juza_88 136 Napisano 15 Wrzesień 2013 Oby kiedyś wprowadzili filtr na liście pobierania bo czasami poważnie idzie oglupiec 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 15 Wrzesień 2013 pewnie na ps4 będzie filtr i będą to reklamować jako wielki postęp :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 15 Wrzesień 2013 Oby xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 15 Wrzesień 2013 Hej, jak dobrze licze to w piąteczek będzie rozpiska na październik, co nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 15 Wrzesień 2013 Dobrze liczysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 15 Wrzesień 2013 Przedluzal ktos ostatnio plusa na rok? Bo chcialem przedluzyc póki jest promocja + 3 miesiace gratis, ale piszecie cos o stracie gier z listy i troche sie boje :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Wrzesień 2013 Hej, jak dobrze licze to w piąteczek będzie rozpiska na październik, co nie ? nie rozpiska będzie wtedy gdy ją zapowiedzą. Nie ma konkretnego dnia, nie da się go wyliczyć Prawdopodobnie coś dowiemy się w komentarzach pod blog recap, ale oni odpisują w poniedziałek od rana http://blog.eu.playstation.com/2013/09/15/the-playstation-blog-recap-25/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 15 Wrzesień 2013 Przedluzal ktos ostatnio plusa na rok? Bo chcialem przedluzyc póki jest promocja + 3 miesiace gratis, ale piszecie cos o stracie gier z listy i troche sie boje :mellow: Niczego nie tracisz. Po prostu po każdym przedłużeniu lista downloadu wywala na samą górę wszystkie gry z Plusa, jakie do tej pory dodałeś do listy. Robi się wtedy niezły burdel, bo psuje to kolejność dodawanych wcześniej pozycji. Ja właśnie niedawno przedłużałem Plusa na rok (+3 msc.) i po raz kolejny pomieszało mi listę. Przy poprzednich przedłużeniach było identycznie. Swoją drogą filtrowanie download list powinno być standardem. Miło byłoby też móc usunąć niektóre rzeczy z listy, bo przy obecnej ilości pozycji, jaką mam na liście, szukanie czegokolwiek jest mocno męczące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 15 Wrzesień 2013 Jeśli mówimy o filtrowaniu gier z plusa to poniekąd jest to wprowadzone. U mnie na liście pobierania gry są posortowane według wydawcy tj. 2K przy 2K itd. ale reszta jest pomieszana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 15 Wrzesień 2013 Wie ktoś do kiedy jest ta promocja PS+? Bo chciałem dopiero w październiku przedłużyć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 15 Wrzesień 2013 Bodajże do 20 września, ale nie jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 15 Wrzesień 2013 nie rozpiska będzie wtedy gdy ją zapowiedzą. Nie ma konkretnego dnia, nie da się go wyliczyć Prawdopodobnie coś dowiemy się w komentarzach pod blog recap, ale oni odpisują w poniedziałek od rana http://blog.eu.playstation.com/2013/09/15/the-playstation-blog-recap-25/ A czy od paru miesiecy nie było tak, że zgodnie ze wzorem powinno byc w ten piatek rozpiska? (wyjatek w poprzednim miesiacu przez targi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Wrzesień 2013 wzorem ostatnich miesięcy zawsze było w środę, oprócz ostatniego przez targi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 15 Wrzesień 2013 teraz się nie śpieszą bo wiedzą, że duża część graczy ma przed sobą GTAV a nie tam jakąś grę z ps+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimeq24 0 Napisano 16 Wrzesień 2013 Mimo wszystko dobrze by było jak by nie zapominali o tych co jeszcze wstrzymują się z zakupem GTA V.Oby październik był ciekawszy od chudego września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Wrzesień 2013 A Oni wrzucą GTAV do plusa na październik i będą się śmiać z gości, którzy wydawali po 200 na pre-ordery i premierę :) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 16 Wrzesień 2013 A Oni wrzucą GTAV do plusa na październik i będą się śmiać z gości, którzy wydawali po 200 na pre-ordery i premierę :) nie ma szans na taką opcję nawet w najlepszych snach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 16 Wrzesień 2013 Eeee myślę że więcej niż pewne. Podejrzewam że w tym tygodniu będzie rozpiska. Pewno nie ma już przecieków z ruskich stron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 16 Wrzesień 2013 hehe, gdyby dali GTAV w ps+ to by się wkurzyli w MS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t0mekk 0 Napisano 16 Wrzesień 2013 hehe, gdyby dali GTAV w ps+ to by się wkurzyli w MS :D Pewnie że dadzą, ale w 2015 roku tuż przed premierą GTA6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) hehe pierwszy post a jaki optymistyczny, następne GTA nie pojawi się za dwa lata tylko pewnie 5 czy 6 lat. A czwórki z okazji piątki też nie dali Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez matispidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 16 Wrzesień 2013 IV mogą dać teraz ale nie jako gre miesiaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SZ3RYF 0 Napisano 16 Wrzesień 2013 Teraz nie dadzą, za późno. Mogliby ja dać jako reklame przed V. Teraz jakby dali, to kilka osób zamiast kupić V, grałoby w IV... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lashiel 2 Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) http://i.imgur.com/O6DAYVx.png#.UjdOqz_-Exg Z tego wynika, że w październiku dostaniemy Far Cry 3 w plusie. Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez Lashiel 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 16 Wrzesień 2013 Byłoby spoko, chciałem to ograć, ale zawsze było coś ważniejszego :D A z tym GTA to Darayavahus pojechałeś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach