Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

siemka wszystkim
I jak wiadomo cos o tych inferalnych naramiennikach ????
kiedy je odblokują ???

Ja myślę że zapewnedopiero po aktualizacji psstore ;0 może jak dadzą je na sklep to wtedy heh lecz to maało prawdopodobne.....

Jak myślicie ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że o wiele lepsze itemy sam wyfarmisz bez problemu.

(jak dam "!!!!!!!" to moja odpowiedź nabierze znamion ważności? :biggrin:  )

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z apple juz tak jest, ze za tyle samo hajsu, a czesto nawet drozej niz gdzie indziej dostajesz mniej. Moze aplikuja ta zasade tez w przypadku oprogramowania ? :D Wiesz, w zamian za jakies ekskluzywno-hipsterskie jabluszko na tarcze, czy cos.

Manifest ludzi zalosnych.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba ladnie sie oblowia na tym remasterze, bo wczoraj na 30 znajomych osob online 22 graly w Diablo ..  :shok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba ladnie sie oblowia na tym remasterze, bo wczoraj na 30 znajomych osob online 22 graly w Diablo .. :shok:

No fakt, gra sie lepiej i wygodniej niz na kompie. Stad pewnie to zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jest sieczka i jest miód :D Troche mnie wkurza mapa na srodku gdy gra sie z kims coopa - w singlu jest po prawej na dole. Zdarzaja sie momenty ze wzrokiem szukam mapy w rogu a tam  jej kurcze nie ma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie odnowienie licencji pomogło i dostałem naramienniki, psa i dwa dodatkowe schematy, ale mam wersje cyfrową. Naramienniki jakies super nie są, lvl itemu 15 z możłiwościa uzywania od 1. Chyba bardziej przydadzą się te nowe schematy ale nie grałem w dodatek na pc i nie wiem jeszcze jak to działa.

ps. W wersji cyfrowej faktycznie ściągaja sie dwie wersje językowe, i dopóki wersji ang. nie uruchomimy ręcznie ze ściągniętych plików to nie będzie widoczna w systemie a 43 gb zajmuje, nie wiem po co taki zabieg i dlaczego wersja PL jest o połowe mniejsza.

Edytowane przez Goltar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jest sieczka i jest miód :biggrin: Troche mnie wkurza mapa na srodku gdy gra sie z kims coopa - w singlu jest po prawej na dole. Zdarzaja sie momenty ze wzrokiem szukam mapy w rogu a tam  jej kurcze nie ma ;)

Wydaje mi się, że w opcjach przewinęła mi się gdzieś możliwość włączenia inteligentnej minimapy (włącza się tylko w pobliżu celów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwilowo jest nas dwoch w skladzie i szukamy kogos, kto bedzie z nami zwiedzal cale mapy w coopie, bo reszta albo nie ogarnia, albo chce przejsc samemu, albo szybko, dramat. Mamy 22 poziom, brakuje dwoch do stalej ekipy, jak cos to zglaszac sie, zawsze to razniej. :) Jestesmy w pierwszym akcie.

Jeżeli macie wolne miejsce to chętnie się zaciągnę. Chciałem pierwszy raz przejść grę solo, ale jednak mi się nudzi i czuję się samotny :sad: .

Mam 28 LV i jestem na początku drugiego aktu. Jak za dużo, mogę poczekać aż dobijecie i jedziemy. Jeżeli się nie mylę to mam już ciebie w znajomych.

No i dodam jeszcze że nie mam headseta. Co chyba w tej grze nie powinno być problemem. Po prostu, będę biegał za wami ;) .

Edytowane przez anarom 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli macie wolne miejsce to chętnie się zaciągnę. Chciałem pierwszy raz przejść grę solo, ale jednak mi się nudzi i czuję się samotny :sad: .

Mam 28 LV i jestem na początku drugiego aktu. Jak za dużo, mogę poczekać aż dobijecie i jedziemy. Jeżeli się nie mylę to mam już ciebie w znajomych.

No i dodam jeszcze że nie mam headseta. Co chyba w tej grze nie powinno być problemem. Po prostu, będę biegał za wami ;) .

Dodaj psn Drozdaa gramy dzis kolo 18-19 nam zostalo nie wiele 1 aktu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. W wersji cyfrowej faktycznie ściągaja sie dwie wersje językowe, i dopóki wersji ang. nie uruchomimy ręcznie ze ściągniętych plików to nie będzie widoczna w systemie a 43 gb zajmuje, nie wiem po co taki zabieg i dlaczego wersja PL jest o połowe mniejsza.

U mnie obie byly widoczne od poczatku w systemie jako dwie gry. Angielska jest 2x ciezsza bo ponoc zawiera wszystkie europejskie wersje jezykowe. Ponoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To próbował ktoś używać Vity jako dodatkowego kontrolera? Bo nadal próbuje aby odpalić na 1 koncie a nie na dwóch.. : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To próbował ktoś używać Vity jako dodatkowego kontrolera? Bo nadal próbuje aby odpalić na 1 koncie a nie na dwóch.. : D

Wydaje mi się, że na PS4 w ogóle nie ma możliwości grać w coopie na jednym koncie tak jak to było na PS3. Nawet jeśli zamiast Vity korzystamy z drugiego pada, zawsze musimy zalogować się na jakieś konto. Sytuacja wygląda tak, że dwie osoby nie mogą zalogować się na jedno konto (poprostu pad/vita która poprzednio była zalogowana, rozłączy się).  Można też próbować zalogować się drugą osobą jako gość, ale wtedy w grze nie mamy dostępu do postaci z normalnego konta, a przy okazji żadne postępy nie są zapisywane. Przy próbie wskazanie konta PSN dla "gościa" na to samo konto wyrzuci błąd. Więc wychodzi na to, że nie ma takiej możliwości.

Co do samej gry przez vite, osobiście uważam, że to trochę bez sensu. Granie na niej i patrzenie na TV/monitor jest dużo mniej wygodne niż na padzie, patrzenie na ekran vity mija się z celem, bo wszystko jest stosunkowo małe. Jeśli vita miałaby być alternatywą na brak drugiego pada, to jednak radziłbym ponowne rozważenie kupna drugiego pada. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, dzieki za odpowiedź :biggrin: Z tym, którym gram to ogarnia Vite juz od 2 lat, takze jest mu łatwiej Vitą niz padem :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, czy ktoś już przenosił swoją postać z ps3 na ps4?, bo mam problem z tym, gdyż mi wyskakuje error, że nie ma save .

A poprawnie wyeksportowałeś save z wersji PS3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka wszystkim

I jak wiadomo cos o tych inferalnych naramiennikach ????

kiedy je odblokują ???

Ja myślę że zapewnedopiero po aktualizacji psstore ;0 może jak dadzą je na sklep to wtedy heh lecz to maało prawdopodobne.....

Jak myślicie ????

Ja je mam. Odblokowane tak jak i pierscien w ciagu niecalych pieciu minut bez najmniejszego problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby postowac na oficjalnym forum Diablo, trzeba miec postac stworzona w grze. Tylko ze battle.net nie ogarnia postaci z konsol :/ Czy moze to po prostu u mnie jakis problem, albo czegos nie rozumiem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie obie byly widoczne od poczatku w systemie jako dwie gry. Angielska jest 2x ciezsza bo ponoc zawiera wszystkie europejskie wersje jezykowe. Ponoc.

Ja ten większy plik wywaliłem i wszystko gra.

Dodaj psn Drozdaa gramy dzis kolo 18-19 nam zostalo nie wiele 1 aktu :)

Panowie, jednak odpadam i proszę żebyście poszukali kogoś innego. Przez moją porąbaną pracę, mogę grać tylko do popołudnia, potem dopiero po 22.00 i to nie zawsze.

Tylko dzisiaj mogę grać do 19.30, ale na godzinkę nie ma sensu wskakiwać. Generalnie muszę się tylko posiłkować przypadkowymi graczami.

Przepraszam za zawracanie doopy ;)

Edytowane przez anarom 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do naramienników znalazłem takie info na forum Blizza:

"Sposób z Infernalnymi Naramiennikami działa tylko z cyfrową wersją gry. Wpisanie kodu dołączonego do polskiej wersji gry (CUSA00434 - polski i rosyjki) powoduje ściągnięcie pliku przeznaczonego do wersji zachodnioeuropejskiej (CUSA00433 - angielski, niemiecki, włoski, francuski, hiszpański). Gra i DLC nie są kompatybilne i odzyskiwanie licencji nic nie da. Sprawa jest grubsza, musi być załatwiona po stronie Sony i dystrybutora."

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że na PS4 w ogóle nie ma możliwości grać w coopie na jednym koncie tak jak to było na PS3. Nawet jeśli zamiast Vity korzystamy z drugiego pada, zawsze musimy zalogować się na jakieś konto. Sytuacja wygląda tak, że dwie osoby nie mogą zalogować się na jedno konto (poprostu pad/vita która poprzednio była zalogowana, rozłączy się).  Można też próbować zalogować się drugą osobą jako gość, ale wtedy w grze nie mamy dostępu do postaci z normalnego konta, a przy okazji żadne postępy nie są zapisywane. Przy próbie wskazanie konta PSN dla "gościa" na to samo konto wyrzuci błąd. Więc wychodzi na to, że nie ma takiej możliwości.

Co do samej gry przez vite, osobiście uważam, że to trochę bez sensu. Granie na niej i patrzenie na TV/monitor jest dużo mniej wygodne niż na padzie, patrzenie na ekran vity mija się z celem, bo wszystko jest stosunkowo małe. Jeśli vita miałaby być alternatywą na brak drugiego pada, to jednak radziłbym ponowne rozważenie kupna drugiego pada. 

Gram z synem już drugi dzień na Vicie coopa - on na swoim koncie, ja na swoim (nie rozumiem skąd potrzeba grania na jednym koncie) - wszystkie postępy są zapisywane, każdy ma dostęp do swojej skrzynki, nawet trofea wbijają podwójnie - Vita jako drugi kontroler sprawuje się rewelacyjnie i jest świetną alternatywą dla drugiego pada w Diablo btw wytrzymuje dłużej na baterii niż pad  :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrafie pojac skad to zamieszanie z naramiennikami, ktore po godzinie gry staja sie bezuzyteczne.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Obecnie posiadam 35lvl i gdy szukam ludzi na normalu spokojnie wyszukuje , gdy próbuję na wysokim lub ekspert , wtedy samego mnie wrzuca w dany akt. Czy jest szansa , że nie jest to (skopane) u mnie tylko , chodzi o dobieranie lvl do lvl ? Z góry dzięki za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi