multi a tylko tego mi brakuje do platyny :) W grudniu zapewne dostaniemy Tomb Raider'a, na którego czekam :) Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Wrzesień 2013 A ja byłbym za tym by Boss ogarnął zgromadzenie i uciszył w zarodku Czary Mary oraz inne Granie na Życzenie :)) By burdelu nie było . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Wrzesień 2013 Far cry 3 wygląda na prawdziwy przeciek taka sama informacja też jest po francusku Niestety dla mnie akurat ogrywam bo niedawno kupiłem, jak pech to pech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Wrzesień 2013 Pablo nie ma tego złego ;) Ja ograłem sprzedałem (ale multi było przyjemne dynamiczne :) )... Więc pogram jeszcze raz w multi tym razem ;) I mam nadzieję, że kiedyś razem jakiś meczyk rozegramy z ekipą z ps3site... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 16 Wrzesień 2013 Plus niszczy, mam abonament od kwietnia, a dodali miałem już większość gier w które chciałem zagrać: Hitman, U3, InFamous 2, NFS, Battlefield 3, teraz będzie FarCry prawdopodobnie, NBA nawet wpadło przypadkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 16 Wrzesień 2013 A ja byłbym za tym by Boss ogarnął zgromadzenie i uciszył w zarodku Czary Mary oraz inne Granie na Życzenie :)) By burdelu nie było .Nie rozumiem, informacja jest bardzo wiarygodna, od tego jest ten temat? Co innego kiedy zaczyna sie gadanie dzien po ogloszeniu tytulow wrzesnia "co byscie chcieli w pazdzierniku"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Wrzesień 2013 jeżeli to potwierdzony przeciek, bo niby z francji też ... to PS Plus niszczy system xD i tak jak Digital pisał :)) 4 osobowy coop obowiązkowy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) Czyli nici z GTA V w październiku - Daray tylko apetytu narobił :P A tak na serio z tym Far Cry'em, spełni on na pewno oczekiwania wielu osób, które na tym forum niejednokrotnie wieszczyły, że zawita on u nas w ramach oferty PS+. Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Wrzesień 2013 nie znam się na holenderskim ale wydaje mi się że tam jest napisane miesiąc gratis przy przedłużeniu o 90 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Wrzesień 2013 Juza ja otwarcie piszę, że zrobienie misji co-opowych w Far Cry 3 łątwe nie jest ;) :P (ja ledwo ledwo na randomowych meczach to zrobiłem)... A co do samego multi, szybkie, miłe, kolorowe, dynamiczne jednym słowem mniam :D I już kończę off top ;) obiecuję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Wrzesień 2013 Czyli nici z GTA V w październiku - Daray tylko apetytu narobił :P A tak na serio z tym Far Cry'em, spełni on na pewno oczekiwania wielu osób, które na tym forum niejednokrotnie wieszczyły, że zawita on u nas w ramach oferty PS+. Dwa przecieki nt FC3 - plus stary wpis z blogu w ktorym ktos pytal o 7 gier z (w tym FC3) i dostal odpowiedz ze 2 moga sie pojawic. Szczerze jak oglaszali wrzesnien i powiedzieli ze reka w reke z Ubisoftem ida to myslalem ze bedzie FC3. Bylo AC3 wiec myslalem ze z FC3 poczekaja do gwiazdki wiadomo swieta ludzie lubia prezenty. Ale jesli dostaniemy juz w pazdzierniku to ja leze panowie i tarzam sie po podlodze jak maly prosiaczek - oczywiscie z radosci. Przepraszam czy tylko ja bylem slepy czy licznik odliczajacy dni do kolejnych plusowych gier to nowosc? Aktualnie wskazuje 9 dni co oznacza ze podmianka bedzie 25 wrzesnia. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 16 Wrzesień 2013 Wiem, że być może wywowałam kolejną wojnę odnośnie polonizacji, ale z tego co pamiętam to Far Cry 3 w PSS jest po angielsku. Może ktoś potwierdzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 16 Wrzesień 2013 Tak, Far Cry 3 jest po angielsku w PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Wrzesień 2013 Robo ja potwierdzę, tak jest po angielsku ;) Dlatego ja wersję box-ową kupiłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 16 Wrzesień 2013 Wiem, że być może wywowałam kolejną wojnę odnośnie polonizacji, ale z tego co pamiętam to Far Cry 3 w PSS jest po angielsku. Może ktoś potwierdzić ? a jaka gra Ubisoftu w PSS jest po Polsku? odpowiedź: żadna cóż taka ich polityka. Aktualnie wskazuje 9 dni co oznacza ze podmianka bedzie 25 wrzesnia. pozdrawiam Ja raczej bym stawiał na 2 października Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Wrzesień 2013 jak się potwierdzi po prostu przekopiuje posty o wersji językowej z poprzedniego miesiąca :) A tak serio błagam, nie ma o czym gadać, argumenty takie same co w przypadku ACIII Trzeba przyjąć do wiadomości i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) Dokładnie. W PSS jest ang, pudełko pl. Sam kupiłem pudelko bo chciałem dokładnie wiedzieć co się na wyspie dzieje. Digital co do coopa to wiem jaki jest bo mam platyna. I u mnie z randonami poszło gładko co nie znaczy że misje są łatwe bo nie są xD Ale żeby nie było offa ... Hmmm co tu o Plusie napisać xD że fajny jest hehe Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez juza_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 16 Wrzesień 2013 Far Cry 3 is vanaf oktober verkrijgbaar według tłumacza google oznacza jest dostępna od października czyli pewniak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 16 Wrzesień 2013 żeby to stwierdzić nie potrzeba translatora :D a co do gry: FC3 to świetna wiadomość ale w złym czasie... mogli dać we wrześniu a nie jak już będzie GTA + Beyond :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) Podobno pełna (niepotwierdzona) lista wygląda tak: PS3:Far Cry 3 Dragons Dogma:Dark Arisen Giana Sisters: Twidsted DreamsPS Vita: Street Fighter X TekkenTouch my Katamari Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez kevcio23 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 16 Wrzesień 2013 mógłbyś podać źródło tej informacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 16 Wrzesień 2013 Powiem szczerze, że ostatnio nie mam w co grać na PS3... lista gier z + jest bardzo długa, ale jak zawęziłem usuwając te które w ogole mnie interesują zostało jedynie ASSASIN CREED 3 które okazało się wielkim crapem zgodnie z przewidywaniami (grałem w jedynke i była koszmarna)... niestety znowu dostajemy niepełnowartościowy produkt czyli brak polonizacji, a wiec odpuszcze sobie i far cry i dalej nie mam w co grac. Mam nadzieje ze potwierdzi się z dragon dogma bo w to chętnie pociupam, a i te siostry wygladaja fajnie na youtube. Na Vite niestety słabo SF X tekken do mnie nie przemawia wolę mortala, chociaz touch my katamari może być nawet fajne jako coś dla oderwania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach