beny 2 Napisano 17 Wrzesień 2013 mam pytanie: czy kupując zdrapke 200 zl i kupnie plusa zadziala promocja + 3 miesiac gratis, czy musi pobrac kase z konta przez sklepik zeby zadzialało?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 17 Wrzesień 2013 Zadziała na zdrapkach, sprawdzone :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Wrzesień 2013 FC3, chciałem go kupić, lecz w + się pojawi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 17 Wrzesień 2013 A ostatno gadaliśmy tutaj, żeby FC3 mogło być Tylko szkoda, że tych napisó nie będzie, ale pisanie i spamowanie tutaj i oskarżanie kogokolwiek mija się z celem :) Z tych go ograli FC3, to jak z tym językiem na poziomie średnim będzie szło ogarnać grę z napisami ang ? Mam pytanie co do tego Dragons Dogma. TO jest jakiś dodatek tylko ? Czy podstawka + dodatek ? Jeśli dodatek to jest sens w to grać nie wiedząc niczego z tego uniwersum, czy lepiej sobie darować i najpierw poznać podstawkę ? Te Giana Sister dobre ? Oceny na metacritic nie ma jakiejś powalającej. Mógłby ktoś opisać grę w 2 zdaniach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lashiel 2 Napisano 17 Wrzesień 2013 A ostatno gadaliśmy tutaj, żeby FC3 mogło być Tylko szkoda, że tych napisó nie będzie, ale pisanie i spamowanie tutaj i oskarżanie kogokolwiek mija się z celem :) Z tych go ograli FC3, to jak z tym językiem na poziomie średnim będzie szło ogarnać grę z napisami ang ? Mam pytanie co do tego Dragons Dogma. TO jest jakiś dodatek tylko ? Czy podstawka + dodatek ? Jeśli dodatek to jest sens w to grać nie wiedząc niczego z tego uniwersum, czy lepiej sobie darować i najpierw poznać podstawkę ? Te Giana Sister dobre ? Oceny na metacritic nie ma jakiejś powalającej. Mógłby ktoś opisać grę w 2 zdaniach ? To jest podstawka + dodatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 17 Wrzesień 2013 Nie ma co narzekać panowie :) dla mnie rewelacji nie ma bo FC 3 własnie ogrywam z płytki i nie opłaca mi się sciągać ale chętnie spróbuje Dragons Dogma moze przekona mnie do RPG :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 17 Wrzesień 2013 A ostatno gadaliśmy tutaj, żeby FC3 mogło być Tylko szkoda, że tych napisó nie będzie, ale pisanie i spamowanie tutaj i oskarżanie kogokolwiek mija się z celem :) Z tych go ograli FC3, to jak z tym językiem na poziomie średnim będzie szło ogarnać grę z napisami ang ? Mam pytanie co do tego Dragons Dogma. TO jest jakiś dodatek tylko ? Czy podstawka + dodatek ? Jeśli dodatek to jest sens w to grać nie wiedząc niczego z tego uniwersum, czy lepiej sobie darować i najpierw poznać podstawkę ? Te Giana Sister dobre ? Oceny na metacritic nie ma jakiejś powalającej. Mógłby ktoś opisać grę w 2 zdaniach ? Zagraj w Dragons Dogma, taka mala perelka, ktora wyskoczyla niewiadomo skad i odniosla niespodziewany sukces:) De facto pociagnela wyniki finansowe Capcomu, ktory by chyba umarl bez tej gry:) A FC3 ogarniesz na spokojnie. Dialogi nie sa jakies wyszukane, co nie oznacza, ze kiepskie, ale raczej czegos super trudnego nie uswiadczysz. W Giana Sisters nie gralem, ale filmiki dosyc ciekawe widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 18 Wrzesień 2013 Przedłużyłem wczoraj PS+ przez kod z fabryki kluczy i dostałem abonament na rok (bez 3 gratisowych miesiecy), ktoś miał podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Wrzesień 2013 tak. kod na 365 dni z fabryki kluczy nie przedłuża o dodatkowe 3 mce Trzeba było kupić 2 kody po 100 i z nich zakupić plusa w PSS (wszytko jest opisane 1 poście - kto nie czyta ten traci) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 18 Wrzesień 2013 Nie przeczytałem, przyznaje się. Zapłaciłem troche mniej. Jak widać chytry 2 razy traci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 18 Wrzesień 2013 Mój kolega ma PS+ z Ameryki ja z Europy.Czy możemy się tym podzielić? Ja założę swoje konto na jego konsoli, a on swoje na moim? Będziemy mieli wtedy gry z dwóch różnych regionów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Wrzesień 2013 powinno działać, standardowe dzielenie slotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 18 Wrzesień 2013 Mi też się cuda po przedłużeniu dzieją, jakieś uszkodzone dane-najgorsze że nawet nie widać jaka gra jest uszkodzona i się zrobił burdel, jestem ciekaw co z savami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Ming 2 Napisano 18 Wrzesień 2013 Czy promocja działa do 20.09 włącznie (tj. wygasa o północy z piątku na sobotę) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 18 Wrzesień 2013 (edytowane) Wracając do mojego posta: Dzisiaj kończy mi się plus ale zakupie dopiero w poniedziałek. Kiedyś słyszałem o tym że jak nie przedłuży się plusa w terminie to traci się listę pobierania gier z plusa. I tu rodzi się moje pytanie czy to prawda. Podobno można ona się odnawia ale zazwyczaj traci się jakieś tytuły. Co zrobić w takiej sytuacji ? I czy da się to wszystko jakoś odzyskać. Mam NBA 2k13 które pobrałem przez pomyłkę Sony czy jest szansa że je stracę ? Mam już przedłużonego plusa sprawdziłem i wszystkie gry tak jak było poprzednio to są, jedyne co zauważyłem że teraz wszystkie gry z plusa są na pierwszych stronach listy pobierania co ułatwi mi szukanie. Nic nie zniknęło nawet NBA 2k13 więc nie trzeba się obawiać ;) Edytowane 18 Wrzesień 2013 przez Substraty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 19 Wrzesień 2013 Mam pytanie ponieważ wszedłem w 'testuj pelne wersje ' i zauważylem ze GTA IV jest dostepne " Na Wylacznosc" bezplatnie w Plusie i teraz moje pytanie czy bede mogl grac caly czs czy tylko 60 min ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 19 Wrzesień 2013 Mam pytanie ponieważ wszedłem w 'testuj pelne wersje ' i zauważylem ze GTA IV jest dostepne " Na Wylacznosc" bezplatnie w Plusie i teraz moje pytanie czy bede mogl grac caly czs czy tylko 60 min ? Tylko 60 minut. Potem musisz zapłacić za pełną wersję, aby grać dalej. Tak jest z każdym ekskluzywnym dla Plusa trialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 19 Wrzesień 2013 dziekuje, zmylilo mnie to "na wylacznosc". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 19 Wrzesień 2013 Mój kolega ma PS+ z Ameryki ja z Europy.Czy możemy się tym podzielić? Ja założę swoje konto na jego konsoli, a on swoje na moim? Będziemy mieli wtedy gry z dwóch różnych regionów? Dziala na pewno, mam konto US z plusem, bo były super przeceny :) Zabawne: Mamy już ogłoszone tytuły na pazdziernik, czyli jako tako te na listopad będą już z grami na ps4 :D Czas szybko leci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 19 Wrzesień 2013 Pytanie 1. Czy Far Cry 3 z Plusa będzie posiadał Network Pass? Pytanie 2. Czy mogę sprzedać płytę i spokojnie dokończyć platynę, czy raczej wersje PL i ENG się gryzą? Dzięki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 20 Wrzesień 2013 Pytanie 1. Czy Far Cry 3 z Plusa będzie posiadał Network Pass? Pytanie 2. Czy mogę sprzedać płytę i spokojnie dokończyć platynę, czy raczej wersje PL i ENG się gryzą? Dzięki. :) 1. Jezeli Far Cry w ogole ma takowy, to tak, na pewno bedzie :) Co do punktu drugiego to powinno dzialac ale pewnosci nie mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 20 Wrzesień 2013 nie powinny sie gryzc, bo maja wspolne multi, ale jak nie chcesz ryzykowac to zaczekaj 5 dni, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 20 Wrzesień 2013 Siema, Wczoraj pierwszy raz zakupiłem PS+, na ten moment mam na 3msc. Czy w gry, które są teraz dostępne, czyli z kampanii wrześniowej, będę mógł grać po tym jak je usuną z oferty ? Wszystkie gry które mnie interesują na ten moment pobrałem i zainstalowałem. Czy Uncharted 3 dostępne w PS+ jest w wersji 3d ? (nie mam jak teraz sprawdzić jestem w pracy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyricano 39 Napisano 20 Wrzesień 2013 Siema, Wczoraj pierwszy raz zakupiłem PS+, na ten moment mam na 3msc. Czy w gry, które są teraz dostępne, czyli z kampanii wrześniowej, będę mógł grać po tym jak je usuną z oferty ? Wszystkie gry które mnie interesują na ten moment pobrałem i zainstalowałem. Czy Uncharted 3 dostępne w PS+ jest w wersji 3d ? (nie mam jak teraz sprawdzić jestem w pracy) Będziesz mógł je później pobrać pod warunkiem, że dodasz je do kolejki pobierania w czasie gdy będą dostępne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Wrzesień 2013 Jeszcze tylko do północy możecie zakupić w roczną subskrypcję PS Plus i otrzymać 3 dodatkowe miesiące gratis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach